- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dim dim
tag
válasz
kaller1 #8014 üzenetére
s1205 cougar, wimno 6.5. win/ring mappába kell tenni a csengőhangokat, de nem látja az mp3-at, hiába teszem be. a help is azt írja, csak wma waqv mid.
de ez elkanyarodás, mint írtam, tőlem lehet mp3 vagy akármi, tökmindegy, csak SZÓLJON.
de nem szól. hallókészülék kell hozzá. -
dim dim
tag
válasz
kaller1 #8011 üzenetére
Hangosításnak hívják a műveletet, és pl. az mp3gain programmal pár perc alatt elvégezhető a kedvenc mp3 fájljaidon.
>>>
Ezen rég túlvagyok. Ha ilyen egyszerű lenne...
Tök mindegy meddig erősítem az mp3-at (ja és mp3-ról alapban szó sincs, mert csak wav, wma, és mid lehet csengőhang, mp3-hoz külön 3rd party sound manager kellett), nem szólal meg hangosabban. Aki nem hiszi, jöjjön el, hallgassa meg. -
Storms
őstag
válasz
kaller1 #7826 üzenetére
Igen a a Windows-nál van ilyen ha van exe fájl a tepeitőjében, de vannak olyan programok amik csak sima .CAB fájlbol állnak ezeket felteszem a PDA-ra rákattintok és automatikusan teszi fel semmit nem kérdez...
KÉP
Amugy mik az alap programok amiket érdemes feltenni egy új PDA-ra?(WM 2003SE)
Zenét hallgatni, filmet nézni, netezni,esetleg melóba ( excel, word, számológép), és persze játszani...Böngészőt lehet erre tenni valamilyet mert csak Explorert látok rajta. -
fullextra
tag
válasz
kaller1 #7783 üzenetére
Asus MyPal 636n.
IGO telepítés közben véletlenül lehúzódótt az USB-ről.
azóta nem indul el az IGO, nem lehet letörölni sem, reinstallálni.gondoltam egy szoft frissítés megoldaná.
szerintetek?vagy mit lehet tenni ilyenkor?
sürgős lenne.mert holnap elutazok, és GPS szükséges lenne.
-
katona.t
tag
válasz
kaller1 #7712 üzenetére
tg01
nem úgy értettem, hogy lassan indul el a program, és lassan megy le készenlétbe, hanem az lassú, hogy el kell indítani, várni 1 másodpercet aztán megnyomom az alvást, homokóra és már készenlétben is van...Ahhoz képest sokkal lassabb, mint amikor megnyomom a kikapcsológombot röviden. És mivel ez egy "beépített szolgáltatás" ezért zavar, hogy nem lehet megoldani egy parancsikonnal mint a kikapcsolást, amihez csak egy poweroff.lnk-t kellett a startmenübe illeszteni. Ez a tartalma:
61#\Windows\PowerOffHint.exe gwes.exe?\Storage Card\gwes.exe,-16 -
-
_ak_
addikt
válasz
kaller1 #7582 üzenetére
Azért is kérdeztem ezt, mert nem találtam azt az oldalt, ahol ezt olvastam, de gy kénytelen voltam tovább keresni. Végül is megtaláltam és az X-sim 2 volt az. [link] Ezek szerint sajnos jól emlékeztem, h külön hadver van a dual simes készülékekben. be is ugrott utána, h még itt a ph!-n vagyis a mobil arénán olvastam erről egy cikket.
Ez esetben más ötletem van.
Bár symbianos kérdés, de hátha. Elméletileg azt meg lehet csinálni, h wifin keresztül keresztül osztom meg a mobilnetet, mondjuk egy symbianos telóval, úgy h rá tudjak csatlakozni az omniával? WM-re van ilyen progi azt láttam, de nem tudom, h mi a helyzet a symbiannal vagy egyáltalán ez működne-e így. -
kingabo
őstag
-
korpicschess
veterán
-
-
-
-
Tv
senior tag
válasz
kaller1 #6208 üzenetére
Köszönöm a választ
Amint lesz rá módom, kipróbálom.
Újabb kérdés:
A ti készülékeiteken mekkora az úgynevezett "ring delay" ? A legtöbb wm-os telónak kicsit lassú a felfogása, és csak akkor kezd el csörögni, mikor a hívó fél készülékében már 1-2 csenggés/zúgó hang (mittudomén hogy monjdák normálisan) elhangzott. Ti milyen készüléken mekkora kését tapasztaltok? Nekem Htc Tytn-en, ha vezetékesről hívom, akkor a vezetékezben hallható 1-1,5 "kicsengés" után kezd el csörögni a Tytn. Ha nincs standby módban akkor picit hamarabb. Nálatok mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest