- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Aktív témák
-
Evelin26
csendes tag
Még mindig a meghajtókkal szenvedek.
Elég lenne a felhasználói mappámat átrakni az egyik meghajtóról a másikra. Sima kivágós beillesztős módszer nem jött be. Az asztalról is eltünt minden mappám, mikor odamásoltam az asztalra, akkor mindent visszarakott a régi meghajtóra.
Most ez alapján szeretnem megoldani.
Csakhogy már ott megakadtam, hogy nem tudok új fiókot létrehozni. Ezt írja ki, amikor be akarok jelentkezni az új fiókba: „A Felhasználói profil szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni”
Nem akarom újrateleíteni az egészet. -
Evelin26
csendes tag
Nem tudom ide tartozik-e....
Mozillát használok. Tegnap még semmi baj nem volt vele. Most meg bekapcsolás után megy egy darabig, utána meg nem tudok új fület megnyitni, és írni. Kilépek belőle, és nem tudom megnyitni. Kiírja, hogy már megy a böngésző, de nem reagál. Töröljem, és telepítsem újra? A Chrome-ot is letöltöttem, de ezt nem szeretem annyira. (Főleg hogy nem mutatja facebookon a hozzászólásokat.) A javát letöltöttem, mert egy oldalhoz kell, de így sem tölti be. Nagyjából azóta nem jó a Mozilla.
Azt még mindig nem tudom hogyan lehet beállítani, hogy én döntsem el melyik meghajtóra akarom menteni a dolgokat. Pendriveról rakok fel valamit, és autómatikusan arra menti, amire nem szeretném.
-
-
Evelin26
csendes tag
válasz
skatebab #49168 üzenetére
A pixel hibára a garancia nem vonatkozik. Én netről rendeltem, és ott van is olyan lehetőség, hogy pixel garancia (+4000Ft). Nem kértem. Telefonon rákérdeztek, hogy biztos nem kell-e, mert elég gyakori az ilyen hiba, és az miatt nem cserélik ki. Szerencsére nálam nincs ilyen gond. 3 napon belül viszont minden indoklás nélkül vissza kell adniuk a pénzt. Szerintem inkább ne is említsd, mert kicserlélni nem fogják. Ha nagyon zavar kérd vissza a pénzt, és vedd meg máshol.
-
Evelin26
csendes tag
-
Evelin26
csendes tag
Sikerült telepíteni a laptopot, már erről is írok.
Telepítettem a drivereket is, a netet is jól fogja. Csak lehet, hogy valamit elcsesztem. Particionáltam telepítés közben. 75GB körüli helyet. Most a sajátgépbe belépve csak a C meghajtót látom, ami 70GB. Hol van a több hely, és meghajtó? 45GB, ami foglalt itt. A többi meghajtót nem látom, és a maradék vagy 700GB helyet se. Ezek hol vannak?
Amiket letöltök azt a C meghajtóra rakja.
-
Evelin26
csendes tag
Sziasztok! Holnap fog megjönni a laptopom. Mégpedig egy Fujitsu Lifebook AH532.
Kérdésem, hogy 32 vagy 64 bites Windows 7-et rakjak rá? Egyelőre csak erre szeretnék választ kapni, de kétlem hogy minden simán menne, úgyhogy még jelentkezem.
Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest