Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
Köszi, megnézem nemsokára... arra keltem, h gyorsan küldjek egy számlainformációt, és mit látok? adatforgalmam már 1000ft fölé ment.. de nem tudom mért. tegnap még 30ft volt. beszarok komolyan mondom... ha ilyen tempóban csinálja ezt, csöves leszek. otthon voltam egész délután-este mindvégig a wifire volt kapcsolva a mobil, kivéve akkor nem, mikor békénhagytam, mert akkor állítólag magától kikapcsol ha nemnyulok hozzá.
kezd lassan elegem lenni. ki gondolta volna hogy ennyi probléma lesz ezzel a szarral
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
Buddhha
tag
Szia!
1. eBuddy - talán jó, lehet, hogy van jobb is...
2. inkább mond meg, hogy mit kell tudnia a proginak... ha van WM2003 változata, biztos, hogy jobb...
3. Nekem a Resco billentyűzete jött be...
4. MortPlayerÜdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
kingabo
őstag
"És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van."
Ingyenes progik: 1800pocketpc, freewarepocketpc, vagy továbbiak google: [link]
Ezeket már nem nagyon frissítik, de én sok hasznos progit találtam rajtuk: freecabs, pocketpcfreeware, pdagold(itt vannak témák is)
Fizetős progik is: pl: handango[ Szerkesztve ]
-
Buddhha
tag
Szia!
Novii Remote-nak hívják, és abszolut használható!
Amit nem ismer, arra meg lehet tanítani... A régi gépemen én is ezt használtam!
Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
runner 125
nagyúr
Google nagy segítség ilyenkor is, nézz utána. Bár egy ilyen, kb 3-4 éves PDA-ra nem tudom, h találsz-e frissítést, WM5 tuti van rá, de feljebb kétséges.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kingabo
őstag
Mármint, hogy foglalkoznak winmo-val? Van rajta rakat winmo-s progi,vagy winmo-s gépeket tesztelnek rajta?
Korábban másnak írtam össze: [link]. Ha vmi konkrét progi kellene, arra könnyebb lenne vmit mondani.
Hang reset után is rendetlenkedik? Előző tulajnál is ilyen volt? Esetleg egy hard reset után kéne kiprobálni. Ekkor minden telepített program / adat elveszik, de oprendszer marad (kb mint a bios reset). Ha kellenek az sms-ek, telefonkönyv, híváslista... akkor pimbackup, ha mást is akarsz menteni, akkor spb backup. Hr leírása vagy a kütyü könyvében, vagy google: gépnév + hr. -
ko9
addikt
Gondoltam hogy nem lesz egyszerű fialás Mind1
Egyébként van valakinek konkrét véleménye az FS Loox 720ről? Első PDAm lenne, elég olcsón jutnék hozzá, és nem akarok vele befürödni. Mire kell figyelni vásárláskor?
Netezésre/MSN/filmezésre/zenehallgatásra használnám. Hangminősége milyen ezeknek a kütyüknek?
Köszönöm szépen annak aki tud segíteni!
Üdv: Gyula--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest