- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Tudtom szerint ez csak egy lehetőség, hogy használhatod ha akarod (tudsz videóhívást fogadni, stb), de nem használja. A számolás meg az, hogy csatlakozátl rá.
De ha idegesít, akkor van itt ez a progi ezáltal beállíthatsz mindent. -
ko9
addikt
válasz
Bull Boss #7939 üzenetére
Esetleg a [Sunnysoft] megoldása is itt van (ennek egy koraibb verziója megy vele alapból), ennek az "ingyenesítésére" van megoldásom is
De psszt -
ko9
addikt
válasz
Bull Boss #7939 üzenetére
Magyarítást téleg csak végső esetben javallom... Nagyon lassítja a rendszert...
Tudtommal az egyetlen megoldás a [LEng]. Egyszer próbáltam, nem emlékszem, hogy miben nyílvánult meg a fizetősség jellege...
Amúgy meg azért kell érte fizetni, mert külsős cég gyártja, vagyis nem Microsoft termék (hanem Paragon) -
ko9
addikt
válasz
VectorworksH #7922 üzenetére
Ha még érdekel, akkor [itt] találsz angol ROM-ot hozzá... Én próbáltam, angolul jó, de magyarítással lassssssúúúúúúú. Ha magyart akarsz, akkor WM5 eredeti ROM a jó neked
Üdv: Ex -
ko9
addikt
válasz
Bull Boss #7924 üzenetére
Üdv!
WM2003-ra NEM lehet rakni (sajnos) WM5/6-ot, és nem is lehet majd sose... Van valami "protected memory" vagy milyen opció a WM5/6-osok hardverében, ami nincs a WM2003-asokban, ami miatt nem lehet updatelni WM5/6ra... Egyedül a HP csinált egypár készülékére update-et, de azért mert ő mikor kiadta a HX-eseket, akkor már gondolt a jövőre -
ko9
addikt
Üdv!
Ti milyen instant messenger progit ajánlanátok WM2003-ra? MSNt támogassa, az lenne a lényeg. A beépített nagyon nem jött be...
Másik: JAVA progikat lehet valahogy felrakni rájuk?
Harmadik: milyen billentyűzetet jó használni rajta? Most az SPB-s van, de vhogy nemnagyon jött be.
Negyedik: zenelejátszásra mit használjak? Olyan kéne, ami a háttérben is fut.
Köszönöm a segítséget.
Üdv : Ex -
ko9
addikt
Ja és még1: Hogyan lehet működésre, vagyis távirányításra bírni az infrát? TV/DVD távírányítónak használnám. Tudtok ajánlani egy progit, aminek elég nagy az adatbázisa? Előtte be kell valahol kapcsolni az infrát, vagy elintézi a progi?
Köszi előre is! -
ko9
addikt
válasz
runner 125 #7913 üzenetére
Na ezaz, WM5-öt nem csináltak rá. XDA-n kerestem, HTC Bali a másik neve, és nem tudtak trám WM5-öt csinálni sajna. Báár ha valaki segítene, hogy merre induljak, lehet nekiesnék énis. Vannak már gondolom azóta új cuccok meg stb...
A hang megoldódott, újraraktam a ROMot az utolsó gyárira, és azóta korrektűl szól.
És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van.
Ja és mégegy: találtam egy módszert, amivel akár Opera Mobile 10-et is fellehet rakni WM2003SE-re (alapból csak WM5 utánnira lehet)[itt], de nekem a végén a DOSablakban, a CabWiz valami AddReg hibát ír ki, és a kész cab fálj nem telepíti. Valami megoldás van rá?
Köszi: Ex -
ko9
addikt
Sziasztok!
Hozzájutottam első PPC-mhez, egy Pocket LOOX 720ashoz.
Kérdésem: Tudtok ajánlani egy pár oldalt ami az ilyen gépekkel foglalkozik, és a rajta lévő oprendszerrel? WM2003 van rajta.
Ja és tudnátok ajánlani pár progit, ami kötelező az ilyen gépekre? Főleg multimédiás és internetes kütyüként fogom használni.
Az miért van ha zenét hallgatok fülesen rajta, akkor 80% alatt nagyon gyenge a hangerő, 80 felett pedig iszonyatosan megugrik?
Köszönettel a válaszokat: Ex -
ko9
addikt
Gondoltam hogy nem lesz egyszerű fialás
Mind1
Egyébként van valakinek konkrét véleménye az FS Loox 720ről? Első PDAm lenne, elég olcsón jutnék hozzá, és nem akarok vele befürödni. Mire kell figyelni vásárláskor?
Netezésre/MSN/filmezésre/zenehallgatásra használnám. Hangminősége milyen ezeknek a kütyüknek?
Köszönöm szépen annak aki tud segíteni!
Üdv: Gyula -
ko9
addikt
Sziasztok!
FS Loox 720-hoz CF-es GSM modult keresnék. Nem tudja vki honnan lehet ilyet kapni?
Köszönettel: Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest