- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Picard
csendes tag
-
Mert sumák herék, mert az olcsóbban forgalmazott un. OEM vinyókra csak egy év support-ot ad a Samu HUN, de a gyár ugyanúgy 3 évet ad a vinyókra. Kivéve a Spinpoint F1-eket, azokra 5 évet.. Ha a gyárnak kiküldöd, mindig kicserélik. Én küldtem ki egy 40-est és 3 hónap múlva visszaküldtek egy 120-ast sűrű elnézések közepette, hogy már nem volt 40-esük stock, de leírták, hogy hogyan lehet 40-esre korlátozni a hdd BIOS-ában
-
anzo
senior tag
Köszi!
Olajjal már próbálkoztam de azis igaz, hogy nem szedtem teljesen szét csak a tetejét vettem le de attól semmit nem javult, sipoló hangja van.
A másik problémám, hogy a kijelzőm nem eléggé adja vissza a fehér színt olyan fakó az egész a régi laptopommon gyönyörü kontrasztos volt minden ezen meg bármit állítok semmi változás a fényerőt is maxra állitottam de semmi. Lehet, hogy döglődik a kijelzője elképzelhető?
-
Dr. Romano
veterán
Köszi a tippeket!
Valszeg tényleg fizikai hiba lehet a háttérben, mert a karit kivettük, majd becsúsztattuk, de semmi nem változott. Az is felmerült bennünk hogy a bekapcsológombja hibásodhatott meg... Mindenesetre a helyzet annyiban most meg van oldva, hogy külső USB wifi stick lett a noti mellé.
-
A cégünk vett egy csomó ATG-t, és ehhez idén már lesz üzemanyagcellás akku forgalomban. Kaptunk mi is egyet kipróbálni:
De nagyon béna, mert a dokklóba be kell tenni a gépet, az egészet meg kompletten az akkura. Úgyhogy ezzel az erővel egy IFA akkut is rászigszallagozhatok a gép aljára... -
doddencs
senior tag
Na közben sikerült az aktiválás, sok kattintgatás, keresés után találtam egy telefonos módszert, ami mondjuk nem működött, így végül sms-sel megoldottam.
Az internet viszont nem akaródzik sikerülni
Megtalálja, a kapcsolatoknál megvan, ki is írja ott h. gigabit ethernet akármi.. de azt is fölötte, hogy nem azonosított..
Próbáltam új IP kérés, meg amiket ott felkínál, de semmi. -
-
doddencs
senior tag
Hát ismeretlen eszközöm nincsen az eszközkezelő szerint.
Akkor még próbálkozok.. amúgy ha nem sikerülne regisztrálnom a Vistát a 3 napo belül, mi történik?Valamint még annyi, hogy a TreackPointot hogyan leeht beüzemelni, vagy hogyan kell irányítani vele, nem sikerül. Vezérlőpult egér alatt pedig csak a synaptic touchpadot látom..
-
Doris Lune
tag
Köszi a választ!
Érdekes probléma, ez nem a milyen Notebokot vegyek témához vág: az Explorerben, és Mozillában (Win XP alatt) nem látni a Prohardver topikokat, csak fehérség van a hozzászólások helyett. Enged írni, a hozzászólások ablak is megjelenik, el is tudtam küldeni, de nem látni semmit. így most sem látom az előző hozzászólásomat, de mégis válaszoltál rá. Az Operában viszont látni, amit most újra megírtam, látom, viszont az előzőt, amit a Mozillában írtam, nem látom, csak a választ. Bocsi, hogy mégegyszer leírtam ugyanazt, pedig már megkaptam a kielégítő választ.
S ugyanígy nem látni a hirdetések rovatot sem helyette is fehérség van. Mitől lehet ez?
Először arra gondoltam, hogy Mozilla probléma, de ezek szerint nem, mert Explorerben is jelentkezik. Ezen kicsit megakadtam.
Lehet ezen segíteni? -
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki segítségeteket szeretném kérni vásároltam egy Ecs g 732 es Notebookot tudom nem valami világmárka de ez van a probléma nem volt hozzá tápegység nos 19 V, 4.74 A, van neki elő írva én meg most vettem hozzá egy 20v, 4.5 Amperes tápot szerintetek nem lesz valami baja ha huzamosabb ideig használom vagy túl sok az az 1 volt ? végül is amperban meg kevesebb
-
morp
aktív tag
előretelepített windows volt a notin, pontosabban az első bekapcsoláskor települt (ha jól értettem). a telepítés vinyóról történt. az xp minden indításkor kiírt valami olyasmit, hogy F11-el újratelepíthető a win. a lenyeg hogy telepítés előtt valamit lementett, valószínűleg a D meghajtóra (7,5gb-ból 500 szabad, sajátgépből nem érhető el csak valami olyasmit ír ki hogy a rendszervisszaállításhoz szükséges dolgok vannak rajta, ne buzeráljuk
)
szóval a kérdés: milyen módon történhetett a biztonsági mentés (képfájl, tömörítés) és hogy férhetek hozzá? esetleg egy egyszerű total commader is elég lehet, vagy kell valami spec progi? -
duduati
aktív tag
Másik USB-be is dugtam. Most megpróbázom egy másik lapiba beletettni a vinyóját és felrakni rá a cuccokat. Elvileg így menni fogy, csak nem tom hogy menyire lesz sz@r a windows mert ugye a másik gépbe nem ugyan azok a cuccok vannak(chip mgy ilyenek) és ha a windows felrak alapból 1-2 drivert valamihez akkor a másik gép nem tom mit fog hozzá szólni
Mégegyszer köszünöm mindenkinek a helpet!
Üdv all! -
Beerwolf
senior tag
-
Bull Boss
őstag
Mostani chipset, Intel 945 Express a Mostano procim SL8VZ számú, amit szeretnék az SL7SA
ramok 533mhz esek, cpu-z szerint működik a dual channel de én úgy tudom hogy csak a pentium M támogat dualt . Jelentős teljesitmény javulást várnék a procitól esetleg kevesebb fogyasztást vagy hőmérsékletet.
-
Beerwolf
senior tag
szerintem teljesen mindegy, hogy egy eredeti windowst vagy egy "megkókányoltat" kezdek elbuherálni, végeredményben úgyis egy szerkesztgetett, változtatott windows lesz. Aminek már nem sok köze van az eredetihez. Egyébként mint írtam az aahci.inf-et integráltam,(volt még egy amit nem:iastor.inf)csak azt olvastam máshol hogy ezt kell. (és text módban)
-
Beerwolf
senior tag
-
spyduck
nagyúr
Ez számomra nem meggyőző, én azokat a hibákat amiket XP-re írtál nem nagyon vettem észre, ha igen akkor annak oka van(vírus, rossz program ami korlátozza a rendszert, hardverigénye nem megfelelő), viszont ha a szépség miatt választottad akkor Nekem az XP ugyan olyan mint a Vista: [link]
mod: Most már tényleg hagyjuk
-
V.Stryker
nagyúr
Én is így gondoltam.
A másik amire gondolok,hogy lehet,hogy max 2 giga 533-as ramot lehet bele rakni. És most hogy beleraktuk a max 2 gigát 667-esből, így nem tudja visszaosztani. Ha újratelepítés után is csinálja, akkor az egyik 1 gigásat lehet,hogy kicseréljük a régi 512-es 533-ra.Csak azt nem értem,hogy miért csinálja csak néha?
mert ha nem bírja a ramot, vagy nem tudja visszaosztani vagy akármi, akkor már bootoláskor kéne jelezze. Vagy nem? Most az,hogy néha csinálja a win betöltése/leállítása közben megmagyarázhatatlan.
-
Proci85
senior tag
elnézést, nem irtam konkrétan, de ezekre a laptop alá tolhato kis pados hütésekre gondoltam. Most néztem, még passziv is van. Kérdés mennyire jó a gyakorlatban? Illetve, ha valakinek van vmi házi modolása, az is érdekelhet
Az olaj sokX eszembe jutott már, de attól tartok, hogyha felveszem azt a jól záró matricát és kis műszerolajat adok neki, sosem tudom olyan jól lezárni. Por bemegy, és lehet, hogy még inkább ártottam vele. Vannak tapsztalataid ilyen téren? -
Zalaymate
senior tag
-
doddencs
senior tag
Köszi a választ
Lehet megelégszek 2 GB memóriával, szerintem is elégnek kell lennie.
R61 jó gép, TP is, csak azért a quadro nem hozná az elvárásaimat, ahogy a GF 8400 sem.. a Vostro 1510-ről emiatt le is mondtam.
Asus árait sokallom, Toshibában pedig a videokari miatt a Satellite jöhet szóba, ami viszont anyaghasználatban hagy némi kívánnivalót..Kijelzőben pedig akkor az 1280x800 lesz a nyerő, veled együtt már többen megerősítettek, h. az az ideális. Most úgy tűnik, marad a Vostro 1500, vagy a HPQ 8510 renew programban, ATI-val.. még meglátom..
-
Rollee
aktív tag
Hali!
Koszi az a progi mar kiirta a hofokat a procimnak!
THX!!!
Most frissitettem az everestemet v4.50.1330-ra es mostmar az is kiirja!Koszonom a segitsegeket!!!!
Szerk
ar lenne itt meg egy dolog.Sikerult addig allitgatnom a billentyuzet beallitasait,mig mar nem tudom visszaallitani magyarra,mert eltunt a kis ikon.Probaltam megkeresni a Vezerlopultban de nem sikerult.
Esetleg valaki tudja pontosan hol is talalhato?Udv.: Rollee
-
rupert
tag
Először xp-t tettem fel, de mivel drivereket a gyártó weblapján nem találtam csak máshol ezért úgy döntöttem inkább vista, de kipróbáltam xp-vel is ha már fentvolt és úgyanúgy lassú volt. Az xp meg nem hiszem, hogy elkezdett volna frissítéseket töltögetni. Mindenesetre kikapcsoltam, hogy magától tegyen fel frissítéseket, újraraktam a videókártya drivert, most gépres és majd kiderül.
Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest