- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
suspect
aktív tag
válasz
spista222 #46198 üzenetére
most adobe flash 11 van rajta és chrome-ot használok. Mikor asztali pc-m volt azon bármennyin vitte most a notin a határ a 720
Az asztali 3,4ghz-es 2 magas intel procis volt 1GB rammal, 1gb-os videókaris gép volt, a noti meg 1900mhz amd 2 magos, 2 GB ram és ATI Radeon Xpress Series (128 MB)
Jóval gyengébb, tudom, de csak ki tudok sajtolni belőle többet is
Szerinted mivel tudnám feldobni, hogy magasabban is vigye? -
wolfman
veterán
-
Müszi
senior tag
válasz
spista222 #45415 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok. Csak most tudtam visszaolvasni. Nem tudom hogy mennyire voltál körültekintő a VGA cserénél, de én egyszer belefutottam olyanba hogy az ATI chip magassága nem egyforma az Nvidiáéval és a hűtő felszerelésekor v.mi kitámasztott, így az nem feküdt fel rendesen. Pillanatok alatt túlmelegedett és a bootképernyőnél a védelem le is kapcsolta. Ha ez nem játszik nálad akkor bocsi, de azért nem árt utánanézni.
-
Hosssszu
őstag
-
spista222
addikt
válasz
spista222 #45335 üzenetére
Valaki tud valami információt az ügyben?
Jelenleg úgy van mivel csak egy próbára kértem kölcsön és sajnos ment de nem úgy ahogy kellene így visszaadom akitől kaptam.hiba: Acer Aspire 5520 -ban 8400mG meghalt ezt helyettesítettem egy Fuji X300-al. Adott is képet azt hittem minden jó, de semelyik Win nem tölt be, telepítő sem, linux sem, minden megfagy még szegény Wolf3D is. Memtest 86 alatt több órán keresztül adott képet fagyás nélkül. (8400-al betölt a win rendesen csak a kép nem élvezhető)
Javasolták egy páran a VGA-n BIOS frissítést de mivel nem az enyém így ezt csak abban az esetben végezném el ha tényleg eredményt hozna.
Egyébként ha a BIOS-ával lenne gond akkor is adna képet?
Mert most ad és ezért furcsa.
Amire még gondolok hogy lehet hogy másra vannak használva az alaplapon és VGA-n egy két "érintkező" és ezért fagyassza meg. -
Arkennys
addikt
válasz
spista222 #45243 üzenetére
A linkelt oldalon ittvan mindennek kiválogatva a driver, szóval tuti jó (linux helyett lesz rá xp, előbbire nemhogy aidát nem tudok rakni, még használni sem
) másrészt nincs a kezemben a gép, csak előre leszedném hozzá a cuccokat, mert vasárnap rakjuk újra. Na de: itt driver listában semmi nem utal rá, melyik eszközre melyik lenne való, csak verziószámok térnek el, amennyire látom. Ilyenkor mi a teendő?
-
törölt tag
válasz
spista222 #45111 üzenetére
Csak ha melegszik akkor egésznap miért viselkedik normálisan azon kívül, ha játszom vele ? Annó sajnos megfőtt az asztali gépem és az nem is viselkedett rendesen a vége felé (így utólag rájőve persze) 1 egyszerű netezés kiborította, de ez a laptop azon kívül teljesen jólelvan csak az nem tetszik neki ha gamézek.
Na mindegy, akkor gamézek az androidon, a gép amúgy is netezésre lett véve nyilván látszik is a teljesítményen
ui: tavaly volt kinnt gépszerelő a netünket belőni (router) és ő ránézett a gépemre kérdeztük a takarítást azt mondta szétszedni se érdemes az ilyen fajta laptopot mert annyira bonyolult összetett (vagy mit mondott) hogy az se biztos, hogy utánna össze lehet rakni,
(nem értek hozzá a szerelő mondta) takarításra csak a fujókát tudta ajánlani. Meg állította, hogy szerinte belül nem is nagyon koszolódik ha nem poros helyen van. AZT MEG KÜLÖN NEM IS AJÁNLOTTA, HÁZILAG SZÉTSZEDNI TAKARÍTANI, AZT MONDTA HA NAGYON EHHEZ RAGASZKODOM, SZIGORÚAN SZERELŐ.
-
törölt tag
válasz
spista222 #45107 üzenetére
Csak tapiztam és abbol indultam ki, hogy volt már olyan forró is régen, hogy alig nyulhattál a géphez.
De most az Everest lemérte a cpu 37 fokos (c)
az alaplap meg 41, és erre régen nekem azt mondták laptopnál abszolút rendben van. És mint mondtam a gép nem meleg a ventik meg teszik amit kell. (ezt meg nyílván hallás után mondom)
közvetlenül játék után mértem.
-
Muerte
addikt
válasz
spista222 #45097 üzenetére
Sokkal erősebbet ne tegyél bele mert nem fogja bírni a hűtés,max. 9600mGT,de már az is határeset.Ha csak netre kell fölösleges erősebbet belerakni.Arra viszont érdemes odafigyelni hogy Acer vbios legyen a vga-n mert az acer kényes az ilyesmire és előfordulhat hogy el sem indul másfajta vbios-al.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest