- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
szaisztok!
segítséget szeretnék kérni mivel vettem egy Sapphier Radeon HD 6850-et és beraktam rá kötöttem mindent elindítottam a gépet és NTLDR hibára kezd el hivatkozni de ha kiveszem a kártyát és az integráltról indítom akkor gond nélkül betölt :S köszönöm előre a segítségetmost már integráltál se indul a gép...
-
andronymus
tag
Sziasztok megint én vagyok
véleményt szeretnék kérni erről a VGA-ról http://www.argep.hu/product_1505202.html köszi előre is
-
andronymus
tag
hát 50 alatt kéne
de amúgy is érdekel a dolog h mi a fontos benne
-
andronymus
tag
sziasztok lenn egy olyan kérdésem hogy vga-t szeretnék vásárolni és nem tudom hogy ha pl játékra szeretném használni és némi grafikázásra 2 monitorral mit kell néznem a specifikációba mi a legfontosabb és miért ?
előre köszija és mit ajánlotok ti vgaba (realitások talaján maradva )
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest