- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
greatchaos #8012 üzenetére
Nem, én max. sörözgetek
-
BluEyes
őstag
válasz
greatchaos #8010 üzenetére
Más a lábkiosztás.
-
tibigym
tag
válasz
greatchaos #7567 üzenetére
Akkor kénytelen leszek eladni...
Netre fölösleges dual-core-os laptopot tartani főleg ha sims-ezni így is az én gépemet használja...
Köszi az elszomorító válaszokat -
válasz
greatchaos #7555 üzenetére
Én nem a procira gondoltam, hanem az északi hídra... Én egy ATI X1250-es géppel jártam úgy, hogy WOW alatt 1-2 óra után meghülyült. Kilépett, kékhalál, újraindult. A 3DM06 ment egész éjjel, reggelre még a szobát is befűtötte szegény Toshiba, de semmi gond nem volt vele. Aztán szétszedtem újrakentem a gyári szürke ragacs helyett az észeki hidat, a hűtésére feltettem még 3 db NVidia FET hűtőt, és aztán ment rendesen.
Persze még olyanra is tippelek, hogy esetleg annyira megtelik a memória, hogy már a VGA által használt dinamikus tartományba "beleért" a játék... (ez jó nagy hülyeség, de gondolom érted mire gondolok..) -
golyani
őstag
válasz
greatchaos #7558 üzenetére
kösz a segítséget!
-
válasz
greatchaos #7540 üzenetére
Olyh' bázz! Tehát elindul rendesen magy a game majd kilép pár perc múlva! Elmelegszik a drága:
-szétszed
-friss pasztát felken
-összerak félig
-tapintásos módszerrel csekkoljuk a 80 fokos hűtőbordát
-felhasználjuk a háztartásban található égési serülésre való krémeket
-káromkodik
-gépet összerak
-elfelejtjük ezt az opciót -
válasz
greatchaos #7535 üzenetére
Akkor nem tudom mi a kérdés? Az általad felsorolt chipset-ek mind megtalálhatóak notebook-okban is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
greatchaos #7542 üzenetére
Jah az elég régi...gondolom patch fent van a játékhoz...de az Asus EEE-ben is GMA 910 van amihez rajongók adnak ki drivert, hogy játékok jobban menjenek...esetleg megpróbálhatnád az egyik ilyen moddolt drivert. Érdekel link?
-
ABE
őstag
válasz
greatchaos #7542 üzenetére
Játékhoz patch nincsen esetleg?
Sajnos nekem sok ötletem nincsen már. Mindenesetre nálam GMA950-en elfutott a legújabb PES, pedig kiírta, hogy valamit nem tud a kártya, amit kéne. Tehát ha elindul nálad a játék, akkor valami ütközés lehet talán. Nincs valami konkrét hely, esemény vagy effekt a játékban, amikor elhal?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
jah hát desktopban, a CPU szerintem "picit" megnyomtam a játék teljesítményét...
-
ABE
őstag
válasz
Milyen drivert használsz? Intel honlapjáról vagy Acer-től van?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
greatchaos #7538 üzenetére
Szerintem meg inkább te nem érted
Most akkor low-on elindult már neked, igen vagy nem? Ha nem akkor épp 1el fentebb írtam, hogy miért nem.
Hát 6150 picit gyorsabb a 6100-asnál, de azért nem hiszem, hogy az simán viszi
jah próbáld ki a Cod 2-őt, de nem hiszem, hogy menne, GMA 950-el se megy a miatt amit fentebb írtam...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
greatchaos #7536 üzenetére
Szerintem csak alapból az az Intel VGA nem tud valamit ami kéne a játékhoz és azért lép ki. Sőt ez tuti, mivel a GMA 950 se tud hardware transform és lighting-ot és többek közt a Call of Duty 2 se megy e miatt ezeken a VGA-kon...szóval szerintem ez a ludas.
Meg amúgyis, ha elindulna akkor se érnél sokat vele...NVidia Gefoce Go 6100-al (ami szintén integrált) próbáltam, ami picit jobb ennél az Intel-nél és ahoz, hogy nagyjából játszható legyen, nagyon undorítóra le kellett butítani a grafikát...és még ígyis csak alig volt játszható, pedig csak a játék elején lett kipróbálva, ahol még nincs sok ellenség.
Röviden, ha ezzel a gammel akarsz játszani játszható sebességgel úgy hogy nem pixel kockákat látol csak a játékból, cserélj laptopot.Tipp: 8800M GTS-el max grafikán elég szépen megy
-
Rick4
félisten
válasz
greatchaos #7527 üzenetére
a játék konkrétan innen indul:
Video:GeForce4, ATI Radeon 8500 or greater
Note: ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards are not supportedgondolom meg sem fordult a fejükben, hogy valaki integrált vga-val próbálkozik..
-
válasz
greatchaos #7527 üzenetére
Hali!
Szerintem a CnC3 csak dedikált videózsugás gépen fog elfutni.
Olyat nézz amiben legalább 8400-as Geforce vagy ATI X2400-as gpu van. Ezek is elég hervatag jószágok, de általában elindul rajtuk minden játék. Az hogy hogyan fut már egy másik téma... De ahogyan Puskin mondta; minden az Anyegin múlik! (de gyenge volt)
-
BluEyes
őstag
válasz
greatchaos #7296 üzenetére
Nálam látszik mind a két kép. Ugyanazt találtad meg te is.
[link]
-
BluEyes
őstag
válasz
greatchaos #7294 üzenetére
Talán ez az, Pentium M, Cerka M procikhoz:
-
Rick4
félisten
válasz
greatchaos #926 üzenetére
tessék: [link],
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #464 üzenetére
tárgytalan már, nem vetem meg...
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #463 üzenetére
hát, nem igazán pörög a topic...
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #462 üzenetére
na, valaki... please
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest