- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
válasz
unyadavid #31828 üzenetére
Nyugodtan tehetsz bele magasabb órajelü ramot,majd sebességben igazodik a másikhoz.
Én a helyedben nem vennék ilyen akkut mert olcsó húsnak híg a leve.Sok ismerösöm vett más olcsó akkut,de hamar tönkrement,ráadásul fele addig bírta mint az eredeti.Hiába van rás garancia,a kiküldési költségek meg a visszaküldésé is az ügyfelet terheli,ráadásúl nem olcsó a posta. -
válasz
unyadavid #7736 üzenetére
Szia!
Belül tisztítani kb évente kell a notebook-okat, de az szakembert igényel, tehát majd egy szerelőhöz vidd el. Ilyenkor az egyéb karbantartási munkákat is érdemes megcsinálni.
A videókártya tuningolgatását felejtsd el, nem ajánlott a túlmelegedés miatt. Főleg ebben a melegben, de jobb ha visszaolvasol pár hsz-t ott leírtuk.
Jó lenne ha leírnád a notid típusát, mert így nehéz megmondani, hogy cserélhető-e benne a VGA kártya....
Milyen matricákra gondoltál? -
Kbali
nagyúr
válasz
unyadavid #7736 üzenetére
Szia! A húzással nagyon kell vigyázni, mert a hűtés a gyári értékekhez van belőve, könnyen megsütheted a gépet. Cserélni jobbra, nagyobbra nem lehet/érdemes, kb. annyi, mintha vennél egy új masinát, ráadásul a hűtés még mindig probléma lenne.
Takarítás: lehet porszívózni - ésszel a billt, ill. belül is a ventillátorokat, de arra vigyázni kell, hogyha a takaró csavarjai plombáltak, akkor kinyitáskor ugrott a gari.
Mily meglepő a matricázás
Google is your friend! -
duduati
aktív tag
válasz
unyadavid #7238 üzenetére
2 giga ram tuti elég minden játékhoz, 1,6 os proci is elég lesz a 8400-hoz. Játékok, huh. Egy NFS pro stree, szerintem egy cod 4 is és hasonló kaliberű játékok, de a grafikai szint nem hiszem hogy nagyon magason
Nekem 1,6 os egymagos és go6100, 1,5 giga ram elég sok játékot elvisz. A régiek küzöl pl MOst wanted bővel közepes grafikával, wow, warcraft ilyenek gond nélkül.
Üdv -
Thusor
őstag
válasz
unyadavid #7238 üzenetére
MSI-t véleményem szerint ne vegyél...nem túl jó a szervízhálózata, és ezt tapasztalatból mondom. Volt egy MSI ex610 notebookom. Egyébként játékok terén se várj tőle túl sokat, perzse elmennek rajta az újabb játékok is, de csak alacsonyabb felbontáson és alacsonyabb beállításokon. Én notebookot soha többet nem vennék játékokra, inkább legyen benne erősebb proci és gyengébb videokártya, de legalább minőségi gépet veszek. Az MSI és ACER gépei pont ezért olyan csalogatóak, mert olcsón adják a jól felszerelt gépeiket, de amikor a szervizelésre kerül a sor, akkor jó hosszú teljesítési idővel dolgoznak....főleg az MSI.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
unyadavid #7203 üzenetére
Ennyi pénzért már inkább vehetnél ehez hasonló felszereltségű HP-Compaq-t. Pl valamelyiket ezek közűl: [link]
Megbízhatóbb, jobb a szervíz, strapabíróbb, karcálló és szerintem a kijelzője is szebb.
Pl a HP-Compaq 6715b 120.000 Ft-ért jó is lenne neked...igaz kevesebb RAM van benne és a vinyó is kissebb, mint az MSI-ben, de még így is összességében jobb , mint az MSI. -
duduati
aktív tag
válasz
unyadavid #7191 üzenetére
Hali. Szerintem arra amire te akarod használni elég a Dell gép is. Igaz a cerka proci helyett jobb lenne valami más, de szerintem kb jó. 1 giga ram is elég az ilyen dolgokra. Ha esetleg később nem lenne elég, akkor raksz bele még 1 gigát. Kb 4500Ft. A vinyót te tod hogy elég e akkora, de szerintem az is elég. x3100-as videókártya az egész jó. Sok játék elmegy rajta. (Asszem havernak is az van benne és meg van vele elégedve). Dell mint márka nagyon jó, 3 év gari se elhanyagolható. MSI-t nem ismerem ezért nem írok róla. Fuji-t ha lehet kerüld szerintem.(Hozzám haver hordja, de nekem még ajtónehezéknek se kellene
) Asus-t tudom még ajánlani. NEkem az van és az ég világon semmi baja. Ár-tudás- ban is szerintem jó.
Az Asusokat nézegesd meg szerintem mert abból sok van 130 000-körül/alatt.
Hirtelen enyi amit hozzá tudok szólni. Remélem segítettem
Üdv -
rene85
aktív tag
válasz
unyadavid #7191 üzenetére
csak celeron dual core-t neeeee...
megint mondom, nézz körül a ph hazai pálya rovatában, és a notebook gyártók saját topikjában. Nem csak a belső (a hardver) számít, az acer travelmate régi típusainál a képernyőbe belenyomódnak a billentyűzet gombjai és nyomot hagynak, még egy olyan kedves pajtásomnál aki vigyáz a gépére mint a hímes tojásra. ilyen apróságoknak érdemes utánanézni... mert az új acer gemstone design házasoknál már nincs meg ez a hiba. Ne úgy vedd meg hogy gondolsz egyet aztán kész, mert akkor utána jössz rá majd hogy volt jobb vétel is...
hogy a vista normálisan fusson min 2 giga ram kell, kétmagos proci nem árt. Kisebb teljesítmény/olcsóbb ár/gyengébb akkus rendelkezésre állás (persze ez az akku függvénye igazából) esetén nézz amd-s kétmagos gépet is. De úgyis mindjárt jönnek az amd fanok és lekiabálnak hogy miért mondok ilyeneket. -
Norbi.Sz
senior tag
válasz
unyadavid #7193 üzenetére
Játékhoz talán (a régebbiekhez) elég lehet egy 130ezres gép (ami konzumer kat.), mert ugye a HP renew akkor kilőve... MSI, Acer, FuSi egyáltalán nem ajánlott, ha lehet, akkor arról inkább lebeszélnélek. Mindamellett, hogy nem a legmegbízhatóbbak (sokszor kivetni valót hagy maga után a minőségük), még a szervíz sem túl jó hozzájuk...
Akkor marad a Dell Inspiron-Lenovo N200, de arra még figyelj, hogy ne Celeron procival vedd meg...
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
unyadavid #7186 üzenetére
Ezek nem az igazi gépek
Mennyit szánsz rá?
HP szóba sem jöhet? Abból esetleg lehet kifogni 1-2 jó példányt, ami renew... Tehát nem használt eredetileg, hanem pl. raktáron maradt, bemutató darab, stb.
Ha mondasz egy konkrét árat, amit rá tudsz szánni, könnyebb segíteni/ajánlani konkrét típust...
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest