Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
lsebestyen #1232 üzenetére
-
Realradical
őstag
Ezek korrekt értékek. Ezek a beakadások legtöbbször a saját tapasztalatom alapján memóriahiba folytán léptek fel. Memtestet eressz rá a gépedre. Ha az mégis okés akkor Furmarkkal teszteld a VGA-d.
Szerk: Most nézem a tápod, a furmarknak ne állj neki, ne rajtam múljon ha elpukkan. Nem egy megbízható darab.
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
HD4850-el nekem is így működik pedig. 1280*1024-ben megy a monitorom, ha extendelem az LCD-re ott is annyi a max, fölé nem enged. Lehet nálam van házon belül ezek szerint a zavar, de mind XP-vel mind Win7-el így volt.
szerk: persze váltok az LCD-re és nem extendelek akkor megy a HD felbontás
-
Realradical
őstag
válasz
Locutus #1097 üzenetére
Végülis így logikus. Persze jobb lenne, ha mindkettőt kimaxolná, de hát evvan. Én átszoktam arra, hogy a pc-mről csak streamelek és TV-n meg Xboxon keresztül nézzük a filmet. Így mindkettő a saját natív felbontásán megy illetve a film nem ugrik ki fullscreenből ha a monitoromon/pc-men nyomok egy gombot amíg az asszony filmet néz.
-
Realradical
őstag
válasz
Süni 1985 F #1047 üzenetére
Amit hunfatal mondott+ én néznék még egy memtestet is csak, hogy tuti legyen.
-
Realradical
őstag
válasz
GamerDaPro #1025 üzenetére
Túlhúzással VGA-t javítani, nem mindig a legjobb megoldás. Ha tippelnem kéne memóriahibás a kártya. Alapórajeleken is jön a hiba ugye?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest