- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
dave93 #49229 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a rossz vagy inkompatibilis egymással a memória modul (DC sem megy), de az tényleg furcsa, hogy kettő hónapig nem észleltetek semmit. Amennyiben ilyen alattomos, ritkán jelentkező memória hiba alakul ki (memtest is lefut), akkor is jelen van kihagyás nélkül. Meglátjuk a visszajelzésedet, hardveres lesz szvsz....
-
válasz
dave93 #49218 üzenetére
Ilyenkor jön a sakkozás:
1, legyen benne csak az új modul, majd memtest és másolgatások
a, ha vacakol, akkor ram gyanús megvan a hiba
b, ha minden rendben, akkor gáz van, nem a ram a rossz, vagy inkompatibilis
2, legyen benne a régi modul, memtest és másolgatások
a, ha vacakol, akkor a géppel lett valami
b, ha minden oké, akkor az új rammal lett valami
3, legyen benne mindkét ram, majd memtest, másolgatások
a, ha vacakol, akkor kompatibilitási gondja van, de szélsőséges esetben lehet alaplap is
4, ha minden rendben, akkor terheld meg a gépet AIDA vagy EVEREST stabilitás teszttel és megint másolgass vele, hátha melegedés baja van.
a, szétszedés és pasztázás, pucolás, kenés-fenésÉn a 4-essel kezdeném, mert ha jó volt 2 hónapig, akkor az nem ram hiba, hanem ott közben ment valami tönkre...
-
kendeee
aktív tag
válasz
dave93 #33092 üzenetére
Olyan sok típushiba szokott jelentkezni, néhány kolléga erre szakosodott. Nem baj, hogy nincs a listában a tied, vehetjük azt is egy kalap alá a többivel. Típushibák: BGA, chipset, egyes feszültségelosztó chip-ek. Túlmelegedés nem jellemző rájuk.
[link]Boldog Új Évet mindenkinek!
-
8nemesis8
veterán
válasz
dave93 #15696 üzenetére
Én a helyedben nem szaroznék ennyit a driverekkel hanem win 7neki és kész.
Sajnos nem tudok segíteni a kijelző elhalványulása ügyében, keress meg szakikat, notebook alkatrészek cseréje topicban, ők szervizesek többen, biztosan meg tudják mondani, hogy otthon is megcsinálható e vagy szerviz!! -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
válasz
dave93 #15667 üzenetére
Olyan nincs ,hogy fizikailag jó néha meg rossz,ahogyan írtad is azt cache(gyorsítótár)ból hozza be.
Drivereket rendben feltetted? Fényerő miatt kérdezem.
Egyébként lehet, hogy energia gazdálkozásnál tudsz valami állítani, hogy erősebb fényerőn legyen.De ezt nem tudom pontosan, nekem mindig működött eddig az általad említett bill. kombináció. -
-
válasz
dave93 #14661 üzenetére
Most kivettem a HDD-t, nagyon valami zörög benne ha megfordítom, mintha le lenne törve valami és az járkálna az egyik végéből a másikra. Arra gondoltam, hogy az szállt el, de ha bekapcsolom vinyó nélkül ugyanúgy nincs kép, pedig kéne lennie nem? A biosba be kellene hogy tudjak lépni nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest