- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Shady313 #5603 üzenetére
Köszi a választ és a linket!
Eredetileg ezen a gépen (Ameo) egy MichyPrima 6.1-es Rom volt.
Azért akartam lecserélni, mert nagyon be volt lassulva, haldoklott. De azért az alapvető funkciók még működtek rajta. (Hsdpa, wifi, bluetooh, stb). Csak már nem lehetett idegekkel bírni, dolgozni rajta.
Közben én is találtam egy jó leírást, s ennek alapján lépésről-lépésre megcsináltam egy Athena Project 4-re való frissítést, ami sikeresen zárult, de sajnos a Rom hibásan műxik, a wifije nem jó, meg hiányos is, azonkívül a következőhibák vannak:
A wifi configurációs beállításoknál a Configure Network Adapters ablakban a My network card connects to- nál csak üres rubrikák vannak, nem lehet választani, hogy mihez kapcsolódjon, valamint a Notifications-nál, mikor választanom kellene hálózatot, nem enged beírni jelszót.
A settings beállításoknál Wireless LAN-nál be van írva a MAC száma, s ez megegyezik azzal, ami a gép hátulján van.
Valamint nincs office csomag benne.
Valamint a Device Information-nál a verziónál ROM version: 2.35.00. után nincs semmi, ill. ki van kockázva.
HSDPA-t sem szereti, csak 3G-ig megy fel, pedig ugyanúgy van beállítva a kapcsolatokban, mint eddig a MichyPrimánál, előzőleg a web'n'walk stick, és a HSDPA kapcsoló is be van ixelve. Érdekessége az, hogy Internet Sharinggal USB-n összedugva a PC-n van net, de csak 3G-ig, viszont magán a PDA-n nem lehet netet csiholni...Utána Athena Project3-ra frissítettem vissza, itt az alapfunkciók működtek ugyan, de ez a Rom butácska nagyon, gondoltam, visszatolom rá az AP4-et, de ugyanaz a helyzet. Szar, használhatatlan a Rom.
Hát akkor most elbaltáztam végleg, mert főzött romfrissítést tettem fel rá, s nem gyárit először?
A gépet használtan vettem, német T-Mobilos származék, s MichyPrima 6.1 volt rajta, mikor megvettem.
Most gondolkodom, hogy visszategyem-e rá a Michyt, hátha frissítve gyorsabb lesz egy darabig?
Vagy tegyem fel a gyárit, de ahhoz meg az Spl-t kell visszatenni, valami ilyesmit olvastam, egy korábbi verzióra.
Ennek az Spl-je 1.2-es Olipro.
Vagy ilyenkor már mindegy, mint a szélső háznak?
Vagy van valami trükk, tipp, amitől jobb lehet a gépecske, mit javasolsz? -
LorD_ARmES
tag
válasz
Shady313 #5518 üzenetére
Path.xml ben van leírva, hogy melyik exe file t indítsa betöltéskor. Alapesetben a miomap, de most nem az. Nem a Win5.0-t bántottam, ha az nem futna, akkor semmi. Csak ugye itt asztal nincs, csak elindul egy program és ennyit tud. És ha nem a miomap indul el, akkor USB kábelre kötve nem ismeri fel az asztali gép. Mintha egy pendrive állandóan drivert kérne, de ugye az nincs hozzá, szóval passz.
Hardveres buherálás alatt meg azt értem, hogy valahogy kitörölni a flash tartalmát, mert amikor üres path.xml lel indult, akkor volt usb, csak most, hogy igo8.exe indul, így nem ismeri fel a pc a memóriáját. Ha üres a belső mem, a windows5.0 vissza írja a szükséges fileokat, de így nem. Ezért kellene kitörölni és akkor jó lenne. Nem tudom, hogy miért nem lehetett közvetlen elérést adni neki, vagy hogyan tehették azt, hogy módosítani tudsz úgy, hogy összeomlik az egész. -
A_M_G
csendes tag
válasz
Shady313 #5459 üzenetére
Uram, nagyon köszönöm.
Most megúsztam kb. 3 napnyi telepítést. Nagyon köszönöm.
A linkelt cikkben leírt lépés (set devmgr_show_nonpresent_devices=1)még kellett, hogy működjön de így már OK! Annyit még tanulságként másnak, hogy nem megjelent letiltva hanem simán csak megjelent de halványabb színnel (hibás driver szerinte). Eltávolítottam és újra megkerestettem. Csont nélkül ment.
Király!
Thnx +1x !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest