- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
válasz
Kötelező #2918 üzenetére
Én részemről megpróbálnék egy hard-resetet a gépen, feltéve, ha nincs rajta fontos cumó, vagy mentve van, mert gyanúsan bele lett nyúlkálva a gépbe... Hardreset után viszont kéne működnie a gépnek, mert akkor visszaáll minden alapba... ha nem, szólj az eredeti tulajnak... Kérdezz rá, nála ment e... no offense...
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Kötelező #2922 üzenetére
és az a másik hosszú iromány amit nem lehet elolvastni? Az is valami hibaüzi.
Megvan külön a magyarosításod? Mert akkor próbálhatsz egy hard-resetet is (de csak csínnyával).WM 2003-at gondolom az előző tulaj rakta fel. Ez nem az origi cucca, lehet kell valami frissítés vagy fene tudja. MS CE honlapján mintha láttam volna ilyen-olyan kis frissítéseket, ilyen kis debug csomagokat, de ez nem 100, hogy ide való.
-
Peet210
őstag
válasz
Kötelező #2812 üzenetére
Ha még nincs meg akkor szerintem gondold meg, hogy meg veszed-e a készüléket. Már nem egy mai csirke. Ezzel a géppel egyszerre tényleg csek egy dolgot lehet csinálni mert a processzor ami benne van lassú. Filmeket csak lekonvertálva lehet nézni rajta.
Windows Mobil op rendszerre külön programok vannak amit már egy jó pár helyen meg lehet találni. SD kártyából valóban csak egy megy bele 1x-re de navigálás közben nem hiszem, hogy videót néznél vagy interneteznél. Tehát egyébként is egyet használnál 1xre.
A wifi hatótávolsága nem néhány méter, az én gépemmel pl. a pár házzal odébb lévő wifi-t is tudom fogni.
Nézz szét a használt pda piacon hátha találsz jobb gépet is ennél. -
kingabo
őstag
válasz
Kötelező #2822 üzenetére
Annyit tuti! Nekem cf-s wifi karim volt az kb 10 méterről is vette a jelet.
Az sd kari cserélgetés meg olyan mint pc-n a cd-k cserélgetése.Nem tudom, hogy amit kinéztél ppc-t, ahhoz milyen tokot adnak, de láttam sok olyat amelyikbe van még + 1-2 memókari tartó. (én spec vettem ilyet)
-
Buddhha
tag
válasz
Kötelező #2819 üzenetére
Nem-hivatalos változatok vannak arról, hogy egy kártyán tartják az iGo-t, és a játékokat, videókat... (le lehet törölni az általad nem használt térképeket, és ennek helyére tudsz másolni, de én nem javallom), egyébként sajnos muszály vagy több karit használni, mert olyan Wifi-Sd kártyát még nem találtam aminek lenne memóriája...
-
-
Krobi79
tag
válasz
Kötelező #2817 üzenetére
a sd kártyás kérdéseket átengedem másnak
A pdakon nagy általánosságban Windows Mobile fut, vannak a XP-s progiknak Win Mobile op. rendszeren futtatható megfelelői, illetve egyéb progik is vannak de ha jól tudom egy xp-s progit, csak úgy nem tudsz feltelepíteni és használni. -
Krobi79
tag
válasz
Kötelező #2815 üzenetére
nem akartam a lelkedbe gázolni.
Vannak nálam okosabbak pda ügyben, de nyomtam egy google keresést erre a típusra, és ha jól látom ez egy korábbi típus. Nincs benne wifi és gps, viszont van benne bluetooth és infra. Az iGo egy navigációs szofver, nem árt ha van hozzá GPS, hogy tudja, hogy éppen hol vagy. Ha veszel hozzá bluetooth-os GPS vevőt, akkor gyakorlatilag tudsz használni navigációs programot.
Az internethez, ha menet közben szeretnéd használni wifi kell, ezt meg mondjuk egy wifi-re képes SD kártyával tudod megoldani. pongyolán ennyi lenne a válasz, de majd a többiek kijavítanak ha nagy marhaságot írtam -
Peet210
őstag
válasz
Kötelező #2771 üzenetére
Két olyan készüléket raktál egymás mellé amit nem igazán lehet összehasonlítani.
Az mp4 lejátszó videó lejátszásra és zene halgatásra van, egy PDA ennél több mindere használható. Döntsd el mire akarod használni és ha PDA-t veszel szerintem akkor se ez Compaq-t vedd.fehler
Ha ott nincs akkor lehet, hogy nincs is, bár szét kell nézni (Google).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest