- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
KillHates #6165 üzenetére
Hát, nem tudom mi van velem. Újabban ugrik a nép a beszólásaimra, valaki be is tette aláírásnak az egyiket.
Nameg a tápos, procis topikokban mindig autós hasonlattal jönnek, én meg nem szeretem a kocsikat.Bud Spencer + Terence Hill pedig ezek szerint bőven maradandót alakított.
HGyu
-
(Darkwood)
őstag
válasz
KillHates #6153 üzenetére
Értem! Köszi az infókat!
Nekem most egy 8600M GS karit kéne lehűteni, mert Everest és Rivatuner szerint is alapba 65 fok, ami mindig szép lassan megy fel, és 69 foknál bekapcsol a hűtés. A játékokról nem beszélek, mert ott vígan 70 fok fölé megy!Remélem majd a nc-1000 majd segít ezen a problémán!
Mégegyszer köszi a help-et! -
BluEyes
őstag
válasz
KillHates #6065 üzenetére
A vodás kis fehér szappan az y kábellel se ment. Benn az üfsz-on próbálták ki állítólag. A Voda bontotta is a szerződést. Én már csak a pannonos xpress kütyüvel találkoztam, annak meg ugye adott a tápellátása. Az külön szívás volt, hogy a tulaj vistát rakatott a gépre, az meg kussban volt a hibát illetően. A derék xp, amit ma varázsoltam fel rá, bezzeg egyből lökte a hibaüzenetet.
-
bodom87
tag
válasz
KillHates #6005 üzenetére
1. gépész vagyok , nyelvtanulás tervbe van véve, amugy németet tanultam de gyenge volt
2. KÖSZÖNÖM
3. nem is vártam el, csak egy kis segítséget kértem
4. sajnos ez kötelező, a témát nem én választottam, anyagismeret tantárgy mindenki kapott egy feladatot
5. KÖSZÖNÖMőszintén szólva kicsit felbosszantott és sértett a google-s link, csakis azért próbálkozom így mert sürget az idő.
-
Tyren
aktív tag
válasz
KillHates #5981 üzenetére
Hát éppen ezek azok a kérdések, amire én se tudom a választ.
Írtam már egy szervíznek, hogy mi a véleményük a dologról, de még nem válaszoltak. Amúgy az L7700 ára úgy 60 körül lehet szvsz. Ezért ha meg is lehet oldani, akkor is nagyon drága lesz. Emiatt szeretném tudni, hogy mennyire lenne érezhető a változás... -
Tyren
aktív tag
válasz
KillHates #5962 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Próbáltam utánanézni. Nem tudom, hogy jót mondok-e, de azt hiszem, hogy mindegyik FCBGA6 foglalatba megy. De megkérdezem máshol is.
Ha mégis menne, akkor milyen arányú akkuidő-növekedést várhatnék? 20-30%?Most nézem. 945-ös chisetről van szó.
-
enanameless
csendes tag
válasz
KillHates #5969 üzenetére
úgy kötöttem be ahogy lerajzoltam, a középen a tűre nem volt kötve semmi.
A külső palástra a negatívat, a belsőre a pozitívat.... És aztán bedugtam... Nem gyulladt ki a tőltésjelző, tehát ki is húztam...
Mostmár kezdek kicsit félni....rám ijesztettél....Jobb lett volna ha neki sem fogok -
-
netmesterke
aktív tag
válasz
KillHates #5820 üzenetére
Volt M760 is nem? Az 2,16 GHz-es. És az hogy az egyik legcombosabb proci....egy 1,6-os Core azért már elkalapálja...jó, vannak tesztek ahol az órajel miatt nem, de általánosságban a 2 magosak erősebbek...nem is kevéssel. Én egy Pentium M735A (2GHz-2MB-400MHz) ról váltottam CoreDuo T2450 (2GHz-2MB-533MHz)-re...van különbség.
Más: Van olyan progi amivel meg lehet jobban hajtani a ventiket? -
attrax
aktív tag
válasz
KillHates #5791 üzenetére
Na pontosan ez az.Drukkolás.Írhattad volna azt is hogy figyu dobd ki nagy ívben.Meg hogy már ismerem ezt a jelenséget.Mégis adtál tanácsot.Soxor 1apróság is elég lehet.Én is vagy 20 éve javítgatok elektronikát.Minden apró infó jól jön.
Nekem kéne egy notesz de nics sok zsém rá.Csak netre kéne a zasszonynak.Priviben nyomhatnál árakat.
Köcce még1X! -
viny
tag
válasz
KillHates #5807 üzenetére
Köszi!
Én is így gondoltam, csak sajna már teljesen bekavarodtam azóta.
Most ilyen proc van benne, a kiszemelt áldozat pedig ő. A tokozások a net szerint nem passzolnak, vagy mind1 mi van írva, a chipset támogatja + 478-as elvileg mind a kettő (legalábbis az everestem ezt írja: "479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA"); tehát gáz nem lehet ??? -
válasz
KillHates #5767 üzenetére
jaj, jogos, elnéztem: a kollégának ddr1-es notiba kellene bővítés
#5754: a noti VGA-s topicba válaszoltam, ide is leírom: nem 1 überkari egyik sem, SzVSz hosszabb távra jobb lenne egy erősebb, mindenképp dedikált VGA-s. (nem tom, h az újabb archicad-ek 3Dsek-e már, mint pl az Inventor, de ami késik nem múlik, és 1 dolog biztos: a hardverigény csökkenni nem fog...)
Ami VGA-kat korábban idéztél: ATI x1150, x1250 mind2 integrált darab és a rendszerramot zabálja
A notebookcheck listáján azok közül javaslok, akik minimum az 1000 3Dmark2006-ot hozzák. (Kb 8400M G a vége, ő a legkisebb dedikált kari)
-
-
törölt tag
-
VectorworksH
tag
válasz
KillHates #5722 üzenetére
Érdekes dolog. Ahogy leveleztem a fickóval, megírta, hogy nagykerből hozza a notikat, és hogy kifutó modellek, meg stb...... ez kicsit gyanússá tette a dolgot.
Viszont már vagy 1 hónapja hirdet, azaz ha akkora kamu lenne valszeg már megbukott volna......de ettől függetlenül furcsa, és félek belevágni....
Eddig két cégnéven láttam hirdetni : NotiShop és Top' n' Book.
-
Ringman
félisten
válasz
KillHates #5723 üzenetére
Akkor irány a szervíz?
lefuttattam a pc doctort, az nem jelzett hibát. mikor a kijelzőt teszteltem, akkor a vörös szín helyett fakó piros/narancssárga színe volt. Onnan derült ki a dolog egyébként, hogy mikor dvd-filmet akartam nézni, az embereknek kékeszöld színe volt.
-
törölt tag
válasz
KillHates #5676 üzenetére
ne tudd meg mit össze leveleztem velük, három levélre nem is válaszoltak, írtam az európai képviseletre is, onnan sem jött válasz. aztán a sokan telefon után azt mondták, hogy írjak!!! nekik - nse- levelet, írtam. mire megjött a válasz, addig az említett cég meghozatta és kicseréltem. 20k volt a kettő ha jól emléksem. aztán jött a válasz, hogy tudnak hozatni olyan 30e körüli áron
-
törölt tag
válasz
KillHates #5665 üzenetére
most adtam el 3 és fél évesen. azon kívül, hogy az én hülyeségem miatt megrepedt az alsó és billentyűzet körüli burkolat, egészen pontosan a zsanérok sarkánál, semmi bajom nem volt vele 3 évig.
tehát nem tudok semmit mondani a szervízre, ezt a burkolatot pedig a display.hu című szervíz rendelte, itt legalább foglalkoztak velem.
ma beszéltem a fogyvédőkkel és azt mondja, ha nem az van a gépben, ami a dobozban, kérhetem a cserét pl egy másikra, de ettől még működőképes, tehát elvileg nem állhatok el a szerződéstől -
Lezhawer
csendes tag
válasz
KillHates #5637 üzenetére
Amugy köszi az ajánlatot, de nem kívánok élni vele
Nem rossz a toshi, de inkább nem.
Leginkább egy Acer TM 5720G-302G16-054 illet egy Dell Vostro 1500-14-en vacillálok..Lehet furán hangzik de nekem spec a tm design-e jobban tetszik mint a vostro-é, de sok minden szól a Dell mellett is. Amugy ez ér hogy én gari idő alatt szétszedem a gépet és kicserélem a vinyot egy nagyobb-ra vagy épp ram-ot teszek bele? Nem kell ezzel a szervizbe futkozni ugye? vagy esetleg azt meg lehet oldani hogy USB-en egy külső vinyot rákötök? nem kell neki plusz táp? Elég lehet-e neki az 5V amit az USb-től kap? aztán meg hogy 8600GT vagy X2600 az sztem mind1..bár nem tudom melyik teljesítene jobban, de kb egy szinten vannak talán. Dell mellett szól még az N-es wifi...stbHát majd meglátjuk
-
törölt tag
válasz
KillHates #5653 üzenetére
nem tudom, hogy mi lesz
olvasgattam és elvileg akkor léphetek vissza, ha a javítás miatt túl hosszú ideig lenne náluk a gép, de még felhívom őket.
viszont az egész fura volt, olyan ósanos.
a reklámújság szerint ez egy V7-es noti, aztán a terméken egy V7-es leírás volt, 2GB rammal és 2Ghz-es dualcore procival/1.73Ghz és 1GB ram a valóság, V8-as dobozmegjelöléssel.
a dobozon viszont ez van még: 8400M Gt, ez viszont "t" nélüli, tehát a 64bites és feles stream processzorral. talán ebbe beletudok kötni.
az igazság az, hogy gyatra a minősége, valami venti állandóan megy és hangos, 1órát bír az akku és a töltési idő....
azt sem tudom, hogy ehhez kell--e valami progit felrakni, ami a proci sebességét lefelezi, vagy alapból tudja
biosban tuti semmi lehetőség, még a tipusát sem jelzi ki a procinak ott.
alaplap: Clevo M660/670SRU -
törölt tag
válasz
KillHates #5642 üzenetére
hát vannak kétségeim már
az asus a3n után...
ez a 60 fok volt már közben 80 is és csak netezek.
nem vihetek minden ügyfélhez hűtőpadot, az asztali gépem sokkal halkabb, hűvösebb - E2180@3000 egy 320-as GTS mellett.
a jobb oldalon zörög a bilentűzet is.
ááá
azt hiszem vissza fogom holnap vinni. -
Rick4
félisten
válasz
KillHates #5626 üzenetére
helló. kérnék egy kis segítséget. idekerült hozzám egy acer aspire 3103NLM-es noti, tulajdonképp nem is volt használva, egy cégnél volt félretéve tartalék notinak. lejárt róla a gari, most elővették, mert kellett volna. a hiba ott van vele, hogy rendszeresen lefagyogat, nálam pl azt csinálja, hogy a bekapcsgomb benyomása után betölt, de egyik gomb sem működik, se tapipad, se usb-s egér, se semmi.. esetleg van tipped, mi a baja?
-
@lbert
tag
válasz
KillHates #5616 üzenetére
Na már most kérdés, mennyire romolékonyak?!
Mert elég jó konfig, de marha olcsó áron.És mint ismert, olcsó húsnak híg a leve.
Szóval megfontolandó. Mind amellet ökör vagyok, mert most akarom felfejleszteni ezt a gépet, és kb harmad áron ott vagyok, mint az. és ez legalább bejáratott. Két éve még az akkun kívül semmi baja. Hogy lekopogjam!
Csak ez a ketyere mánia. Jó volna tudni mitöl külömb az egyik a másiktól...
Vinyót olcsón tudsz nekem? 100g körülit. Venni kellene majd azt is. ez a negyvenes semmire nem elég! -
GeeTeQ
tag
válasz
KillHates #5610 üzenetére
hát igen... mondom probléma volt a kijelző csatlakoztatásával mert mikor összeraktam a gépet (procicsere miatt volt szétkapva) akkor zöld volt a kijelző... mondom biztos rosszul dugtam rá, de még mindig zöld volt miután lehúztam és visszatoltam. aztán megnéztem az alaplapon a kijelző "aljzatát" csatlakozóját, természetesen csavarhúzóval böködöm és az akksit benfelejtettem...
szóval utána összerak miután semmi rendellenességet nem észleltem, aztán hipphopp mégis csak keletkezett rendellenesség, mert már azóta nem kapcsolt be
szóval nyomom az on gombot, kivvillan annak a ledje, meg a front oldalon a led, 1et villognak és kész... (a gép meg maga nem is indul, venti se pörög fel semmi)szóval így kezdődött... aztán járt a gép a laptopcity-ben, de ott a srácok 1 hét után állítólag "javíthatatlan"nak nyilvánították, új alaplapot ajánlottak bele 32é... mondtam h arra most nincs keret, használtam azóta a pc-t, és most szeretném ezt még megcsinálni minél kevesebb pénzből... ha lehet megcsinálni...
szóval ezek után is javítható szerinted?
te esetleg értesz hozzá? véletlenül nem téged hívogattalak telón karácsony előtt-után ?
kérlek válaszolj esetleges árkalkulációt is várok ha vvan vmi ötlet....
köszönöm! nagyon rászorulok a segítségre... -
-
-
xcbiker
addikt
válasz
KillHates #5567 üzenetére
Már nem azért a két fillérért, de egy SATA noti hdd-t minden átalakítás nélkül be lehet tenni asztaliba. - ha nem így lenne akkor a sata tápcsatit is másmilyenre tervezik, valamit én már használtam így.
Szerintem a not vinyók sata csatij nincs is sehova bekötve, csak az érintkező van meg. -bár ezzel a részével nem foglalkoztam mélyebben. -
Papa-Georgo
senior tag
-
@lbert
tag
válasz
KillHates #5467 üzenetére
Én lenni áráb turstá.
Nos kedves barátom, ha már így rám pirítottál, jogosan, elregélem hát néked érthetően.
Sok kedves PH fórum társunk dobállódzik itt minden féle GPU egyébb isten káromlásokkal És félve emlegetett Istenek nevével mint pl: NVidia GeForce Ati Radeon!
Nos érdekelne hogy az Én 2410em VGA-ja hol áll eme nagy nevű istenekhez, és imádhatnék-e én is ilyen isteneket, ama módon, hogy gépházam tmpomábol kiűzném jelenlegi kisistent, és valami nagyobbat fogadnék helyébe...
Remélhetm hogy érted?
-
Boxer001
veterán
válasz
KillHates #5391 üzenetére
Hi!
Amilyen szerencsétlen vagyok mostanában, tutira még rosszabb lesz a gép frissítés után.Azt se tudom mivel másabb ez notiknál (ha egyáltalán másabb), majd kiderül, fin..om nincs.
Hmm, tehát akkor nem rossz ár a 15k a felújításért...nincs mese, el kell hozzájuk vinnem, eddig ezt tudom ilyen jó áron, és ennyi garival, a többi cég, aminél kérdezősködtem drágább.
Akkor a gombokkal már nem tudok mit kezdeni? Jajj, hogy mennyire örülök ennek is.
Rick4
Jó, de neked 2 cella volt, nekem meg ez a 8 cellás akksi már annyira rossz, hogy még mielőtt a win felállna, ez már kapcsol is kifelé.
Akkor ez a Li-ion nevezető cég jó lesz nekem...
@lbert
Köszi a linkeket, megpróbálok majd olvasgatni is, csak nem túl sok időm és energiám van mostanság. -
-
Polcrendszer
tag
válasz
KillHates #5399 üzenetére
ok,köszi.csak kicsit megijedtem, hogy most akarom eladni a gépet,és valami szétment,de mivel a videókari is mega proci is takarékosságra van ítélve,elképzelhető, h emiatt...
akkor érdemes hd2400et venni msi-ben?a konfig ugyanaz,csak nvidia hlyett ati.és csak 154rugó,1.8 x2
-
-
Boxer001
veterán
válasz
KillHates #5252 üzenetére
Hi!
Szerintem a héten valamikor neki állok, aztán nézek egy biosfrissítést, ha elkúrom, akkor jöhet a szervíz.
Akksik cellafelújításáról vélemény? Van ennek a gépecskének egy 8 cellás akksija, ami elég döglött...a li-ion.hu oldalon érdeklődtem ezügyben, azt írták, hogy ezt az akksit 15k-ért újítják fel, elvileg visszakapom az új erejét, ami azért nem rossz...(azt hiszem 4 óra körül van). 1 év garanciát vállalnak ezért a műveletért, 1 munkanapot vesz igénybe.
Új akksi meg gondolom legalább 20-25k. A végén ott tartok majd a notival, hogy nem érte megvenni.Na mindegy most már.
Persze van még gondom...a billentyűzettel. Van az Á és a 9-es. Mindkettő olyan, hogy írjam már...mintha mindjárt leesne. Lehet ezzel valamit kezdeni? Nem akarok még billentyűzetre is költeni, bár újat úgy se vennék, bontott is jó, 8-ért tudnék, az ára nem rossz, csak alapjában véve franc se akar már költekezni... -
@lbert
tag
válasz
KillHates #5345 üzenetére
Engem még ez a 400 psf remélem jól írom bosszant némileg.
Ezen csak érződik hogy "öreg" gép már. Jó lenne bele egy 2M-ás proci is. De legalább egy 1.8-as.A vistásításról meg amnnyit, hogy már egy hónapja hadakozok a vista mizerrel, de az általad említett progit is kipróbáltam már. Az a gond, hogy nagyon visszafogják a gépet.
Még az aktív védelmek is, mint a spyboot, nod32...
Nagyon bővíteni kellene már!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest