- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
zolikaDB #8768 üzenetére
Szia!
Én nem rég adtam el a hx4700-amat.
Nehéz olyat találni, ami megfelelne a mai kor követelményeinek, lévén ezek felett már elhaladt az idő.
A hx4700 jó volt még navigációra, Opera Mobile-al némi internet is ment (wifin és bluetooth-on). Van rá főzőtt WM6.5 azzal egész jól működik. De a 64Mb RAM nagyon kevés manapság.
Lehet jobban jársz, ha veszel inkább egy olcsó tabletet. Ha kicsi kell, az is van már pl a WayteQ xTab 50
Igaz ezek főleg Androidos cuccok. -
Buddhha
tag
válasz
zolikaDB #5662 üzenetére
Szia!
Itt találsz hozzá: http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/
-
runner 125
nagyúr
válasz
zolikaDB #5650 üzenetére
"3. Hard reset your pda. (RESET+CAMERA+RECORD) AND CHOOSE NO,YES,YES -> reset+camera+records, ezt mire érti?"
HR a PDA-don. A reset + kamera + felvevő gomb lenyomásával tudod elérni. Majd felugrik egy kérdés,h valóban csinálsz-e HR-t, akkor kell a yes-re kattolni.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
zolikaDB #5649 üzenetére
Erre csak olyan tud válaszolni aki már cserélt ilyen készüléken ROM-ot, én még csak nem is láttam ilyet élőben.
Bevált ROM általában nincs, mindenképpen vmi főzöttet keress -szvsz.
De a próbálgatás is célra vezető.Talán az IGO-t nevezném a legnépszerűbbnek, én is azt használok. De a pl. a Garmin is jó!
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
zolikaDB #5645 üzenetére
Pl.: Elmegy az áram.
Teljesen egyértelmű, nem lehet "elrontani".
Ah Viktor is írta, nagyon sok 1-2 éves (akár mostani...) széria rendelkezik ilyen paraméterekkel. Simán fut ezen a 6.0-6.1.Egy újabb szoftnak nyilván sok előnye van,gyorsabb,szebb, több "beépített" alkalmazás,stb.
Bővebben; Amit a Windows Mobile-ról tudni kell
Üdv.M -
-
runner 125
nagyúr
válasz
zolikaDB #5643 üzenetére
Nem kell 3 ROM. Egy fájl jön le.
A soft reset-et a pálcával tudod elérni, az ún. reset lyukba tolod a cerkát -újraindítja a gépet.
Ezt a típust nem ismerem, de a HR-t általában a bekapcsoló gomb, illetve a reset gomb együttes lenyomásával (vagy még + egy gomb) lehet elérni.
Utánanéztem google-ban, itt mint ha azt írná h először a reset gombot lenyomod, majd rá a bekapcsoló gombot ,s nyomva tartod.
De ha van vmi leírása abba bent kell lenni pontosan.Nem próbáltam még függő készülékre független ROM-ot tenni, de létezik ún. "sim unlocker" progi, amitől független lesz. (remélem ez nem warez még, XDA-ról letölthető)
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz
zolikaDB #5641 üzenetére
A ROM csere egyszerű.
Letöltöd az általad kiválasztott ROM-ot (pl. XDA-ról) , összedugod PC-vel a gépet, majd megvárod míg szinkronizál. A letöltött ROM-ra kattolva elindul a telepítés. Követed az angol utasításokat, kb 5-6 perces művelet. A telepítések végeztével újraindítja a gépet, majd a szokásos HR utáni kalibráció vár rád.
Üdv.M -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest