- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az AMD Athlon II Neo Dual-Core K345 1.4GHz processor vagy az új Brazos platformal megjelent AMD E-350 az erősebb?
A notebookcheck oldalát néztem ott a K345 az erősebb de nem találtam semmi konkrétumot.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok gyorsan kéne segítség, egy Acer TravelMate 2300 -ban szeretnék DVD-írót cserélni, de nem akar menni nem tudom kiszedni, le kell venni az egész alsó panelt hozzá?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy adott egy Acer Aspire One mini laptop, optikai meghajtó nélkül ssd meghajtóval, linuxal. Szeretnék rá xp-t telepíteni, ezt milyen módon tehetem meg? USB cd-rom gondolom kizárva...
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Mit tudtok az IIntel® Core™ 2 Duo Processor T5800 prociról? Csak mert az intel honlapján a mobil processorok listáján nem található.
-
Sz.Miki
őstag
Senki semmit?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus A6Q00KM laptop, a tulaj elutazott 1 hétre nyaralni, a laptopot itthon hagyta működőképesen, most mikor hazaért a következő a jelnség, bekapcsolást követően, még mielőtt képet adna ki kapcsol.. Próbáltam akksi nélkül elindítani közvetlen tápról, próbáltam hdd-nélkül elindítani de semmi. Én alaplapra gyanakszom.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Egy aggasztó dolgot vettem észre tegnap, A telepmérő azt írja, hogy Csatlakoztatva Nem töltődik akku állapota 97%. Hagytam lemerülni kb 2,5 óra múlva lemerült, kikapcsoltam bedúgtam feltöltődött 100%-ra majd ma mikor megint bedugtam hálózatra ismét 97% Csatlakoztatva nem töltődik...
2 hetes a laptop.. beszart volna az akksi? Akkor meg miért bír 3 órát teljes töltéssel? 8 cellás akkuról van szó. Windows vista home premiummal használlom! -
Sz.Miki
őstag
Hello
Ati Mobil Radeon HD2600 hoz drivert csak a laptop gyártójának oldaláról lehet letölteni? Csak mert nézem az Ati honlapján és ott nem találok hozzá drivert!!
Tipp? Esetleg ez is jó hozzá? ATI Catalyst™ 8.7 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers -
Sz.Miki
őstag
Hali!
Még egy kis helpet kérnék, a baloldali hangszóró a notin nagyobb hangerőnél berezonál, a jobboldalinál ezt nem tapasztalom, ez normális? mert nekem nm tűnik annak.
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
KillHates #7792 üzenetére
Nincs hozzá gyári cd semmilyen lemezt nem kaptam hozzá
A vista is egy rejtett particióróól megy fel és minden kérdés nélkül feltesz egy csomó demo programot... Ez mondjuk nagyon nem tetszik, szedegethetem le azt a rengeteg próbaverziót!
Ez az egérakadás viszont nagyon idegesítő, nekem mindíg máshol csinálja, és szerintem mindíg ugyan abban az időben, X másodpercenként!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Acer TravelMate 5720 G 812 G 25 ( LX.TN50X.566) laptopot Vista home Premium oprendszerrel.
Két problémám lenne vele, az egyik, hogy az egér kurzor bizonyos időközönként ugrik egyet amikor húzom, USB-s egérrel is meg a touch paddal is, nem tudok rájönni mi okozza. A másik meg, az eszközkezelőben szerepel egy Microsoft Isatap adapter ami sárga felkiáltójeles, próbáltam frissíteni az eszközt de azt írta, hogy rendesen fel van telepítve, viszont nem indítja el az eszközt. Kód 31-es hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest