- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
RootRulez #2956 üzenetére
Köszönöm
Igazából arra lettem volna kíváncsi még, hogy a gtx 460 és 465 különböző verziói, márkái stb. közül melyik közelíti meg jobban a gtx 470 teljesítményét. Az általam nézett főoldalon talált tesztben sajnos nincs benne mind a három kártya. A gtx 560TI valóban jobb egy kicsit csak sajnos árban is több, ahogy nézem.
-
sonaj0203
aktív tag
Köszönöm
A főoldalon, gondolom a tesztek menüpont alatt, a videókártya részlegnél, nos igen ott találtam tesztet.
A gtx 465 szinte végig több játékban is a gtx 460 mögött van.akkor mér több 5-tel a számozása
Kár, hogy a gtx 470-es ebben a tesztben nem szerepel így nehezebb megítélni a lemaradást.
Na mindegy azé köszi -
sonaj0203
aktív tag
Hali!
Szerintetek melyik jobb 5670 1gb ddr3 vagy 5670 512mb ddr5
Az is érdekelne hogy gtx 460-as ból a 768mb-os OC változat vagy a 1gb-os nem oc változat a jobb?
Ja és a gtx465, hogy viszonyul ezekhez?
Melyik Nvidia kártya közelíti meg leginkább a gtx470-est?
Köszönöm, ha tudtok linkelni teszteket
(magyarul ha vóna jobb vóna)
Szívesen veszem a hozzá értő, okításokat is, hogy mér egyik és nem a másik a jobb.
Köszönöm -
sonaj0203
aktív tag
Szerintetek melyik a legerősebb vga 10-15000ft körül?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
sonaj0203 #2546 üzenetére
Még mindig várom az ötleteket.
Hardver hibára gyanakszom csak az furcsa, hogyha a vga haldoklik akkor, hogy lehet, hogy biosban sőt a "kék halál" képernyőn is csíkoz, viszont graf igényesebb csökentett módú win vistában hálózattal nem
sőőőt simán netezek, videót nézek
mondjuk hang az nincs persze
Jól jönne egy két ötlet.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Cickánykoma #2575 üzenetére
Szia!
Nem olyan rég én is, hasonló kérdésekkel fordultam az egyik kollégához jcvd-hez aki pont adobe programokhoz keresett vga-t.
Ő gtx470-et ajánlotta, mert viszonylag olcsó (főleg a több magos vga-k hoz képest), de ugyan akkor elég erős is és szerepel adobe által ajánlott videókártyák között. Itt megnézheted a listát. Ezek közül érdemes válogatni.
Jelenleg én is használtan Gtx 470-t keresek jó árban
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #2547 üzenetére
Sajnos a driver úratelepítése és a rendszer vissza állítása sem hozott megoldást.
Eztt a hibaüzit kapom, ha valaki ért hozzá meg magyarázhatná:
További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 00007D44
BCP2: 00000008
BCP3: 00000000
BCP4: 8BF009C0
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 256_1Köszönöm
-
sonaj0203
aktív tag
Szaisztok!
Kérlek segítsetek!
8800gt kártyám helyébe vettem ideiglenesen egy 7300gs-t. Amikor beraktam a gépbe első indítás után semmi gond, 800x600-ba, indult ugyan, de vissza állítottam 1024x768-ba. Ezután sem volt semmi gond, bár a kép frissítést nem lehetett állítani, alapértelmezett lehetőség volt csak, de azt nem találtam, hogy mennyi, gondolom 60hz mert ba...a a szemem.
Ezután mondom keresek új drivert, az nvidia oldalán találtam is szépen telepítettem is.
Újra indítás után azonban nem, bírta betölteni a vistát, most is csak csökkentett módban megy hálózattal.
Bios képernyő is csíkos, ill. azután ilyen nullákkal teleírt képernyő fogad, és mint írtam csak csökkentett módban fut a win.Mi lehet a probléma?
Meghalt a vga?Köszi a segítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest