- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
Mikulásbá #49504 üzenetére
Most nem tudom megnézni, mivel teljesen eltűnt a hw...de úgy emlékszem be volt pipálva.
Azért van néhány találat...
-
Ronam
addikt
-
válasz
Mikulásbá #49054 üzenetére
Üdv és BUÉK!
Bevallom őszintén, teljesen hektikus, hogy melyik alaplapban, hogyan működnek a tesztprogramok.
Volt már nálam FSC gép amiben 17 fokos volt a CPU (T9600) ami persze teljesen irreális. Az asztalon volt egy ugyanolyan gép T5800-assal, aminek rendesen mérte a hőmérsékletét a gép (40-50 fok) Megcseréltük a két procit és mindkettő gép rendesen mért, tehát a "hideg" gépben is 40-50 fok körüli volt a T5800-as és a T9600-ast is rendesen mérte a kisebbik gép (50 fok körül) a BIOS is ugyanaz volt, az SM vezérlő, szóval minden ugyanaz volt és mégis ilyen anomália lépett fel.Aztán elmélyedtem a zirodalomban és akkor tudtam meg, hogy a hőmérséklet mérését valami egészen faramuci módon oldja meg az SM vezérlő; az adott chip teljesítményét számolja ki és a KBC-be programozott DIE méret szerint az aktuálisan disszipált hőt tudhatjuk meg így
Ezért azóta én így mérem a tesztelések során a hőmérsékletet:
Ami a fordulatszámot illeti, ott nem hiszem, hogy probléma lenne, annak a mérése viszonylag egyszerű dolog az alaplap részéről; a PVM visszacsatolt jelét figyeli az SM vezérlő. Tehát a 2100-as rpm egész vállalható. Úgyis olyan 3000 körül jön meg a kellemetlen hangja a gépnek.
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
Mikulásbá #48137 üzenetére
Igen én is a Home Premiumot találom a legjobbnak, mivel az a legkisebb csomag ami támogatja a 2 magot. Az akadozós videólejátszásnál az a fura hogy 80%-ban tökéletesen megy aztán néha mégsem. Pedig közben nincs megnyitva semmilyen más program illetve eleinte arra gondoltam, hogy túlmelegedett a gép de az Everest 50 fokot mutatott a CPU-nak ami nem olyan sok még szerintem, hogy akadnia kellene.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Mikulásbá #47494 üzenetére
Ok, szuper, mert már volt olyan esetem, hogy akku és táp nélkül sem indult el soha (azután új táp ill. akku és úgy sem), "csak" együttlét esetén és természetesen, ha teljesen visszahűlt..(félnap után..) Utána is öt percig kellett a power gombot nyomni, de azután le sem állt egy hétig sem..(nem merték kikapcsolni) Szóval ez tipikus...
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest