- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
altair66 #46663 üzenetére
Persze hogy az. Ezek ULV procival vannak szerelve, azaz kevesebbet fogyasztanak mint a sima mobil procik.
Persze teljesítményben is gyengébbek.
Amúgy gyönyörű darab.Ha érdekel, akkor ezt pl. tudom ajánlani.
http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_series_9_2/hsz_1-50.html
Igaz a tavalyi modell,de ennyiért ajándék. -
ravail
senior tag
válasz
altair66 #46255 üzenetére
Azzal, hogy "Remélem jól elmékszem", azt szerettem volna mondani, abban nem vagyok biztos, hogy szükséges e a magyar nyelv telepítése is. Ha csak a billentyűzet kiosztás telepítése után átváltva magyarra nem ír HU, azaz ékezetes kerektereket, akkor sajnos a nyelv telepítése is szükséges. (Vezérlőpult --> Területi és nyelvi beállítások)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
altair66 #46006 üzenetére
Van, szotori:
Egy HP laptopot szerettem volna ismerősömnek venni ott, magyar gépnek árulták magyar oprendszerrel. Bementem. Felhívtuk őket telefonon, hogy van-e, új-e, tényleg magyar-e stb, mondták mindenre pozitív válasz érkezett, így később el is mentünk a boltba. A boltba érve bontott csomagolásos gépet toltak elénk, amit amikor kibontottunk, láttuk, hogy felmatricázott billentyűzet és magyarosított (vagyis helyenként még idegen nyelvű) operációs rendszer fogadott. Gyanútlanul megkérdeztem, hogy a billentyűzett matricázott vagy eredeti-e (amúgy triviális volt), teljes magabiztossággal vágták rá, hogy eredeti. Amikor említésre került, hogy az operációs rendszer helyenként mért angol nyelvű, akkor kezdett elpattanni az üzletben dolgozók agya, majd 2-3 kérdéssel később konkrétan kitessékeltek minket az üzletből és ránkzárták az ajtót.
És ez egyáltalán nem egyedi eset, akárhol szóba került a rádium ismerettségemben, akinek tapasztalata volt vele az minden esetben negatív nyomatot is hagyott bennük. Gyanítom, hogy akinek pozitív az élménye az: vagy tudatlan, és megvett valamit, amivel nem tudja hol verték át, vagy kivételesen "valódi" leírással megegyező gépet kapott és esze ágába nem jutott kérdezni.
Ugyebár minden vásárlás gördülékeny, ha te odamész, fizetsz és elmész. A probléma ott jelentkezik, ha valamilyen komplikáció merül fel, ebből a szempontból pedig kritikán aluli a hozzáállásuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest