- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
válasz
divergens #21483 üzenetére
Én használtam olyan Asus notit, de nem Full HD monitorral, csak 1680×1050-essel, nekem nem volt gond vele, meg voltam elégedve a noti képkimenetével.
Emlékszem, jóval szebb képet adott a külső monitor, mint a noti sajátja.Tényleg, próbálj ki másik kábelt, ill. másik monitort is, ha tudsz.
-
Rick4
félisten
válasz
divergens #2909 üzenetére
legujabb ati drivert utána meg omega drivert..egymás alá? egymás mellé? egymás után??? gondolom leszedted a régit (akár eszközkezelőből való sima vga eltávolítással is) és úgy tetted fel az újat..
nekem is ati X300as videom van, az 5.8as catalystnak megfelelő mobility driver van fent, ebben már alapból benne van a powerplay, beállítás kérdése, nekem úgy van belőve, hogy hálózatról használva 300/460as órajellel megy (GPU/MEM), amint kihúzom, akksira kapcsol, leveszi 105/244re...kb ennyi a megoldás, elképzelhető, hogy a NHC és a gyári driver órajelállítója összeakad.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest