- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Aktív témák
-
válasz
spyduck #7929 üzenetére
Én jártam úgy is, hogy Vista-s gépre nem a gyári recovery-s Vista-t tettem, hanem SP1-est, hogy nem tököljön a gép fél napot mire letölti és felrakja. Azóta azon sem működik a gyári recovery, pedig nagyon vigyáztam, hogy a particiós tábla nehogy megsérüljön... De olyan nincsen, hogy Pista valamibe bele ne gányoljon.
-
q13579
senior tag
válasz
spyduck #7841 üzenetére
Az jó alternatíva. Viszont egy ilyen irányítóval ki tudnék ütni 4-et plusz a notit (tv, dvd, házimozi és beltéri egység).
És az lenne az igazi ha egy ilyen logitech távirányítót tudnék a notira hangolni, ha rárakok egy infraportot. (pontosabban infravevőt, mert az nem ugyanaz...) -
INMOTEP
őstag
válasz
spyduck #7831 üzenetére
en usb hdd re akarok telepiteni xp et sp3 ast a winyot mint irtam habatlanul felismeri formaza most ratalatam egy oldalra hogy isoval at kell szerkezteni az xp et es ujbol kiirni cd re ha jol ertem itt [link] de ha van akor egy konyebb megoldas kellene mondjuk egy program vagy egy atszerkeztett xp amit le tudok tolteni a netrol amugy nekem olyan xp sp3 as van ami nem ker kodot
most is live xp rol netezek a notival
-
-
válasz
spyduck #7705 üzenetére
Megnéztem a prticiókat, sehol semmi
akkor nyomogathattam volna reggelig a gombokat!
Kicseréltem a 3945-ös WLAN kártyát egy 4965-ösre (az egy Lenovo-ból volt) szépen sunyiban fel boot-olt aztán mikor megpróbáltam installálni erőforrás hibára hivatkozva behányt! Azért ez szánalmas! -
ronson
őstag
-
-
válasz
spyduck #7458 üzenetére
nem ránézésre és nem is hallomásból szoktam ilyesmit írni. több darabbal is találkoztam, aminél a bios folyamatosan rendetlenkedett, csak többszöri indításra ismerte fel a hardvereket. több bios verzió is kipróbálásra került, de mindig előjött az említett hiba. azóta a cég visszaadta a szóban forgó típusú - amúgy ingyen kapott - notikat...
a szervíz szerint tipikus hiba ennél a soroztnál...
(ez csak a 3405 sorozatra igaz, a 3505 passz!) -
doddencs
senior tag
válasz
spyduck #7105 üzenetére
Hello!
Csak érdekelne, mit használsz a Vista kinézet elővarázslására?..
Mert az asztalin Xp-m van nekem is, és érdekelne
Meg ezek használata törvényes elvileg?
Találtam Vista Transformation Pack nevezetű programot, de azért érdekelne te melyiket használod, mert gondolom ha használod nincs vele semmi gond
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #7103 üzenetére
Érdekes, nálam akkor miért ment minden gond nélkül a DAEMON Tools? Meg bármely program? Miért nem éreztem, hogy lassabb lenne az általam próbált játékok bármelyike is? Miért használják mégis sokan a Vistát, ha annyira hulladék és használhatatlan? Miért van az, hogy leginkább azok szidják a Vistát, aki vagy nem próbálták ki, vagy pár nap után letörölték? Miért van az, hogy minden második ember azon panaszkodik, hogy mindig visszakérdez a Vista? Csak nem azért, mert lusták végignézni a rendszer beállításait?
Szerk: Igen, hagyjuk a fenébe...
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #7099 üzenetére
-2 notin is próbáltam, sosem volt sem kékhalál, sem instabilitás, fagyást egyetlen program okozott. Ellenben XP néha érdekes módon belassul, és használhatatlan lesz, mert nem reagál.
-Nem lassú: 1 giga memóriával is próbáltam, de még úgy is szépen megy, talán kicsivel lassabban áll fel, de amint megjelenik az asztal, az XP-vel ellentétben máris reagál a műveletekre, és nem kell rá várnom. Programokban semmiféle lassulást nem éreztem XP-hez képest.
-Nem inkompatibilis: mindenhez van driver, minden program elindul. Egyszer az uTorrent-et kellett lecserélnem egy korábbi verzióra, mert néha fagyott miatta a rendszer, utána jó lett. Egy másik program (JGL Szótár) pedig a komptaibilitási mód bejelölése után indul csak el, de akkor gond nélkül.
Szóval az előnye: kezesebb, stabilabb, szebb (ez szubjektív végülis), nem csinál érthetetlen hibákat.
Hátránya, hogy több helyet foglal el, és igazából 2 giga memóriával érzi jól magát.
Dióhéjban ennyi.
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #7099 üzenetére
Veled ellentétben én senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy melyik oprendszert használja. Korábban már kifejtettem, hogy miben jobb a Vista, de láthatóan elsiklottál felette. Dehogy kell visszaraknod a Vistát, sz@rom le, hogy mit használsz, de ha nem ismersz egy oprendszert, akkor ne mondj róla baromságokat. Márpedig a korábbi hozzászólásaidból az derült ki számomra, hogy nem ismerted meg eléggé. Jelenleg XP-t használok, mert legutóbb így adtam le szervizbe, és a vizsgaidőszak miatt nem nagyon van kedvem most szétbombázni a rendszert. Utána valószínűleg visszarakom a Vistát, addig meg használom az SP3-as XP-t.
-
doddencs
senior tag
válasz
spyduck #7095 üzenetére
Hát ha majd fifa09-cet mellőznöm kéne, sajnálnám, de hát mindegy. Én is pénzkidobásnak érzem, mert tényleg igazi előnyét nem látom.
Azért 8800GT-vel valamennyi játék gyönyörű
Nekem annyira nagy elvárásaim nincsenek, pusztán annyi ,hogy élvezhetően fusson valamennyi új játék is. Perpill csak a TM Nations 4ever, Race Driver Grid, Mass Efect érint
Mert azért egyetem alatt sem szeretnék unatkozni, ha esetleg otthon vagyok -
doddencs
senior tag
válasz
spyduck #7092 üzenetére
És játékoknál nem tud hátrány lenni a Vista? Mert párszor már olvastam kommenteknél, h. Vista alatt nem futott...
(véleményedet én is ismerem, inkább nem kommentálom - Vista-elleneseket nem igazán tudom megérteni.. mert azért kevés érv van az XP mellett a Vistával szemben
.. )
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #7072 üzenetére
Van neki topic: Notebook táskák
-
-
ferkoboy
senior tag
válasz
spyduck #7014 üzenetére
Beégek. Most linkelném s semmi. Nem is találom. Az elöbb nemtudom hogy csináltam, de a "Mentés máskén"-ig megvolt... lehet véletlen akkor nem XP, hanem Vista driver-t néztem volna? Én anno telepitettem egy acer-t hasonlóképp nem volt meg hozzá XP-s driver, csak Vistás. Gyártónként szedtem össze a drivereket [no nem az Acer-töl ott semmi nem volt.] Hanem külön Lan driver pl inteltöl, ... stb. De a végén összeállt. Csak szivtam vele vagy 12 órát.
De Fusi oldalán ha végre rálelnék a nyitjára, akkor már linkelem is... Sorry!
-
-
-
IveyBaby
tag
válasz
spyduck #6990 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Tényleg igazatok volt a 965-945 chipsettel kapcsolatba. Majd felvilágosítom a céget, hogy el van írva a termékinfó
965ös integrálásával már sikerült, mostmár formázzuk a partíciókat. Remélem több nehézség már nem adódik majd!
Mégegyszer köszönöm, további jó fórumozást! Cupp -
-
T-unit
őstag
válasz
spyduck #6846 üzenetére
Dell szervízek
Csak pont ezt néztem. -
netmesterke
aktív tag
válasz
spyduck #6521 üzenetére
Inkább szétszeded, kifújod magad, teszel a proci meg a vga fölé egy pici pasztát és ennyi. Spórolsz egy csomót. Nekem általában 65 fokra állt be a procim, mikor szétszedtem akkor derült ki hogy a paszta a proci fölül hiányzott (a gép fél éves) a vga fölöt se nagyon volt....most pl 47 fokos....
-
Darth_Revan
veterán
válasz
spyduck #6465 üzenetére
Tudtommal ha elromlik akkor akár kérheted is, hogy ne javítsák, hanem adjanak egy másikat helyette. Idézet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság weblajáról:
"A Ptk. a csereigényt a kijavítással egy sorban teszi lehetővé, azaz a cserének nem feltétele a termék javíthatatlansága. A kereskedő csak akkor tagadhatja meg a cserét, ha annak teljesítése nem lehetséges, vagy ha a csere a javításhoz képest aránytalan többletköltséget jelent."
Ez eléggé általánosan van megfogalmazva, de gondolom érvényes a laptopokra is.
Ha pedig javítást kérsz akkor tudtommal 1 hónap.
De ebben a fórumban biztosabbat tudnának mondani a kérdésedre -
cucka
addikt
válasz
spyduck #6293 üzenetére
Az általad említett gyártókat felejtsd el szerintem mert gagyik! Az MSI ha elromlik felküldik Csehországba és hónapokig gép nélkül maradsz, azonkívül az anyaghasználata borzalmas!
Nekem bejönnek az új ACER-ek, mert elég strapabírónak tűnnek, de azt is ócsárolják a Milyen notebookot vegyek topikban!szezont a fazonnal. az acer-eket küldik fel csehországba (brno-ban van a szerviz), az msi-nek van hazai szervize, csak alkatrész nincs a gépekhez..
acer-el meg főleg előítélet van, ha eddig gyakorlatilag az összes gépük ártól függetlenül hulladék volt, akkor az új szériáknál is jogosan merül fel a gyanú.. -
ABE
őstag
válasz
spyduck #6286 üzenetére
Megnéztem a Class II leírását: tegyük fel, az én gépem Class II szabvány alapján kerül elbírálásra. Tegyük fel, hogy az én hibám mondjuk első típusú (fényes) hiba. Oké. De ebből egyet még megenged a szabvány ekkora felbontáson. Ezek szerint csak akkor cserélnék, ha ez nem egy, hanem több képpont hibája? Honnan tudom megállapítani, hogy a kijelzőn a hiba egy, vagy több képponttól származik?
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Magisk
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest