- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy egy tecra s3-mas gépet lehet 533 MHz-nél gyorsabb pl. 667, vagy akár 800 MHz-es ddr2-es (persze notebook) memóriával bővíteni?
Ez az oldal szerint 533-mas kell bele, ill. még annyi, hogy egy új akksi is kéne. Ez vagy ez jó lenne? (itthon drága!)
A válaszokat előre is köszönöm! -
unyadavid
senior tag
Hellósztok! A kérdésem az lenne , hogy az normális , hogy a vistás laptopomra (intel centrino t5250 1,5ghz , 2gb ddr2 ram , nvidia geforce 8400m g) csak 3,2 élmény indexet kapok? ( minden jónak tűnik csak az aero felületre ad ennyit de szerintem ez kevés.) , és még annyi , hogy fél óra netezéssel , asztalon , tápkábellel 54 fokos a cpu ? (everest)
-
unyadavid
senior tag
Helósztok !
Az lenne a kérdésem , hogy a vistás gépemet mivel tudnám gyorsítani és , hogy a benne lévő intel centrino t5250 1.5 ghz-s procit mennyire tudnám fel húzni , érdemes -e , mivel kell , és a gyári hűtés mennyire , ill. meddig bírja ?????
a válaszokat köszi , mindenkinek jó nyaralást!! -
unyadavid
senior tag
válasz
KillHates #7735 üzenetére
Hellósztok az lenne a kérdésem -mivel körülbelül egy hónapja vagyok boldog laptop tulaj és még nem vok annyira képben- , hogy kell e a laptopokat takarítani belül mint pl: az asztali pc-t és , hogy a beépített 8400 gs-t mennyire lehet húzni a notiban vagy cserélni esetleg egy nagyobbra ja és még a laptop matricák után érdeklődnék vakami infó róluk fontos tudnivalók weblapok ahonnan lehet rendelni meg iulyesmi
na akkor előre is kösz és jó nyaralást mindenkinek!!!! -
unyadavid
senior tag
szerintetek egy notebookba 2giga ram és egy két magos talán 1.6 ghz-s proci mellett egy 8400m g nvidia vidkari milyen játékokat bír el
(a saturnaba láttam talán MSI EX610 vagy csak EX600 nem tom de ezt tudja) -
unyadavid
senior tag
szerintetek egy notebookba 2giga ram és egy két magos talán 1.6 ghz-s proci mellett egy 8400m g nvidia vidkari milyen játékokat bír el
(a saturnaba láttam talán MSI EX610 vagy csak EX600 nem tom de ezt tudja) -
unyadavid
senior tag
válasz
Norbi.Sz #7189 üzenetére
max 130000-et szánok rá de nem olyan fontos illetve nem tudom hogy átlagos használathoz (office , net , chat , egy kis játék régebbiek nem is pro street , zene , film , letöltés és ennyi )
kell e nagy teljesítmény pl 2 magos proci 2gbram vagy elég lenne a dell teljesítménye is amit linkeltem ?? ja de még vista is fontos lenne ha elbírja a dell!!
amúgy a hp is szóba jöhetne csak a renewes gépek annyira nem jönnek be tudom hogy megkímélt "vitrines" állapotú na de még se új mondjuk nem is használt de az nem az igazi de mivel első notebook ezért nem tudom pontosan hogy milyen márka jöhet szóba meg azért nincsenek olyan nagy elvárásaim
szóval ennyija és ehez mit szólsz : [link]
vagy inkább a dell vagy valami más
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest