- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
-
bbenec
tag
-
válasz
_Berci_ #19695 üzenetére
amúgy ha a windows telepítőjét érzékeli a rendszer, és a boot sorrendben elől van az optikai meghajtó, akkor bizonyos notiknál csökken az az intervallum, ameddig reagál a rendszer a bios főtáblájára történő belépéshez programozott billentyű megnyomására a vezérlés! mondjuk ezzel a gyakorlatban eddig többnyire csak ott találkoztam, ahol külön billentyű van kijelölve a boot opció megjelenítésére!
-
NTonee
veterán
válasz
_Berci_ #19670 üzenetére
Nekem is van ellenpéldám persze. Én egy sztech. dolgokkal, papír-írószerrel és iroda bútorokkal foglalkozó multinál (beazonosítható?
) voltam sztech-es eladó régen. Voltak akik már kifejezetten engem kerestek mikor beléptek az üzletbe, mert azt kapták, amit akartak, az abban az üzletben megoldható legalacsonyabb áron. Bármit kérdeztek, próbáltam a lehető legkimerítőbb választ adni. És a legfontosabb, hogy amikor benyögi a vevő, hogy gép kell, akkor nem sózom rá a lehető legdrágább cuccot, hanem megkérdezem, hogy mire akarja használni és az alapján kínálok neki megoldásokat. És ez csak egy példa a normális kiszolgálásra.
De itt lényeg az, hogy az igény kevés! Aki egyszer összeakad egy normális SZAKeladóval, azt már talán rá lehet szoktatni, hogy ne elégedjen meg a "nesze fogjad" típusú kereskedelemmel. -
NTonee
veterán
válasz
_Berci_ #19666 üzenetére
Az rendben van, hogy Te ott vásárolnál, ahol magas szintű kiszolgálást kapsz minden téren, beleértve az információtengert is. De egy "mezei" átlagember nem ott fog, hanem kinézi a legolcsóbb fellelhetőséget a neten, ha tudja hogy kell. Ha nem tudja, vagy még a fáradtságot sem veszi erre, akkor pedig befut az első boltba és rábök az egyik árura, mondván hogy annak szép a színe, vagy a formája, az kell. Nem hinnéd el mennyi ilyen ember van. Tudnék olyan embert is mutatni, aki azért vett baromi drága notebookot, mert az pink és nem érdekli, hogy a szürke színű, ugyan olyan tudású gép, csak 50e-rel olcsóbb. Az ilyeneket nem érdekli a kiszolgálás minősége és a szagtudós, informatív eladó.
Mindettől függetlenül én is veled értek egyet, csak egyszerűen kevés az igény erre a mentalitásra. -
szabonagyur
félisten
válasz
_Berci_ #19642 üzenetére
Szia
És honnan tudnék mondjuk asushoz megfelelő ventit szerezni?
Mert az odáig megvolt nekemis, h leszedem az alját és csere
Am meg a driverkről annyit, h tudom mi van benne, de a baj h kb senki áltam sem ismert cuccok vannak benne.
A bluetoot programot leszedtem gyártótól és kiírja dugam be...
A SIS chipkészlethez meg a chip oldalon még leírás sincs, nemho driver -
NTonee
veterán
válasz
_Berci_ #19658 üzenetére
"a szemünket kiszúrják minimál összeggel!"
"Én hixek abban, hogy ha profikból csinálnánk egy boltot nagy lenne a kereslet!"A probléma csak az, hogy vannak azok a bizonyos webshopok. Alacsonyra nyomják az árakat, mert nem kell a 2-3 dolgozónál többet fizetni, nincs üzlethelyiség és annak nincs rezsije, stb. Így minimális árréssel is profitot termel. Persze megint más, hogy én spec úúúútálom az arctalan üzleteket, nincs kivel ordibálni, ha szar a termék.
Aztán vannak azok a nagyobb számítástechnikai üzletek is, akik több lábon állnak, mint például az *p*n, vagy az a*ua, ahol nem csak alkatrész és konfig kereskedelemmel foglalkoznak. Így lentebb tudják nyomni ők is az árakat, mert a kiesés visszajön máshol.
Ahhoz, hogy vásárlók legyenek, az árakat is olyan alacsonyra kell belőnöd, mint a fent említetteknél. Nyilván te is ott vásárolsz, ahol a legolcsóbban megkapod a terméket. Ha olcsó boltot akarsz, akkor nem tudsz normális fizetést adni a felvett szakképzett, vagy hozzáértő emberednek. Több fizu = nagyobb árrés = kevesebb vásárló. -
xXxPongi
aktív tag
válasz
_Berci_ #19502 üzenetére
intel amúgy, de nem is ez a téma, hanem azt írja, hogy ehhez az eszközhöz nincs hitelesítve.
Hát akkor mihez van?
Gondolom, hogy a dell védi le a rendszerét.Kaptam olyan info-t amit kipróbálok majdan, ha odaengednek a géphez, hogy az intel virtualizációs technológiát kell letiltani a biosban, mert ez sajnos jellemző, dell-intel 4 chipset hiba.
-
Petzi
tag
válasz
_Berci_ #19472 üzenetére
Köszönöm Berci a segítséget, de sajna hiába telepítettem fel amit javasoltál továbbra is "döcög" a gép.
Config:
Proci: Intel Core 2 Duo CPU T6600 2.20 GHz
Memória: 3 GB RAM
Videó: Nvidia Geforce GT 240M CUDA 1GB
HDD: 320 GBOR: Windows 7 Professional (64 bit)
Nem tudom kell e még valami info.
Előre is köszönöm a további segítséget.
Peti
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest