- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicodinx
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28443 üzenetére
Na nekem meg azt akarták beadni, hogy a 2nek összhangban kell lennie... ezentúl inkább itt keresgélek.
A fent említett 7770 elég pofásnak tűnik. -
Vicodinx
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28441 üzenetére
Szóval ha a kártya ddr5 az teljesen mindegy,hogy a lap csak ddr3-mat tud kezelni? valakit meg fogok verni...
köszi a segítséget (már megint, amíg nem veszek kártyát még párszor meg fogom köszönni a segítségedet úgyfest)! -
Vicodinx
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28404 üzenetére
Még egy kérdés. Mivel a lap ddr3-mat tud csak kezelni, van-e olyan kártya amit érdemes megvenni hozzá a jelenlegi helyett (Sapphire HD 4850 512MB), hogy lényegesen több fps-em legyen teszem azt a bf3-nál vagy akkor már inkább új gépet összerakni?
-
dexter20122
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28434 üzenetére
Rendben köszönöm a segítségeteket!
-
dexter20122
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28424 üzenetére
No akkor erről lenne szó , elég pofás kis kari.Akkor ha eszt megveszem tudok BF3-on játszani HD-felbontásban?
-
dexter20122
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28424 üzenetére
Az mennyibe kerül?
-
syberia
veterán
válasz
+1 nekem Q8300@3.0Ghz GTX560 páros vitt mindent szépen
A 7770 nem olyan erős vga de quad mellé jó választás.(#28405) Vicodinx: a Q8300 nem melegedős fajta, alapfeszen tudnád használni 3 Ghz-en,
ez a max ha 800-as ramod van, én is így használtamHa bizonytalan vagy tuningban
ebben a topikban kapsz eligazítást. -
Vicodinx
csendes tag
válasz
Köszönöm a segítséget! Gyári hűtő van a procin, nem igazán akarom így húzni, nem bízok benne. (:
-
Vicodinx
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28402 üzenetére
Intel Core 2 Quad Q8300 2,5Ghz, chieftec táp és 4gb memória.Full HD-ra kellene.
-
Mexildos
aktív tag
válasz
BomiBoogie #28365 üzenetére
Supermicro lapról van szó. Nem voltam biztos benne, hogy a dual GPU ott működne-e
Nem nagyon régi lapra gondolok, hanem mai deszkára. -
choco01
addikt
válasz
BomiBoogie #28382 üzenetére
Az elmúlt 4 hónapban minden hónapban leszedtem..próbáltam már az amd honlapjáról beta drivereket pár naposakat is ..keverve is pl. driver régebbi catalyst újabb.
Hozzá teszem a catalyst ilyen programokhoz hozzá rendelhetős része semmit sem ért..
És így minden játék a másik vga-t használja az Inteleset. -
shouryuken
senior tag
válasz
BomiBoogie #28376 üzenetére
Hát ez is egy megoldás. A kártya biztos jó, nem is az volt a kérdés.
Biztos, hogy nem a húzás mennyisége befolyásolja, mert akár 1mhz emelés is elég neki.
És két kártyával is ugyanez a helyzet.
Gyanítom másnak is, aki 2 monitoron próbálkozik, 1 monitoron nem jelentkezik a "hiba".
Még egy driver cleant megpróbálok, hátha. -
czanga
őstag
válasz
BomiBoogie #28347 üzenetére
Az tiszta.
Jelenlegi konfigban 4830 lecserélése 7770-re és az említett proci húzása hozna értelmes eredményt?
775-ös proci erősebbre cseréje jól érzem, hogy értelmetlen lenne?
Grave444:
Nagy köszi!
Felbontási értékben és beállításokban ez kb úgy mit tudna hasraütésre?
-
czanga
őstag
válasz
BomiBoogie #28340 üzenetére
Igen, egy 23-as DELL elött ülök. Sajnos tuninghoz nem értek, de ebben majd segítenek, és van a proci felett egy Freezer 7 pro, az talán lehűti.
Komolyan mondod, hogy jó lenne ez így, mert hajlok a lap+proci+ram cserére is, ha el tudom adni a meglévőt.
Gondolom egy teljes csere már Full HD-s felbontás mellett HIGH beállításokat vinné.Jelenleg egy HD4830 van , de vajon az alapon járatott proci ezt ki tudja hajtani, mert ez is felmerült bennem mint lehetséges hiba faktor.
-
Wollf
tag
válasz
BomiBoogie #28340 üzenetére
?
-
Wollf
tag
válasz
BomiBoogie #28338 üzenetére
Hogy érted hogy "nagyjából" mindent? Légyszives fejezd ki
-
Kecso0017
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28325 üzenetére
Mondjuk HDDt nem irtam de a HDD nagyon szar régi gépből való 160as Maxtor
Majd lecserélem csak már most nem volt rá keret
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
BomiBoogie #28306 üzenetére
ne haragudj de szerintem nem ugrik a gari pl a sapphire is kiadja az uj biost a kártyáihoz
akkor ilyen alapon egy alaplapi bios frisités után is ugrona a gari a lapról? -
flash-
veterán
válasz
BomiBoogie #28302 üzenetére
már régebben frissitettem mert voltak gondok,meg is oldotta a gondot a frissités..
de kérdem én:ugrik a gari hivatalos bios frissitésnél?
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
BomiBoogie #28277 üzenetére
13.1 de mielőtt a 6770 belekerült a gépbe akkor is ez volt fönt és nem volt semmi gond
-
imotep03
tag
válasz
BomiBoogie #28220 üzenetére
de csak az egyikbe inc a másiikba mm, de ha mind1ik ajánlott akkor ok
-
kola1234
tag
válasz
BomiBoogie #28214 üzenetére
köszi!
azért még annyira nem szar ez a konfig ugye? kb 3 éves
bár gondolom már elég koros ha a fejlesztéseket nézem
-
Chibass
tag
válasz
BomiBoogie #28193 üzenetére
Köszi, ezt a ki és visszarakást meg fogom próbálni este, hátha tényleg ilyen banális a megoldás.
-
Chibass
tag
válasz
BomiBoogie #28190 üzenetére
Valóban a hardver cserét úgy végeztem el, hogy közben szoftveresen nem nyúltam hozzá semmihez, mivel gondoltam ugyanaz a catalyst kell mind a két kártyához. Szerinted, ha leszedem a Catalyst-t és újra telepítem az változást hozhat mondjuk a BIOS képernyőnél? Ezt én furának találom, mert pont ez a vicces, hogy a windows környezetben már hibátlanul működik a megjelenítés (egészen pontosan onnantól, hogy kéri a jelszavamat, a windows töltésénél még ugyanaz a helyzet), tehát az első tizen-x mp-ig produkálja a jelenséget.
-
DeadBullet
tag
válasz
BomiBoogie #28135 üzenetére
Mit lehet tenni, hogy tovabb birja? Mi haldoklik a VGA-ban?
-
ZrinyiGabó
csendes tag
válasz
BomiBoogie #28077 üzenetére
Ups.
Na akkor tehetem a falra ezek szerint.
Az újragolyozás kicsit sokba kerülhet.
Köszönöm a választ. -
Aszi10
tag
válasz
BomiBoogie #28072 üzenetére
Nem arra gondoltam mikor írtam,hogy 2000Mhz-re akarom húzni...az nitro nélkül elképzelhetetlen...még talán azzal is...De ha szerinted ez tényleg jó eremény már most akkor inkább tényleg hagyom...így is elég mindenre
köszönöm válaszod
-
Aszi10
tag
válasz
BomiBoogie #28068 üzenetére
Az LN2-es biosban van amúgy és így a memo és a gpu is 2000Mhz ig húzható...de nem értem hogy hogyan,hogy ha nem tudok neki több feszejt adni...
-
Aszi10
tag
válasz
BomiBoogie #28068 üzenetére
Persze, hogy megy stabilan...ezt a kártyát erre találták ki
.így csinál 3D Mark11 be 9200 graphic score-t
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
BomiBoogie #28035 üzenetére
Sajnos ezt nem értem.... tudom hogy amatőr a kérdés de valaki ovódás szinten leírja nekem mi az anyámat csináljak? :S
A Catalyst control centerben sem találok semmit...
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27999 üzenetére
Ok, köszi
közel 10e pont a graphics score a 3D11-ben. Ha jól tudom, az normális pontszám. -
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27995 üzenetére
Próbáltam feljebb húzni a progival, de hiába állítok akármit, visszaugrik a 324-re.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27985 üzenetére
Csak böngészőben fedeztem fel eddig...mozilla!
Másban is megnéztem most (Internet Explorer) ott nem csinálja! WTF?Nem szeretném elhagyni a drága Mozillámat
-
tajcsi
őstag
válasz
BomiBoogie #27957 üzenetére
Pedig valahol valami hasonlo cikket olvastam, marmint a PH-n belul es meg utana rohogtek rajta, hogy majd mindenki rohanni fog x tipusu kartyat venni es flashelni...
-
regener
veterán
válasz
BomiBoogie #27957 üzenetére
Eddig nemis láttam mennyit esznek ezek, borzalmasan sokat
Akkor vajon milyet vegyek?
Mindenképp nV-t szeretnék ez már biztos viszont 60-ezertől kezdődnek a normális GTX660-ak, a 650 Ti-nek meg nincs "izomszaga"Baltoafarkas:
Erre gondolsz? -
Grave_444
nagyúr
válasz
BomiBoogie #27948 üzenetére
Szerintem kevés az élményindex pont is, haveromnak HD4350-el is többet ad...
-
modern
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27942 üzenetére
Hát h ilyen gyengén teljesít.
Mert sztem ez kevés. vagy tévedek? -
Titio
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27922 üzenetére
úgy is marad win7 64 bit a rendszer szerintem egy A8 5600k ami meg egy f2a85-v pro alaplaptól ami egy 5670 vga rendelkezik nem várnám vagy valami más lehet amúgy a gép 31 fok körül megy és ezt pl netezés közben csinálta nem is játék közben.
képet rakok mindjárt. -
daad79
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27889 üzenetére
-
hippo0315
senior tag
válasz
BomiBoogie #27898 üzenetére
Köszi.
-
dzseron
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27879 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27884 üzenetére
Az lesz. Tomb raider már szalad max gázon
-
dzseron
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27873 üzenetére
AMD Athlon(tm)64x2 Dual Core Processor 6000+ 2.98 Gh
Kingston 2Gb
ATI Radeon HD 3870
Trust 420 Big Fun low noise tápegység -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27803 üzenetére
És sapphire [link] vagy esetleg valami más gyártó? Asus vagy Gigabyte? 32K-ba bele fér mind. Csak nem tudom melyik a jobb. Rosszat nem írnak egyikről sem.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27800 üzenetére
Hát most ezért a hűtőért nem adok ki +10K-t az tuti szerintem. Láttam már 27K-tól 1 gb ddr5-ös verziót és dicsérik. Gondolom a hűtés technoligiában van eltérés. Meg 1-2 modell 100MHZ-val gyorsabb de ezek már 32-33K. A 27 K-s is hozná a teljesítményt úgy mint mondjuk a 33K-s?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27798 üzenetére
akkor jó. Melyiket éri meg választani? mert van belőle 1-2 fajta. Ebben esetleg valami tapasztalat? Nem szeretem a hangos hűtőt
-
medium84
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27782 üzenetére
OK, de én az IGP-re akarom dugni, ha már van.
-
freestailo
őstag
válasz
BomiBoogie #27773 üzenetére
és ez realtime is tudja monitorozni a kártya aktivitást?
oké rendben megtaláltam hogy igen! Köszönöm
-
RaZroX
addikt
válasz
BomiBoogie #27763 üzenetére
Meg lett a probléma, anno használtan vettem ezt a kártyát és szét volt szedve. Szarul lett visszarakva a hűtőborda és nem érintkezett rendesen a gpu-val. de most már megcsináltam és jó.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27765 üzenetére
Hát veszek egy 6670 vga-t szerintem a gépbe és dualba fogom hajtani. Ezek a tervek. Ideáig.
Kíváncsiságból bele dobtam a hd kártyát és windowsba elő jött egy ablak hogy engedélyezem a gpu virtualizációt. Virtu MVP. Akkor ott fölöslegesen nyomtam az OK gombra -
RaZroX
addikt
válasz
BomiBoogie #27759 üzenetére
Megnéztem cod4 közben felment 110 fokra a kártya, szóval kitakarítom. Ha a takarítás sem segít akkor van valami ötlet rá ?
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #27744 üzenetére
Amit írtam a trafóméretről, szószerint kell érteni. Tényleg annyira picit és az egész táp tömege 3db A4-es nyomtatópapíréval vetekszik..
-
crysis88
tag
válasz
BomiBoogie #27722 üzenetére
Nem állítottam a ventiken. elöl a 20cm-es cooler master megaflow 700rpm, hatul a gyári cooler master 12 cm 1000rpm (amúgy egyik sem pwm-es fix fordulaton mennek). A scythe ninja3 procihűtőmön van egy Coolink SWiF2-120P.(ez ugye hőfoktól függően 800-1700 RPM)
-
crysis88
tag
válasz
BomiBoogie #27720 üzenetére
Gondoltam arra is hogy kiveszem az egész cuccot a házból,hogy mérjem meg úgy is de nincs kedvem darabokra szedni a gépet. (azért gondoltam mert akkor látszana hogy a ház szellőzése-e a ludas,de nem hiszem,HAF 912 plus)
-
Gyógyító
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27707 üzenetére
Hát nem tudom de nem lehet a win7 64bit a gond vele?
Nem hinném hogy átvertek volna -
Gyógyító
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27705 üzenetére
az aprozás mit takar?
Valami teszt progit ajánlanátok
3d Mark vantage megvolt -
Gyógyító
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27701 üzenetére
Az MW3 nem fagy a képernyő szürkés csíkosra vált a hang egy darabig még megy aztán zizeg , de volt úgy is hogy 5-7 másodperc és helyre ált a dolog és ment a játék tovább.
-
metalbambi
tag
válasz
BomiBoogie #27688 üzenetére
köszi a gyors választ
lehet azért holnap megpróbálkozok 1 win újrarakással, eljött az ideje már... ( nyár óta vagy 5 vga volt telepítve
)
-
metalbambi
tag
válasz
BomiBoogie #27686 üzenetére
teszteltem. crysis3 nincs meg, de devil may cry fullon megy vele mindennemű lagg nélkül. az is pár hetes játék, és eszméletlen grafikája van. dead space 3 szintén fullon lagg nélkül megy. télleg csak az élményindexe zavar
ugyanis ha tovább akarok majd adni rajta, akkor vannak akik csak annyit értenek hozzá h megnézik az élményindexet...
-
d3lete
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27680 üzenetére
Humorherold.
Nagy területek, Mély erdők, Növényzet, sok autó, vagy npc.Nem tudom hogy jött a sarok. Ha ez poén lett volna, elég szar volt.
-
d3lete
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27676 üzenetére
Játék.
-
vesir
tag
válasz
BomiBoogie #27657 üzenetére
Mondjuk az Everest most teljesen meg van bolondulva. A GPU VRM-re azt írja, hogy jelenleg 10 celsius fokos, ami kizárt...
-
vesir
tag
válasz
BomiBoogie #27648 üzenetére
Mert lenne, aki megcsinálja helyettem. Játékokkal nincs semmi baj, nem melegszik túl. Úgy több óra játék után sem megy fel a hűtő fordulatszáma 100% körülire.
-
vesir
tag
válasz
BomiBoogie #27644 üzenetére
Félek, hogy ha szétszedem a VGA hűtést, utána nem tudom majd összerakni. A "rossz a kártya" abban nyilvánul meg, hogy akármit csinálok vele, így is, úgy is túlmelegszik?
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #27631 üzenetére
Ezt arra használjuk mifelénk, amikor el vagyok havazva és, vagy hülyeséget beszélek stb.
De mondjuk éppen háttal ülök a bejárati ajtónak és amikor döngetem a zenét, van, hogy bejön egy haver és közben énekelek.
-
bence188
tag
válasz
BomiBoogie #27611 üzenetére
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #27611 üzenetére
Erről még én sem hallottam, de előfordul, főleg LG monitorral. Néhány samsung típus van, ami hajlandó nem menni néhány kártyával.
-
kroy83
tag
válasz
BomiBoogie #27607 üzenetére
kösssssziiiii
-
M107
addikt
válasz
BomiBoogie #27604 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Alkalmi játékos vagyok, de majd 2-3 év múlva előveszem a játékot és kijátszom....
-
M107
addikt
válasz
BomiBoogie #27601 üzenetére
Kipróbáltam low-ra véve, nem nyert pattog ugyanúgy, majd 2-3 év múlva játszom vele. TALÁN....
A Crysis Warhead ami bejött, bár az nem a sorozat egy része u.n mond. Bár nem tudom mi a motorja neki valszeg az első rész motorját egy kicsi tupirral.
-
M107
addikt
válasz
BomiBoogie #27601 üzenetére
Szóval akkor szart vettem. Sajnos erre volt pénzem proci szinten. De legalább médiumban menne.
direkt az itteni fő hozzászólok miatt vettem, a proci mellé HD7770 es mert a 7850 már túl erős lett volna.A Spiner Ghost Warrior 2 u.a Cry engine 3 és mindent very high visz 35-40 Fps, jó tudom nem egy csak a motorja.
UI:
Mondjuk ezen is belassulgat néha, de hát a Crysis 3 egy újabb erőgépre, íródott program.
-
Gery85_03
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27591 üzenetére
Unigine (Heaven, Valley) alatt látható a bal felső sarokban. Ezenfelül netezés közben is szoktak felvillan mindenfelé a monitoron mikor hogy, de azok csak 1 pixel méretűek. Ha frissítem a képet vagy eltekerem az oldal általában a hiba is megszűnik. Régi kártyámmal ilyen probléma nincs.
Ezen felül ami még hiba hogy a FarCray 3 kifagy (5-10 perc alatt, de van hogy 1 óra alatt nem.)
Tehát nem teljesen rosz a kártya csak kicsit és ezt a legnehezebb bebizonyítani. A játék eredeti tehát nem lehet annak a hibája. -
Gery85_03
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27588 üzenetére
Már 10 Windows telepítésen legalább túl vagyok. Futtatás közben a beállítás résznél néha felvillannak nagy (több pixel méretű) kockák. Nem tudom hogy ez normális mert csak ezzel a kártyával láttam. De az ilyen problémával az a baj ha nem akarja nem veszi észre. Most futtatom újra. Kíváncsi leszek mire hazaérek mi lesz. Most csak reggel indítottam el. Nálad vannak kockák bal oldalon fent? A baj ezzel hogy nem folyamatosan de fel-fel bukkannak.
-
Gery85_03
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27431 üzenetére
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #27502 üzenetére
Igen erősen hajlamosak az AMD tákolmányai nem elindulni intel alapokon, illetve instabilak lenni!
aram01
Egyáltalán nem hülyeség. az említett 4830-as megoldás nagyon jó eséllyel nem is fogja látni a kártyát, és csak integrálttal fog indulni, ha benne van a kártya, ha nem.
Alaplapom Gigabyte GA H61MD2B3.
bence188
Ez is tipikus nem induló megoldás, főleg gagyibájt lappal, vagy kártyával. Valószínűleg jó a kártya és valami más konfigban elindulna.
kenta
Ha megy a kártya, nem, ha nem megy, akkor igen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #27502 üzenetére
Nem vita tárgya, hogy az ATI és az AMD egy követ fújnak. Már bocs, nem emlékszem rá, de valamelyik felvásárolta a másikat. Valószínű, hogy az AMD a "tettes". Ennek értelmében egyértelmű, hogy saját platformjához illeszti a kártyákat.
Az Intel inkább az NVIDIA kártyákat részesítette előnyben, rájuk optimizált mindent.
Anno, nem is olyan régen rákérdeztem ebben a topicban, hogy mire cseréljem a 8600GT kártyámat Intel alapokon. Megköszönve a tanácsokat vettem egy Gigabyte 7750-es, 1 gigás, GDDR5-ös kártyát. Ez ugye ATI.
Kedvenc régi játékom kiröhögte, nem volt hajlandó elindulni vele.
Gond nélkül becserélte a bolt egy Asus GTX650 Ti-re, és láss csodát, minden vágyam teljesült.Csak ennyi.
-
Dot
őstag
válasz
BomiBoogie #27493 üzenetére
Jó, de hogy tudnám középre varázsolni?
Elvileg 59Hz-en megy, ez lehet a bibi. 75Hz szeretnék! De 60 is megfelel. Azt azért megjegyezném, hogy gtx275, gtx295, 8800gt nvidiákkal és HD3000 intel igp-vel semmi gond nem volt. -
Dot
őstag
válasz
BomiBoogie #27488 üzenetére
A kép helyzetét a monitoron.. monitorom felbontása 1440x900, ezt állítottam a játékban is.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27486 üzenetére
Látom, már láttad, h onnan jöttem ide.
Igen, látom az eredményeket, de olvasok alulfeszelésről, meg túlfeszelésről is. Ezekről szeretnék megtudni pár dolgot, h mit miért érdemes, mit érek el egyikkel, másikkal, és nem utolsó sorban mennyire szabad egyiket, másikat. Energiatakarékosan akarom kipaszírozni a legnagyobb szuszt a kártyából úgy, hogy közben nem forr fel és halk is marad. -
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27459 üzenetére
se időm, se képesítésem nincs arra, hogy érdemi cikket írjak egy videókártyáról
gondolkozok a dolgon, de még mindig félek a márkától
-
MasterHUn
senior tag
válasz
BomiBoogie #27455 üzenetére
Nem fogod elkinni anyáztam egy sort mert felidegelt kiszedtem a foglalatból visszaraktam és láss csodát látja. hát ro...jon meg
-
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27451 üzenetére
tudom, hogy nem, de jól jött ki
on: akkor ezt a vtx3d márkát meg lehet kockáztatni? még sose vettem "kommersz" elektronikát csak kenyérpírítót
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #27448 üzenetére
Ha hibáztam, csak szólj. Nem teszem többé. Vagy félreértettelek?
-
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27448 üzenetére
engem nem degradálna ha enyém lenne a G
-
Celithrandi
addikt
válasz
BomiBoogie #27437 üzenetére
félreértettél akkor, a Powercolort nem gagyiztam, jó véleménnyel vagyok róla. A hűtése gagyi ahogy olvastam. A jó ár az ami miatt nézegettem, amitől félek az, hogy hangos + meghal + nehezen lesz eladható esetleg
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27383 üzenetére
corsair hx 650
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #27380 üzenetére
Ez így nem igaz. Ha driver betöltésekor hardveres hiba lép fel, akkor hogy töltene már be a rendszer. Nem csak úgy mehet tönkre egy kártya, hogy csíkozza a képet...
-
mad1
veterán
válasz
BomiBoogie #27375 üzenetére
12.10 van fent,ebbol kifolyolag ujra tettem,de ugyanazt...a hiba tovabbra is fennal.
Egy eves afterburnert telepitettem,azota csinallja,ugy vettem eszre hogy csak par db dx9es jatekoknal...
lehet leszedem a legujabbat. -
Artface
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27354 üzenetére
-
zozzo698
tag
válasz
BomiBoogie #27366 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Még egy kérdés.....nvidia kártyában érdemes gondolkodni?
-
t72killer
titán
válasz
BomiBoogie #27361 üzenetére
Oksi, köszi mind2-tőtöknek!
-
Rivaul
addikt
válasz
BomiBoogie #27354 üzenetére
Én még azon belül se látom...
Artface
Tedd fel egy nyilvános képkezelőre kérlek mert így nem tudunk segíteni. Bár ha messziről érezhető a szaga az látatlanba se jelent sok jót. -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27349 üzenetére
ezer hála
lehet én vagyok a vak de nem találok olyan funkciót
amúgy egy 5670 vga-t meg egy nvidia 220gt 1gb-ot szeretnék össze hasonlítani melyik a jobb. -
jenei0330
tag
válasz
BomiBoogie #27346 üzenetére
igen
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #27338 üzenetére
+1
-
blunderbuss
csendes tag
válasz
BomiBoogie #27333 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Igen, néztem én is benchmark táblákat, de nekem a 3dmark pontszámok nem sokat mondanak, nem tudom, az a valóságban mit jelent. Ebben tudnátok segíteni?
Pl: "a 630m másfélszer gyorsabb mint az 520m" vagy valami ilyesmi, %-ban kifejezve.Vagy hogy az említett játékoknál kb mekkora FPS növekedést jelentene a csere (tudom, ez sok mindentől függ, minden játéknál más és más, de úgy kb.)
De leginkább, a lényeg: 30 ezret megérne e rászánni a cserére, mennyivel mennének jobban a játékok általánosságban. -
crysis88
tag
válasz
BomiBoogie #27317 üzenetére
A ventiszabályozást mar próbáltam,100%-on is csak 1-2 fokkal hűvösebb.Nem értem mitől ilyen magasak a hőfokok?majd megpróbálom újrapasztázni MX-4-el.Elgondolkodtam egy Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II-n is de elég drága.meg amúgy rámenne az én kártyámra?A leírásban szerepel a GTX 560 TI de gondolom az a REF, vagy akkor mindegyikre jó kell legyen?
-
crysis88
tag
válasz
BomiBoogie #27314 üzenetére
A ház elég jól szellőzik,de ha leveszem az oldalát akkor is ugyanezeket a hőfokokat produkálja, úgyhogy szerintem nem a szellőzés a gond.
Elgondolkodtam az újra pasztázáson,de nincs itthol paszta és meg nem vettem, amúgy MX-4-re gondoltam
-
crysis88
tag
válasz
BomiBoogie #27312 üzenetére
Közben mar szerkesztettem a hsz-t mert a képet nem tette be. 79-80 fokos a GPU de van mikor felkuszik 88-ig is.(ha az asszony befűt
)
-
Tarill
őstag
válasz
BomiBoogie #27307 üzenetére
köszönöm ilyet én is találtam de nem lettem okosabb.
Ennek a valóságban van valami jelentősége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest