Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
-
róland
veterán
Mondjuk hadd keressem meg neked!
-
róland
veterán
"Make sure the path and filename are correct and that all the reqired libraries are availabe."
Magyarul: Bizonyosodjon meg arról, hogy a fájl elérési útvonala és neve valós, valamint arról, hogy az összes szükséges könyvtár elérhető.
Szerintem nem talál valamit, amire szüksége lenne.
-
róland
veterán
-
róland
veterán
válasz
csibemagdi84 #2975 üzenetére
Ha a Russa-t feltetted, akkor bizonyára találkoztál Andorpapa kb. 60 oldalas leírásával is. Érdemes átolvasni! Amúgy nem értem miért kell egyszerre futtatni mindkettőt.
-
róland
veterán
"The NMEA 0183 Interface Standard defines electrical signal requirements, data transmission protocol and time, and specific sentence formats for a 4800-baud serial data bus. Each bus may have only one talker but many listeners." Az NMEA 0183 interface szabvány definiálja az elektromos jelzések követelményeit, adatátviteli protokolt és időt, valamint specifikus mondat formátumot a 4800 baud-os (baud=bit per sec.) soros adatsínhez. Minden sínnek egy adója és sok vevője lehet. (Hiretlen ennyi a nyers fordítása.)
-
róland
veterán
Dekorosoktól megtanultam, hogyan kell buborékmentesen felragasztani valamit, de itt kicsit kényes az a módszer.
1. Pontosan megjelölöd a felragasztási helyet.
2. Benedvesíted az alap felületet.
3. Elkezded felragasztani a fóliát a nedves felületre, valamelyik éltől elindulva és egyenletesen haladva, közben szépen elsimítva a buborékokat.
3/a. Könnyen kiigazítható az esetleges ferdeség.
3/b. Az esetleges buborékok a nedves felület és a fólia közül könnyen kinyomhatók egy puha ruhával.
4. Megvárod, míg megszárad a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest