- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Köszönöm a választ, hirtelen végignéztem a neten a hirdetéseket és még 15 ezerért is a ZTE Blade-t szerintem nehéz lenne beszerezni. Láttam beépített kamera, telefon, stb. minden van rajta. Nekem bőven elég a navigációs képesség.
Más készüléket esetleg nem tudnátok ajánlani?
-
pocok5
csendes tag
Airis T930-omon nem tudok futtatni játékokat!
Az alábbi szöveget irja ki minden alakalommal:
Make sure the path and filename are correct and that all the reqired libraries are availabe.
Értem a problémát,csak azt nem tudom,hogyan lehet rajta segíteni! Mit nem talál?
Az egészben az a furcsa, hogy csak játékoknál jelzi ezt a hibát,más alkalmazásoknál
nem,azok rendesen futnak!(totalcmd,paint,médiaplayer,szótár fut a játékok meg nem!!!)
Talán valaki tudja az okát és segít!!! Előre is köszönöm!
-
macikos
addikt
Az X1 meg inkább csak okostelefon.
Nekem még ami igazán tetszik pl. a Jornada 720-ban, hogy a billentyűk olyanok, mint a notebook billentyűk.
Buddhha: Igen, az iPAQ 214 is jó lenne, mert nagy a kijelzője, az ára az nagyon, de nagyon jó, de ebben meg nincs telefon
(meg qwerty bill.)
Nokia E90 még úgy ahogy tetszene, de amiket olvastam róla... lehangoló.
-
róland
veterán
"The NMEA 0183 Interface Standard defines electrical signal requirements, data transmission protocol and time, and specific sentence formats for a 4800-baud serial data bus. Each bus may have only one talker but many listeners." Az NMEA 0183 interface szabvány definiálja az elektromos jelzések követelményeit, adatátviteli protokolt és időt, valamint specifikus mondat formátumot a 4800 baud-os (baud=bit per sec.) soros adatsínhez. Minden sínnek egy adója és sok vevője lehet. (Hiretlen ennyi a nyers fordítása.)
-
ALI_G
veterán
köszi!
Sajnos le kéne venni, hogy újra ragasszam, de nem tudom levenni. Semmivel se tudok alányúlni. Én az ábra szerint csináltam ami volt a papírján, felülről lefelé. Jobb oldalt kicsit erőszakolni kellett mert valszeg srégan raktam rá.
A bubikat eltűntettem, csak úgy nézem hogy maradt alatta szösz. De bekapcsolva nem látszik. Lehet így marad. Neked van ötleted, hogy kell levenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest