- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
citkar #46384 üzenetére
valaki hátha:
üdv
van egy acer 3830tg notim (intel és nvidia vga, optimus)
eddig a HDMI kimenetet sose használtam, most próbálom, de mintha ki lenne kapcsolva, rádugtam a TV-re a kábellel, de a TV nem látja, s nem tudom a képernyőt kiterjeszteni (vagy bármit csinálni vele), csak egyet a noti megjelenítőjét látja
szóval a kérdésem, hogyan lehelhetek életet a hdmi kimenetembecitkar
-
válasz
citkar #25240 üzenetére
xp alatt az összes atk illesztő és alkalmazás legyen felhúzva; atk driver, atk hotkey utility, atk osd2 utility, atk media utility + a wifi modul bekapcsolásához; wireless console utility + a média funkciókhoz; atk media utility + bizonyos funkcionális gombokhoz; hotkey utility
vista/win 7 alatt szintén, de itt kevesebb összetevő van/kell; atk driver utility, atk media utility, wireless console utility, atk osd2 utility, keyboard device filter utility
ja, itt az általános letöltéseknél kiválasztod a notit, majd a szérát és típust, végül a használt oprendszert, és hajrá; link
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest