- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
KisCobiii #7188 üzenetére
Szivesen
50% esély biztos van rá, hogy csere után tökéletsen fog működni, mivel a kép amit feltettél a hibáról, az egyértelműen magának az érintőpanelnak a hibájából származik. Ha van egy kis kézügyességes és megfelelő eszközeid, akkor magad is kicserélheted az érintőpanelt. E-bay-ről "fillérekért" lehet új panelt szerezni. Én a Htc Tytn-embe 2500Ft-ért vettem újat, beszereltem és tökéletesen működik. De csak akkor ajánjom az otthoni, ha jártas vagy egy kicsit ilyesmiben (általában forrasztani is kell, legalábbis a Tytn-ben kellett szalagkábelt). De ha ezzel a hellyel, amit linkeltél megbeszéled és beviszed a készüléket, úgyis megmondják, hogy szerintük mi a helyzet (biztos láttak már ilyen hibát sokszor). Ha meg csere után sem tökéletes, akkor nyilván ott sem kell fizetni.
-
Tv
senior tag
válasz
KisCobiii #7185 üzenetére
Ez egyértelműen érintőpanel hibának tűnik. Viszont az érintőpanel tudtommal nagyon ritkán szokott úgy meghalni, hogy egyik napról a másikra semmit nem érzékel (de elképzelhető persze), szóval ott inkább maga a "feldolgozó" részben lehetett a hiba, ezért is hiába tettek bele másik érintőpanelt, nem változtatott a helyzeten. Egyes típusoknál az is gyakori hiba, hogy egy bga (olyan ic amelynek nem lábai vannak hanem az alsó felületén óngolyók) forrasztása elengedi magát, és néha érintkezik, néha nem.
Szóval összefoglalha, ha most tennél vagy tennétek bele egy új érintőpanelt, akkor lehetséges, hogy tökéletetesen működne, de azt nem lehet tudni, hogy meddig, és előjön-e a hiba ismét. -
-
-
Buddhha
tag
válasz
KisCobiii #4086 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez a file, amit nem tud felmásolni már létezik a gépeden, és nem tudja felülírni, mert ez egy rendszerkomponens. Ha jól sejtem, ettől lesz kinnt a today-képernyőn. hogy hogyan a legegyszerűbb leszedni, azt nem tudom, de az über-brutál hard-reset segít rajta... (ekkor ugye minden letörlődik... célszerű előtte menteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest