- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
Mint írtam kapott egy SSD-t,és az tényleg sokat hozott rajta.
Viszont érzetre most mintha a proci lenne kicsit gyengécske hozzá.
Javasoltak bele T 8100,T 8300-ast.
Úgy tudom,órajelük közel azonos,de nagyobb az L2 benne.
Jelenleg egy T 7700-al szemezgetek.
Úgy tudom ez 2,5 GHz-es,és 2 MB az L2.
Aránylag olcsó,és valamivel izmosabb mint a jelenlegi.
Azt hiszem ezzel el is érném a csúcsot,de nekem általános használatra megfelel így is,szal nem ragaszkodok a procihoz sem. -
NEMO1968
őstag
Neked is köszi
.
Tudod nehéz választani.
Kezdő user első gépe lenne.
Szal az igények:
Néha(vagy gyakran) játék,tehát relatíve nagy kijelző.
Megbízható,nem melegedős,mert nem fogja észrevenni,ha baj van,csak amikor már késő.
Ugyanakkor elfogadható teljesítmény,mert egy lassú gép örökre elveheti a kedvét az egésztől,(tapasztalat.),és itt nem a játékra gondolok.
Mivel viszonylag kicsi gyerekről van szó,bírnia kell a 16/8-as üzemet is,és talán egy kis gyepálást is.
Szal tényleg nem tudom,létezik-e ilyen noti.
Mindenesetre köszi mindenkinek a segítséget. -
NEMO1968
őstag
Szia!
Köszi,de nem a korszakhoz ragaszkodok,hanem a pénztárca a szűk keresztmetszet.
Megvenném én a legújabb gamer notit is,ha lenne kallódó 500k-m,de nincs.
Mint írtam,ajándék lenne,de majd nézelődök még akkor.
Legalább már tudom,mi a kerülendő.
Saját gépem egy Pavilion DV 6 1220sh,és egészen tűrhető egy 512 MB Radeon VGA-val,meg egy SSD-vel.
Jelenleg egy komolyabb procit hajkurászok bele a T 4200 helyett,mert én ritkán játszom,de néha kellene egy kis erő is.
Kill Hates:olvastam,de azt nem tudtam,hogy egy ilyenről van szó. -
adam0913
tag
Köszönöm mégegyszer!
Még egy kérdés felmerült : van egy egerem, kimondottan laptopokhoz tervezve (amihez nincs driver cd, és no name a "márkája") , az előző laptopomon észlelte, és használni is tudtam, de az új gépemen nem talál illesztőprogramot hozzá, hiába ismeri fel és így használni sem tudom.
Próbáltam mindegyik USB portba, egyikkel sem jártam sikerrel, -
Dzsabba
aktív tag
Müszi: Nem túl sűrűn használom ezt a gépet, de év elején még nem volt vele ilyen gondom. Ez a feladat kezelő jó ötlet, holnap meg is nézem,de szerintem sem fog túl sokat osztani-szorozni.
spista222: Költeni már nem fogok rá, mert tuti,hogy nem éri meg. Szerintem elfogom adni.
Dell XPS: Szerintem is valamit alapjaiban is változtattak a youtube-n, mert régen amikor mondjuk valamit 360p-ben kezdett el lejátszani és átállítottam 720p-re akkor addig nem ment tovább amíg le nem töltött egy bizonyos mennyiséget, de most,ha ugyanezt csinálom, akkor simán tovább megy a videó és majd idővel ugrik jobb képminőségre. Bár ez nem mindegyikre igaz, de elég sok ilyen videót látok mostanában.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest