- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
KillHates #11835 üzenetére
igazad van mint mindig
leteszteltem celeronal meg p4 el is és 500 pontot ver a p4 a celeronra 3dmark 2000 -ben
meg lehet nem is melegszik annyira
de ha beindul melegszik rendesen meg hangos a venti hardware controllal próbálom machinálni, probáltam már a speedfant meg ilyesmit de nem látják az alaplapi chipsetet
sis650 -
válasz
KillHates #11829 üzenetére
Tévedsz mert az MSI gépeket gyárilag matricázzák le,illetve az Albacomp,mint márkaszervíz javítás után a saját matricáját teszi rá.
Nem pitiánerség a matricázás,gondolj bele mint tudnak müvelni a nem hozzáértök
Nagyon sok gép kerül be amibe rosszul tették be a memóriát,nem fog elhinni,de volt olyan aki a ddr2 ramot befürészelte,hogy betehesse a ddr1 helyére,mivel azt hitte a ram bevágása mérethibás
Rengeteg rosszul berakott winyó miatt amig clevoztunk sokat szívtunk garanciába,vagy a kiszedett processzor elgörbített lábai miatt.
Nagyon jó az a garcimke,ne a forgalmazó fizesse az ügyfél hülyeségeit.
Persze tisztelet a kivételeknek,akik nem követnek el ilyen hibát,azoktól elnézést kérek ha megbántottam volna öket -
Charlento
tag
válasz
KillHates #11808 üzenetére
Köszi!
Emlékszem, valaki mondta, hogy a printer port 2-9 -es pontjaira egy-egy LED-et kössek
és a működésük alapján lehet diagnosztizálni a hibát...(?).
A notinak valószinűleg már a sokadik gazdája lehetek...
(Jut eszembe, -az nem lehet, hogy a kijelző lecsukásakor aktivizált kis műanyag LCD
kikapcsoló gomb beragadt?) -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
KillHates #11733 üzenetére
Remekül.
A Pillangód billentyűzetét már meg tudtad javítani?
De ne cseteljünk, mert csúnya vége lesz.
Nekem van egy Ultra-slim-em, de gyanítom az R51-be sima slim való...
Linkeltem egy táblázatot is (2-link a 11732. hszemben), aminél látszik, melyik Ultrabay-es kütyü melyikkel kompatibilis. Az oszlopok mutatják a slot típust, a sorok pedig a meghajtó típusát: az Ultrabay Enhanced slotba bele lehet tenni Ultrabay Slim drive-ot. -
zsoca929
aktív tag
válasz
KillHates #8633 üzenetére
Hmm..egy okos ember!
Műgyantával vagy vmi erős ragasztóval megragasztja az ember akkor az talán csak nem látszódik annyira...
A másik...
Asszem Chungwa kijelző van benne és ezek szériahibásak...
Kijelzőcsere akkor...
De az USA-ban találtam ehhez a tipushoz kijelzőt,és nem is vészes az áramert vadi új és 24k-ban itthon is van...
Csak azt nem tudom,h az USA.ba gyartott notikijelző jó-e az európai notikba is?
Az eladó azt irta,h működik vele,de hát ki tudja mennyire lehet megbizni benne,neki az érdeke h megvegyem...
Szvsz erre még ha tudnál válaszolni az nagyon jó lenne!
KÖSZÖNÖM!! -
-
válasz
KillHates #8465 üzenetére
én meg pont fordítva szoktam javasolni; szerintem azonos (ár)kategóriában, és azonos hardveres kiépítés mellett, jobb és megbízhatóbb az asus - és itt csak a notikat nézem, nem abból indulok ki, hogy a notik biztosan elromlanak majd, hogy mérvadó legyen a szervíz (ami annyira változó mostanság mind a két márkánál, hogy megoszlanak a negatí és pozitív vélemények)
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
KillHates #8430 üzenetére
Igen, neked meg elég annyit mondanod, hogy fogyasztóvédelem!
MOD: Nah, kb 1 hete vettem meg a notit, és tökre meg vagyok vele elégedve!
Jóval halkabb, mint a PC, kevesebbet is eszik. Igaz a hardvere gyengébb, de amire kell, arra tökéletes!
Örülök, hogy össze tudtam vele haverkodni (kop kop)! -
Zsolti23
tag
válasz
KillHates #8400 üzenetére
Hello
Nos a gond ott kezdódik hogy ez egy 2 napos gép.
Arra hogy meleg nem tom olyan 35 fok a vinyó.
Az mi hogy hőrekalibrál ? Ezt a kifejezést még nem hallottam.
Viszont nem volt rajta semmi csak freedos de amikor feltettem a vistat elfelejtettem leformázni. Az esetleg nem lehet gond?
Remélem nem döglött be. -
FireShadow
senior tag
válasz
KillHates #8377 üzenetére
igen csak az asztaliban csak 1 ilyen van, akkor azon nem lesz net (mig 60gigákat pakolgatok azért az ugy is lassu), csak ha ráosztom a wifiröl kapott netet a notiról, az megintcsak évezredek kérdése, ip változással is jár stb.. amugy multkor azt csinaltam amit mondtál akkor jo volt, aztan egyszer megint de akkor meg már nem látták egymást... szörnyü
na hogy notebookosabb legyen a kérdés.
msi ER710 noti, és van a bekapcsolo gombtól jobbra balra 3-3 gomb. párról nem tudom micsinál gyakorlatilag semmit vagy alig észrevehetöen állit valamit.. lehet van hozzá manual de én nem igazán találtam.. egyik behozza a winampot, másik a wifi/bluetooth enable/disablezi, másik a kamerát a harmadik vagy a hangszorot vagya mikrofont.. van egy email kliens gomb (ezt hogy lehetne átalakitani pl internet böngeszö gombbá?) meg egy P1 ami sose csinál semmit.
ezeket hogy lehetne átprogramozni? -
frankie!
őstag
válasz
KillHates #8352 üzenetére
Köszi, akkor a Te ajánlásod szerint jártam el, mert elkezdtem ttölteni, majd nem sokkkal később telepíteni. Ugye, ha be van dugva a töltő, minden esetben arról megy a tápellátás is?
A húgomnak lett véve egy HP 530, szerintem Neki egyszerű feladatokra tökéletes választás volt. A melegedést/zajt is figyeltem, mindkettő elenyésző, bár terhelve nem teljesen néma a gép. Most a HP REcovery vagy micsoda fut éppen, nem tudtam, hogy lehet kikapcsolni.
Akkor reggel 6-kor veszem is le a töltőről! -
30z.Samu
titán
-
Doris Lune
tag
válasz
KillHates #8310 üzenetére
Thnx
Igen, elég egyértelmű voltál, köszi a képet is. Tényleg megértettem.
Próbálkozom. Már meg is van a kiszemelt egyén, holnap viszem hozzá. Sajnos nincs gari rá, mert használtan vettem, nem újonnan... Csak akkor még nem ismertem a HDD Sentinel programot...S mégyegy kérdés:
Ha kiderül, hogy tényleg rossz a vinyó, a mobilrack meg jó, melyik winchestert ajánljátok bele, hol érdemes megvenni, ahol jók az árak, de van esetleg gari is?Bármilyen 2,5-ös Sata winchester jó az Usb-s mobilreckbe? Vagy csak bizonyos típusok, hogy keressem?
-
pmate85
csendes tag
válasz
KillHates #8262 üzenetére
Asus Eee 1000H. Lehet azért mert power gombbal állítom le, nem start menüzök? vagy usb-t dugok rá mikor kivan kapcsolva? mert ezek megtörténtek és olvastam, hogy ilyentől lehet, de azért ez vicces lenne......! remélem többet nem csinálja, mert hosszú távon idegesítő lesz, ha nem minden bekapcsnál látok kijelzőt... Remélem tudod mi lehet a baj.....
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest