- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
válasz
animatrix11 #47548 üzenetére
Az összes Ivy-bridge-es mehet bele: Core i3-3xxx i5-3xxx i7-3xxx
A Sandy-t és a régebbieket nem kezeli! -
Muerte
addikt
válasz
animatrix11 #47548 üzenetére
Hirtelen ennyit találtam,de ez biztos nem a teljes lista [link] Minden esetre a 3.generációs mobility i5,i7 családot biztosan támogatja.
-
xcbiker
addikt
válasz
animatrix11 #17624 üzenetére
az energiafogyasztás (akkuidő) és a teljesítmény viszonyának beállításához szolgál tudomásom szerint.
-
xcbiker
addikt
válasz
animatrix11 #17620 üzenetére
nekem a nod32 smart security-je teljesen bevált tűzfalnak és vírusírtónak egyaránt.
-
xcbiker
addikt
válasz
animatrix11 #17614 üzenetére
látni kellene azért ezt.
de a futó folyamatok közt körbenézhetsz,hogy mi fogja.
- ellenőrizheted a hdd állapotát esetleg pl hdsentinellel.
igazából ha szinte minden oké, akkor egy másik hdd-re feltehetsz egy új windows-t, mert ha azon jól megy, akkor valahol a szoftverben van a hiba, esetleg a hdd-vel, bár a hdsentinel biztosan jelezné ha nagyobb a gond.én mondjuk nem pandát használok, és nem is azt a tűzfal progit.
-
xcbiker
addikt
válasz
animatrix11 #10998 üzenetére
milyen noti és milyen chipset?
-
válasz
animatrix11 #3287 üzenetére
Hát az a baj, hogy a 750 MHz elég kell, hogy legyen WORD-özni, de gyanítom mást is sunyizik mellette a Windows
főleg ha Vista-val van dolgod. Az full tudathasadásos, még amikor csak pasziánszozik az ember akkor is darálja a vinyót. Szerintem, vedd vissza az asztali gépet 750 MHz-re és meglátod nem a notival van a baj...
Én egy 1.3-as Centrino-s ősöreg uniwill-t használok, és ha leveszem a sebességet 600 MHz-re akkor elképesztően tetü a gép, ha fullon megy akkor is
Persze ez azóta van, hogy kicseréltem az 5400-as Samsungot egy 4200-as Seagate-re, mert az jóval kevesebbef fogyaszt. Tehát még az ok a hdd teljesítményénél keresenedő. Szerintem hagyd a fenébe, esetleg egy kis erőforrást tudsz megtakarítani, ha az MSCONFIG-ben egy kicsit kotorászol. (én az Adobe Acrobat 8-ast lőttem ki, mert folyamatosan b@sztatta a netet)
Én a csodálatos symantech terméket csak így hívom: Norton Go-slow! -
válasz
animatrix11 #3274 üzenetére
Az új notebook-ok dinamikusan kapcsolgatják tápegységes üzemmódban is a procijukat. Ezt akár több ezerszer másodpercenkét. Létezik egy kis applet amivel folyamatosam maxra lehet kapcsolni, ez a SpeedSwitchXP, amihez feljebb találsz linket az egyik hsz-emben. Rakd fel, told maxra a procit, ha melegítsen a főnököd irodájában, és reménykedj, hogy jobb lesz. Ha Notron van a gépen (és a DELL-ekhez azt adnak) akkor meg ne csodálkozz semmin...
-
cucka
addikt
válasz
animatrix11 #3274 üzenetére
szerintem ott valami gond van azzal a dell-el, valószínüleg szoftveres.
(#3275) ballington - hát nem tudom, te miből sejted
. igen, ha azt írja rajta, hogy freedos oprendszer, akkor azon nincs windows vagy linux, mert különben ugye nem azt írná, hogy freedos. ez miért olyan meglepő, hogy meg kellett kérdezni?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest