- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
frizso #27988 üzenetére
Nvidia control panelben a Device settingsben tudsz csinálni új profilokat (mikor milyen frekvenciákon működjön), amiket a Profile policies menüpontban tudsz az egyes eseményekhez beállítani . Állíts be az alap profilnak valami az eddiginél magasabb értéket, talán akkor abbahagyja.
-
Darth_Revan
veterán
Toshiba A100-ason belűl milyened van? Mert Az álltalad linkelt VGA is Toshiba A100-asból van, azon belűl a 158-ból. (Tehát Toshiba A100-158 a noti neve)
Amúgy ez a kártya is félig-meddig MXM, a csatlakozó az olyan, mint az MXM kártyáké, valamint a hűtéshez is jó helyen vannak a csavar helyek. A nagy eltérés viszont az, hogy a nyák alakja eltér a "szokásos" MXM alaktól.
Azt viszont elmondanád, hogy van.e valami hely ahonnan tudsz MXM VGA-t beszerezni?Mondjuk az ATi X1600-asnál nem valószínű hogy találsz jobbat bele.
(A nyák alakja miatt többnyire, mert az alaplapod chipsete tudtommal max NVidia Geforce 7xxx eket is tud kezelni.)
-
Darth_Revan
veterán
először arra gondoltam, hogy a csatlakozó alakja alapján el tudom dönteni, picivel sikerült is leszűkíteni a kört, azonban 100%-ra nem sikerült megállapítani, hogy MXM-e, mert van olyan nem MXM kártya aminek ugyanilyen a csatlakozója
Azon a linken amit spyduck linkelt nézd meg, hogy benne van-e a listában a notebook amiből ki lett véve, ha benne van akkor nem kérdéses -
Rick4
félisten
hagyjad, nincs azzal nagy gond, akkor az egyetlen jó dolog amit tehetsz a procival, hogy azt a NHC-t csak felteszed, és a procifeszt visszaveszed egy jól működő értékre. tapasztalat, hogy 30%kal vissza lehet venni (másnak lehet hogy több, lehet, hogy kevesebb lesz) ezzel akkuidőt nyersz, és nem is melegszik annyira a cucc. ha van 1 giga memód, kikapcsolhatod a lapozófájlt, így a vinyót sem fogja minden xar miatt tekerni...tegnap kipróbáltam a sajátomon, visszatettem 1.5 gigára, restart, semmi változás sem volt, inkább ki is kapcsoltam...
-
frizso
senior tag
Remélem neked is olyan bios van a gépeden mint nekem
Újraindít, folyamatosan nyomd azt a gombit, ami a bioszba beléptet, nálam ez az F10,
Aztán F9 ez alapra rakja a biost, ez általában minden biosnál megegyezik!
Aztán F10 (save and exit gomb) enter és ,ha minden jól megy újraindul és lecc képed!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest