- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Passz. i8910, i8000, Milestone, Dia2 és S200 vannak most harcban, mindnek van valami hátulütője. Talán az S100-at is beleveszem majd még. Most várok az X10-re és a Halo-ra, meg találtam vevőt az i780-ra.
Amúgy az i780-ra mennyi gari van? Fene se nézte, de a vevő kérdezi.
szerk.: De lehet, hogy nekem is valami szerényebb lesz, mondjuk 5800 vagy Spica. -
Landsmann
addikt
Azt még nem próbáltam. De ezek után abban sem vagyok biztos, hogy valóban az a hiba oka, amit azon a fórumon írtak. Mert ha az lett volna, akkor ez megoldotta volna a problémát. Most megnéztem a tanúsítványokat, azok fent vannak és érvényesek. Van pár ami lejárt, de nem hinném, hogy azoktól ne lenne jó, mert azok nem most jártak le.
-
bnorci71
addikt
nem igazán vagyok otthon még a PDA kérdésbe ezért volt kicsit furcsa/érthetetlen a kérdés.
A gyártónál ugye a ROM-ba van beágyazva az op-rendszer is, ezért érdekelt hogy magába az op rendszert frissíthetem-e.
A ROM-ba akkor ha jól gondolom az op.rendszer a Radio Rom boolaoader és mi-egyéb van összegyúrva, de frisíthetó magába is bármelyik akár az oprendszer isja még egy kérdés
64Mb rom elég a WinM6.5nek?? -
Lukrecia
csendes tag
Végigcsináltam a hardresetet, de semmi
Egyik progiba se tudok belépni. strat menü Today ennyit látok.
Ha megnyomom a levél ikont a billentyűzeten kiírja, hogy "error opening the shortcut or locating the target filename. " ezt üzeni
Telefonálni se tudok, kiírja rá hogy No service
Szerintem így még telepíteni se tudok rá op rendszert... ha csak nincs valami ötlet
Netre fel tud lépni. Látom az sms-eket amiket régebben kaptam. Ennyit tud jelenleg.
Nettel nem sok mindent tudok kezdeni mert böngésző az..
vírus csinálhat ilyet?
-
Lukrecia
csendes tag
Köszi infót
Kipróbáltam a resetet nem "csinált" semmi lényegeset a masina..
A nyűgöm, hogy pár napja az a hibája, hogy bekapcsolom, start menübe nem látom a progikat (word, expoler stb..)csak a Today-t mutatja, azon kívűl úgy néz ki mintha nem lenne rajta semmi más progi. Nem tudom megnyitni a Total Commandert sem, mert abszolút nem mutatja a progikat.
A másik, most vettem észre szgépre kötözve, hogy nem tud szinkronizálni. ActiveSync kiírja hogy csatlakozott de nem tud szinkornizálni. Lefutattam a hibakeresőjét nem mutat semmi hibát..
szerintetek mit lehet vele ügyködni?
-
Brianiac
aktív tag
Nah nekem most működik a wm5storage, mikor rákötöttem gépre az elején kötekedett, de mostmár jó! Már csak az USB töltést kéne kikapcsolni vhogy, mert így akrhányszor gépre akarom kötni a PDA-t mindig fel kell tölteni 100%-ig!
Szerk: Mégiscsak felrakom a card exportot is, mert a wm5storage csak kötekszik
-
Brianiac
aktív tag
-
toza
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
Aztán akksit cseréltem, és 5 percen belül erős jelem volt
Mindegy, lényeg, hogy megy, és lehet vele navigálni, 2 hétig nem viszem még szervizbe, ez 100%. Maximum ROM-ot frissíteni.
Néztem autós töltőt, különböző árakon vannak, van 1.5k-ért is, és van 3.5k-ért. Alig lenne használva, 2x12 órára kellene igazából. Melyik töltőt, és melyik webshopot ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest