- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq Presario CG59-1xxSH típusú notebooknak vibrál a képernyője (Win7/64bit alatt), világos színeknél nem látszik, de egy pl. fekete képernyőnél látható. 60hz-re van a frissítési gyakoriság állítva (másra nem is lehet). Létezik valami beállítás, vagy driver frissítés, amivel könnyen orvosolható, vagy ez hardveres hiba (és szerviz szükséges)?
Ha valakinek van valami jó tippje, azt megköszönném.
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
HP Compaq Presario CQ56-os notebook képernyője nagyon enyhén vibrál. Ezt mi okozhatja? Win7/64bit, 60hz-es frissítés az egyetlen opció.
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq 6510b-s notebookot használok, kizárólag hálózatról, az akkumulátor ki van véve. Tegnap este át akartam rakni az asztalról a komódra (pár méter), ahogy viszem át, közbe húztam a földön az adaptert is, egyszer csak kikapcsol. Gondolta, hogy szétjött valahol a kábel, ugye akksi nincs benne, biztos azért kapcsolt ki. Ellenőriztem, mindenhol össze volt dugva, viszont bekapcsolni nem tudtam. Észrevettem, hogy az adatper viszont halk vinnyogó hangot ad ki. Kipróbáltam ma is (többször), adapter vinnyog, notit nem tudtam működésre bírni. Most viszont bedugtam ismét, nincs vinnyogás, és működik.
Ez mitől lehet? Esetleg ahogy húztam, és beütődött valahova, és kontaktos lett benne valami? Ha továbbra is működik használjam így, lehetnek veszélyei?
üdvözlettel:
ther
-
ther
aktív tag
"Sziasztok!
Adott egy DELL D505 notebook alaplapi integrált hálókártyával és adott egy ADSL internet.
Mikor bedugom a modem kábelét a LAN bemenetébe nem ismeri történik semmi. Hiába a hálózat varázsló nem tudok csatlakozni. Ugyanez van kábelnettel is.Ugyanakkor az eszközkezelőben kiírja, hogy az Ethernet adapterre fennakadás van.
Gondoltam, hogy hálókártya driver de nem találtam semmit neten.Előre is köszönöm a segítségeteket!"
Ha a hálókártyát nem ismeri fel, akkor itt nézz körül dirver után.
-
ther
aktív tag
Na végül recoveryvel csináltam egy zsír új, internetet nem látott Vistát, és ezt kiíratom vele lemezre, ha bármikor kedvem szottyan, visszarakhatom majd.
-
ther
aktív tag
Hello!
A minap úgy alakult, hogy lett egy új HP Compaq 6510b notebookom. Még sosem volt notebookom, szóval csak követtem a hozzá adott guideot, szépen magától fel is rakta a Vistát meg minden hülyeséget. Igazából még sosem használtam Vistát, és a magas erőforrásigénye miatt nem is nagyon tettszik. Szívem szerint raknék fel egy XP-t, és normálisan újraparticionálni az egész vinyót. Nagyon szép dolog, hogy mindent megcsinált egy kattintás nélkül, viszont nagyon bántja a szemem, hogy a vinyón van egy "OS tools" és egy "HP recovery" partició. Az előbbi az 2gigás, de csak 250megányi adat van rajta, a readme szerint ez egy "HP Windows Vista Recovery Environment Partition". Az utóbbi ~8gigás, és az egész lockolva van.
Az XP-t úgy szeretném rá felrakni, hogy azért van egy mentésem a Vista Installról, ha már adták hozzá eredetiben (persze lemez nincs hozzá). Kérdésem az lenne, hogy ehhez elég, ha a recovery-t kiírom dvd-re, vagy kell valami egyéb is? Az a recovery működik e üres particióra, és más partícióra is egyáltalán, vagy csak arra, amiről készítették (mint a norton ghost-fájloknál)?
Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest