- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
Papa-Georgo #6550 üzenetére
köszi megnéztem. Itt is vagy 15,4-es vagy oda sem írják
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #6529 üzenetére
UP
HP Pavilon 5600 series notebook újból meghülyült.
Normál kikapcsolós után, mikor beakartam kapcsolni, bekapcsolás után, szokásos képek után, ám még minden nemű windows bootolás elött. egyszem kurzor villog és igazából nem történik semmi.
igazából ez már kb. a 3-4. hasonló eset, voltmár ntldr error, meg hasonló finom dolgok, de azokat "simán" helyre raktam. Voltak kisebb adatvesztések ugyan, de megoldódott...
Kérdésem, hogy még mielött mindenféle recovery meg stb. dolgot csinálnék, lehet, hogy butaság, de egy olyan dolog ugrott fejembe, hogy esetleg
pagefile.sys
okoz problémát, mivel durván 1,5 Gigásra hízott...
Persze azt vágom, hogy windows boot része ment galyra... De annyira útálom már ezt, futattam memtestet, mindenféle winyó tesztelő cuccot, de semmi nem jelzett hibát ellenben mondom ez már az uszkve 4. alkalom ami hasonló hibajelenséggel elszáll az egész.
Nincs ötletetek, hogy miért történik ez? Lehet esetleg, hogy mégiscsak a vinyó a ludas az egészben? Kicserélik ilyen miatt gariba?
És esetleg megoldás a problémára?
Előre is köszi minden segítséget!
Üdv. Papa
-
válasz
Papa-Georgo #5483 üzenetére
Jesszus! Micsoda horror-sztori! Én már biztosan a földhöz csaptam volna a gépet!
Ha nem a memória vagy a hdd a hibás, akkor gebasz van... Mert lehet még a hdd kontroller is. Akkor szokott a gép ilyen hajmeresztő dolgokat csinálni..
Úgyhogy bízzunk benne, hogy az előző kettő közül valamelyik. -
lakisoft
veterán
válasz
Papa-Georgo #5480 üzenetére
mi ezt nem teljesen értem?
-
lakisoft
veterán
válasz
Papa-Georgo #5478 üzenetére
persze ... de a memtest nem olyan ...
-
lakisoft
veterán
válasz
Papa-Georgo #5476 üzenetére
jó munkát ... eltart egy ideig ... de megéri.
-
válasz
Papa-Georgo #5470 üzenetére
szerintem ram vagy hdd hiba...
-
lakisoft
veterán
válasz
Papa-Georgo #5470 üzenetére
nem lehet hogy valami hardveres gondja van a gépnek?
-
pink75
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #4847 üzenetére
pffff...lassan keresd meg liksoft kollégát...
-
pink75
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #4843 üzenetére
biosban nincs kavarás? rajta van a vinyó a bootlistán egyáltalán?
-
kisninja
őstag
válasz
Papa-Georgo #4843 üzenetére
Másold rá egy másik gépröl az ntldr fáljt (rejtett) meg a boot fájlokat hátha megjavul.
-
válasz
Papa-Georgo #4825 üzenetére
És gondolom a türelmed is! Sok sikert!
-
válasz
Papa-Georgo #4823 üzenetére
XP vagy Vista van a gépeden? Jaj látom XP. Akkor nicsen gond. Bebutulni egy XP telepítőlemezről Prof esetén Prof-ról, Home esetén HOme-ról, nyelvi és service pack stimmeljen, majd promt-nál a fixmbr vagy a fixboot parancot kiadni.
A fixmbr a bootrekordot teszi rendbe a fixboot meg a renszerindító file-okat. -
BluEyes
őstag
válasz
Papa-Georgo #4817 üzenetére
#4777 próbáld ki te is, hátha bejön.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo #4816 üzenetére
Beraktam keretbe és rádugtam másik gépemre, tökéletesen látja és olvassa azt, egyre inkább erősödik gyanum, hogy hibernálás kavart be neki.
Van esetleg vmi olyasmi, hogy valahol tárolja erre vonatkozó adatokat a vinyó, és azt kiszedve megszűnne probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest