- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
nepszter1 #49216 üzenetére
A WiFi driverek -ahogy gyorsan megnéztem- mind önállóan telepítendő, futtatandó exe. Vagyis -ugyan nem tudodm Te hogyan akarod telepíteni, de feltételezem, hogy az eszközkezelőben a hibás eszköz illesztőprogramját akarod frissíteni, pedig- ezeket önállóan kell futtatni. Mert ekkor csomagolják ki önmagukat, és telepítik fel a bennük lévő drivert valamint, esetleg szoftvert is. Persze nem az összeset, csak azt, amelyik a laptopodban lévő WiFi kártyához való. Ha nem hozzávalót indítanál el, abból sincs semmi baj, mert az eszköz jelenlétének hiányában valószínőleg nem települ.
A WiFi hálózatodhoz való csatlakozásról addig nincs értelme beszélni, amíg a laptopodban lévő WiFi kártya nem működik megfelelően. -
ravail
senior tag
válasz
nepszter1 #49210 üzenetére
Ennek a szekciónak meg a "Diagnostic" a neve a laptopod oldalán, arra az esetre, ha nem tudod, hogy mi van benne. Gondolom, ha az ebben a szekcióban lévőkkel megnézed mi van a laptopodban, akkor elkerülheted, hogy szükségtelen és fölösleges, amúgy sem telepíthető drivereket is letölts. A szekcióról egy kép, de a szekció teteje már nem fért a képre:
Sok sikert!
-
ravail
senior tag
válasz
nepszter1 #49206 üzenetére
Szia!
A kérdésedből kifelejtetted, hogy milyen operációs rendszerhez nem találsz drivereket. Mert, én a laptopod driver letöltő oldalán ha kiválasztom az "Operating System:"-et, akkor van fönnt win7-hez és win8-hoz is driver (WiFi-t külön megnéztem, de LAN is van).
Sok sikert! -
wanted5
őstag
válasz
nepszter1 #41654 üzenetére
elsőnek az intel vga drivert kell feltenni, aztán az nvidiáét, ha ez megvan az nVidia vezérlőpanelén van egy olyan h "3D beállítások kezelése" ott meg lehet adni programonként is hogy melyik gpu-t használja
vagy jobbklikk a program .exe-jén és "futtatás grafikus processzorral" aztán ott kiválasztod
-
Dell XPS
veterán
válasz
nepszter1 #40865 üzenetére
Az mindig jó mert, aktualizálja a hozzá csatlakozó eszközöket és programokat. Nem hinném hogy azzal lenne gond. A 4GB-nek működni kellene azért...Nem mondom hogy vedd ki a RAM-ot és nézzünk egy másikat, mert ma rendes vagyok.
A HDD-ről tudunk valamit?Tényleg, amikor feltetted az OS-t, akkor is ilyen szarul működött? Hogy a Te szavaddal éljek..
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest