- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikey
csendes tag
-
norbikra
csendes tag
válasz
Vakegérke #33802 üzenetére
Ismét probléma:
kb. 1 hete működött rendesen aztán egyszer csak kikapcsolt, majd elindult újra de a windowsig már nem jutott el. Most ha elindítom akkor még a windows betöltése előtt leáll elindul újra de akkor már korábban leáll. Így megy tovább amíg kb. már 3-4 másodpercenként leáll. Nincs most semmi csipogás.
Mi lehet a hiba? -
Eraah
tag
válasz
Vakegérke #33847 üzenetére
Az eszközkezelős, megoldás úgy tűnik beválik. Kitöröltem, úgy ahogy írtad frissítettem, már felismeri bár csak úgy, hogy "AMD Radeon 7700 Series" a konkrét kártyát nem. Ez probléma?
Apropó még azt megkrédezhetném ,hogy szerinted/szerintetek, elég neki egy 460 wattos gigabyte táp?(mellette egy 955 van és egy merevlemez, plusz egy dvd olvasó ami általában ki van húzva)
Köszönöm szépen az eddigi segítséget, és a többiekét is!
-
Maxell014
senior tag
válasz
Vakegérke #33040 üzenetére
Most még nyomtam teszteket aida64-et meg evga-t játék közben és az van néha hogy mikor gondol egyett a vga akkor nem ad teljesítményt van hogy leesik a kihasználtsága egészen nulláig van hogy csak 20-30%-ra és és közben a procit meg aida-val figyelem az gyönyörűen fut 60-70% és még az nem is melegszik max 40fok de mikor a vga-nal vannak ezek a vissza esések akkor jönnek elő a laggok és eddig nem csinált ilyet valamelyik nap kezdte ez mi lehet ?
-
Zsigi72
aktív tag
válasz
Vakegérke #32123 üzenetére
Nem duzzogok, mint írtam használtam én is a keresőt és megtaláltam és el is olvastam, amit te ide bemásoltál, de valahogy mégsem volt világos (még teljesen most sem). Elvégre ezért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak. Én nem küldözgetem a kérdezőket, hogy menjenek "guglizni", abban a topikban amiben otthonos vagyok. Na mindegy.
-
leviiibog
csendes tag
-
agressiv
addikt
válasz
Vakegérke #31268 üzenetére
Ez kiváló példa arra, hogy a nyák csak a végén lévő lemeznél van rögzítve, majd beszereled és az egész nyák lóg. Aztán lehet csodálkozni, hogy miért szakadnak fel a golyók gap padostul. igénytelen gagyi konstrukciók isten óvjon mindenkit ezektől a cuccoktól!
Az MSI legalább már felismerte ezt a problémát és a nyák szélére egy merevítő lemezt szerelnek, ami már hasonlít a jó megoldásra, de nekem akkor sem kéne.
-
agressiv
addikt
válasz
Vakegérke #31266 üzenetére
Az ASUS olyan cuccokat csinál, amiken a hűtő normálisan ki van hézagolva, hogy, ha véletlenül hozzányomod valamelyik részét a nyákohoz, akkor sem dől el a GPU-n és sarkazza azt le, ráadásul a Direct CU hőtik még okosan is vannak kialakítva, ezért dolgoznak hatékonyan. Az egész nyákot tartja a hűtő és merevíti, ezért még nem is lógnak, a kártyák a többivel ellnetétben.... Jó okkal firkálom a gagyibájt és társait, mert egy tákolmyányok..
-
djkay
senior tag
válasz
Vakegérke #31259 üzenetére
Vakegér te mit használsz? s3 triót vagy miért ilyen fain a hőmérsékelted?
(az a 650es ilyen kellemes idle-ben?)
nekem idleben idebent 60-65 fok game alatt meg 75 ebben a melegben. (powercolor 4890 kazánlemez)
atesss:
én az integráltat javaslom talán egy fél fokkal jobb lesz , de mérnem tapasztalja ki ? -
s3toraph
senior tag
válasz
Vakegérke #31222 üzenetére
Sajnos nem teljesen, a kártya mégis hibás valamennyire
:
Furmark ablakban megy szépen AA, 0,2,4,8x-os is, hibátlanul, ekkor az első magot használja csak.
Fullcsreenben megy a 2. mag is, de ezt csak 4x AA-ig bírja, 8x-nál csak fekete kép és kilépett, mondván hogy a képernyőillesztő nem válaszolt aztán helyreállt.
Furmakban ha ablakos mód előtt állítom az AA szintjét, amikor elindítom, pillanatra ugya a fánk előtt tiszta fekete az ablak. Na itt 1x felvillan 1-2 darab ebből a piros kockás csíkból, de csak addig amíg el nem indúl a fánk, egy csak akkor ha állítom elindítás előtt az AA-t. Ja és csak a furmakos fánk ablakában. Érdekes. Képhiba nincs menet közben, sehol semmi!
A fentiekből a memóriára gyanakszom, amit agressiv is írt, hogy az lehet hibás valamennyire, és ez jön ki ha 8xAA rá van adva.
Gondoltam csak leküldöm rajta még a vantage-t is. Az első videónál 2x kékhalált kapott, ugyanúgy 35-37mp-nél amikor az őrök ketten dumálnak és fordul a kép aztán fut be a csaj az üldöző elől, na akkor amikor a fordulás történik. Megpróbáltam harmadjára is, felvettem az x2 ventijét 60-ról 80% fordulatra, feljebb tekertem a házventiken is, nem lett feltűnően hűvösebb de érdekes módon hibátlanul lefutott. A 3 alkalomból egyiknél sem volt semmilyen képhiba! Miután 3.-jára sikeresen lefutott, a kapott pontok: score: 7520, gpu score: 8475, cpu score: 5620.
Most következik a proci fix 2400-ra emelése, valamint a 3DMaek06 AA-val történő tesztelése.
Aztán ha ez is ok, akkor fogok vele játszani is, hogy lássam mit bír a gyakorlatban.Ja, ami megmarad, ez a betűtorzulásos dolog, amit még csak itt PH-n figyeltem meg, itt is főleg amikot hsz-t írok vagy olvasok. Ipon cikkeknél, máv menetrend, stb. nem jelentkezik.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Vakegérke #31166 üzenetére
Na gyerekek' következő van. Winfos telepítés közben dobott hibákat, retryztem, de nem ment ezért skippeltem őket. Aztán evvel a csodaprogival felrakattam valami intel cuccot. Akkor kiírta, hogy valami dll-esk hiányoznak. Mondom frankó, újrarakom, megerőszakolom az entert, csak azért se skippelek. Hát, nem hajlandó továbbmenni, szóval most oprendszer nélkül pihen a gép. Azért köszi a helpet, amint sikerült szerezni oprendszert, írok a fejleményekről.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Vakegérke #31140 üzenetére
Az korrekt lenne, mert újratelepítés előtt még ment.
Képet ad, szerintem baja nincs.
Eszközkezelőben nincs sárga kérdőjel, még a videóvezérlő sem.
Na várjá, ráturkálok bioszba, hogy ez miez.
SZERK
Reseteltem a BIOS-t, de semmi.
Szerintem megpróbálom azt, hogy kiveszem, elindítom a gépet integráltról, majd visszarakom.
Szóval türelem, és jövök. Addig várom a tippeket.
-
Rivaul
addikt
válasz
Vakegérke #29427 üzenetére
Én értelek de az a te kártyád. Drótozd fel erre, remélem így már érthető miért mondtam
Zsolesz1885Az alaplapról egyszerűen vagy ha olyan a csatija a ventinek akkor a tápról. Ha a tápos akkor egyértelmű, ha nem akkor keress egy ugyan olyan 3 tűs csatit az alaplapon mint amibe a cpu ventid van dugva s dugd arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest