- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
laja80
tag
válasz
Integrator #24411 üzenetére
Akkor jelenleg nincs?
-
nofi
addikt
válasz
Integrator #24250 üzenetére
Köszi a választ!
-
válasz
Integrator #22982 üzenetére
Sztem t×k állat, amikor a sok Samsonite táskás ember közt megjelensz egy ilyennel a hónod alatt:
Akkor már inkább ilyet keress:
Am a notinak nem volt saját táskája?
Ha konferenciára járnék, nekem Samsonite táskám lenne.
Esetleg egy Nike/Adidas/Puma, de ezt nem biztos, h értékelné a többi öltönyös ember .
Ami még elfogadható, az egy parányi egy csillogó HP, Dell, Toshiba felirat egy elegáns táskán, amiből sejteni lehet, h a notihoz járt.Ahogy ro_bert17 is írta, először azt nézik meg, miből veszed ki, és utána azt is, h mit.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Integrator #22982 üzenetére
Nagyon vagányak ezek a táskák. De az én véleményem az, hogy ha tényleg konferenciákra jársz, akkor szerintem nézz valami komolyabbat, és ne sajnáld rá a pénzt.
Egy megbeszélésnél, tárgyalásnál az az első amit megnéznek rajtad, hogy miből veszed ki. Aztán meg hogy mit. -
kendeee
aktív tag
válasz
Integrator #22979 üzenetére
PCland.hu
PCX.hu
IPON
árukereső
Bocsi, csak egy kérdés....Miért fektetsz ekkora figyelmet egy laptop táskára? Persze minden ember más és más, de bemész egy nagyobb üzletbe Elektroword, MediaMarkt stb. Szétnézel, nem feltétlen vásárolsz is, mert van amikor ott is megkapod akciósan. Én pl. mediában tettem egy próbát mert volt egy kis hurcolászható 10.1 colos msi wind-em, és ilyen kis gagyi neszeszereket árultak hozzá. Viszont találtam egy SpeedLink hátizsákot, ami a laptop táskák közt volt, bélelt belsővel, akciósan. Nekem pl sokkal praktikusabb ez, mert nem csak lapit vihetek benne stb, és sokkal kényelmesebb is. Keresztválpántos tatyó. Egyébként sok sikert a megfelelő kiválasztásához. -
Integrator
aktív tag
válasz
Integrator #22965 üzenetére
Valaki esetleg?
-
válasz
Integrator #22932 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest