- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
akkor lehet hogy hülyeséget írtam az előbb mert amit linkeltél abban nincs feltüntetve a dedikált vga, dehogy megvan-e neki a helye mármint hogy lehet-e bele rakni arra sztem az adott üzletbe fognak tudni csak válaszolni.
egyébként sztem nem, abba nincs neki hely! olyat kell venni amibe fel van tüntetve ez is és az is és akkor abban később lehet cserélni erősebb vga-ra. de még1x mondom, mindenképp üzletben is utána kell érdeklődni!
ill. esetleg itt tudnak neked segíteni! írd le milyen notit szeretnél és megmondják hogy van-e ilyen! -
eketomy
senior tag
-
eketomy
senior tag
Én úgy tudom hogy a HP egy leányvállalata, kisebb cége gyártja, sokat nem tudok róla volt már 1x-2x nálam egy két széria win7 telepítés miatt, HP notiktól olcsóbb minőségre is kicsit silányabb, melegedni annyira nem melegszik nem is annyira hangos, igazából az ára miatt lehet vonzó sok felhasználó számára! Még ha jól tudom gar csak 1év van rá szal ezért is olcsóbb mert a HP-kra 2van!
-
grafmókus
tag
hmm.
ha azonos kingmax modult teszel be akkor menni fog a dual channel.
de kérdéseden felbuzdulva teszteltem kicsit:
1x 2gb 667mhz, ddr2-es elpidia (single) időzítés : 5-5-5-15
memória olvasás: 4595 mb/mp
memória írás: 2883 mb/mp
memória másolás: 3205 mb/mp
késleltetés: 89,3 ns2x1gb 667mhz, ddr2-es elpidia (dual) időzítés : 5-5-5-15
memória olvasás: 4758 mb/mp
memória írás: 2982 mb/mp
memória másolás: 3341 mb/mp
késleltetés: 87,9 nstehát nálam a külömbség mérhető, de nem érezhető.
-
grafmókus
tag
-
KonzolKartel
őstag
Persze, van teljesítmény beli különbség.
megelőztekZS3NI:
Én is így jártam, csak én konkrétan kitörtem, és abból a részéből is kitört, amibe vissza kell pattintani. Nekem csere lett. Ha nem rongálódott, akkor biztos van rá mód, hogy pótold csak a gombot.
grafmókus: Úgy tűnik ma a második hely az enyém.
-
grafmókus
tag
a single channelhez képest a dual általában 10-20%-al gyorsabb. ha van rá mód akkor a dualt válaszd.
lassulás lehet attól, hogy a windows már szemetes, sok progi fut a háttérben, stb.
(#25074) ZS3NI :
ha a gombok alján lévő 2 kis "u" alakú müanyag pöcök nem tört szét, akkor vissza tudod pattintani.
-
kendeee
aktív tag
Üdv, lenne egy tippem
Összerakásnál odacsíphették a zsanérhoz a hangszóró kábelét, ami megtört, elszakadt, amikor viszont elkezded lehajtani megkapja a kontaktot. Nem lehet esetleg visszavinni garosba a notit, ahol javítattad?
A google képek nem nagyon segítettek nekem, ebben a típusban hol találhatóak a hangszórók? -
-
Azért mert ugyanazt a címzést használja a Texas PCMCIA kontroller mint az IDE vezérlőd. Hagyd a fenébe állítsd át PIO módba a vinyót (egy hangyányit lassabb lesz a gép) és használd boldogan.
Elvileg létezik valami aberált meghajtóprogram a Texas vezérlőhöz, de attól tartok ha felrakod akkor kék-halál lesz a vége!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest