- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BJanee
tag
válasz
norbikra #33687 üzenetére
Nos, 25k alatt esetleg ezt ajánlanám, ha mindenképpen újat akarsz, ha használt is jó, akkor van választék hardveraprón, böngészni kell. Esetleg egy másik 7750, bár gondolom, ezek után nem akarsz ugyanolyat, de sztem másik gyártó kártyáját kipróbálhatod.
Am. azt a videókártyát ki tudod próbálni másik gépben? Mert nem biztos, hogy a kártya rossz.
Apropó, azt írtad, hogy netezéshez, filmezéshez kellene, arra elég lenne 10k-s kártya is.... -
JóGeri.
tag
válasz
norbikra #32709 üzenetére
vagy driver..(jobbik eset)
vagy vga kuka..(rosszabbik eset)Próbálj frissíteni drivert,vagy inkább keress a korának és tudásának megfelelő drivert! Nekem a régi gtx275-el volt ilyen bajom h az új driverek nem bírtak annyira vele és egy 2évvel korábbi atomstabil driver segített ezen..és akkor nekem is ilyesmi bajaim voltak..
Ha nem jön be akkor szakértő megmondja h mi hibásodott meg a vgan,és h cserélhető-e vagy sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest