Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hojos
aktív tag
válasz
Sanyi19 #5548 üzenetére
Ha magyar nyelvű TTS-t használsz, szerintem nincs rá szükséged. Egyébként bele lehet rakni az addonsba, ugyan úgy ahogy a TMC-t is.
-
hojos
aktív tag
válasz
Sanyi19 #5546 üzenetére
Szia.
Kártyán létre kell hozni egy addons mappát, azonos mappa szerkezettel mint az iGO.
Tehát addons/Content/map, poi, building. Ezekbe mehetnek a full eu. cuccok. A készüléken elég ha csak a magyar dolgok vannak. A sys.txt-ben ne legyen [folders] szekció.
Ha nincs benne kártya csak a magyar dolgokat látja, ha a készülék indítása előtt beteszed a kártyát látni fogja a többit is. -
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
van nálam egy GPS egy CNS Globe Smart. Jelenleg egy IGO van rajta a belső memóriáján. NQ 2012 Q1 Európa térképpel. Bele szeretném rakni a HERE 2014 Q2 térkép fájlokat, de nem fér rá.
Beletoltam egy 8 GB-os MicroSD-t, most hogy tovább? A programot nem szeretném lecserélni, olyat tudok-e csinálni, hogy pl. a content mappát átköltöztetem az SD-re? Vagy ilyenkor mi a teendő?
Kamionozik ismerősöm aki használná, ezért akarok rá Here térképet, olyan verzióm van amibe benne vannak a kamionos információk is, ugyebár ez a NQ utódja azt olvastam ez a legjobb kamionozáshoz.
Előre is köszi a segítséget!
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Van egy F9006 telefonom, amin elég gyenge a GPS. Amúgy teljesen elégedett vagyok a telefonnal.
A kérdésem, hogy milyen külső BT GPS vevőt ajánlotok hozzá.
Elég sokat használom a GPS-t, és fontos lenne a pontosság.
Köszönöm.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Keresek notebookra valamilyen GPS monitor programot .
Visual GPS jó lenne, de az nálam valamiért nem műxik .
Tudtok ajánlani valami hasonlót ?
Üdv.
Astra
-
peete88
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Adott egy GARMIN navigáció.
A beállításokból lekértem a névjegyet amiben ez látható:nüvi 465
Software version 3.10
Hangfájl verziószám: 2.00
GPS-szoftververzió: 2.55b
Bluetooth szoftververzió 1.73Szeretném frissíteni a készüléken a térképet mert síztem ez még a gyári.
A kérdésem az lenne h ezt hogy tudom biztonsággal elvégezni?
Segítséget és válaszoakt köszönöm előre is -
HXY
addikt
Sziasztok!
Az unokatesómnak van egy ősrégi Acer N35-ös PDA-ja. (266MHz CPU és 32MB RAM)
Azt mondta, hogy iGO 8-as van rajta egy olyan térképpel amin még nincs rajta a körgyűrű, illetve annak még a darabjai se...Az lenne a kérdsésem, hogy honnan lehetne 2014-es térképet letölteni? Egyáltalán le lehet-e?
Aki tud valami okosat, az legyen szíves írjon akár itt, akár privátban!Köszönöm!
Kellemes Ünnepeket!
-
Imi91
aktív tag
válasz
masteryoda #5528 üzenetére
Másik adatkábellel próbáld.
-
Imi91
aktív tag
válasz
D.Zoltan11 #5527 üzenetére
Megoldható igen ilyen módon is, de warezban nem segíthetünk.
-
Imi91
aktív tag
Elvileg Igo fut rajta, hogy miért nem látja az esetleg azért lehet, mert még IGO 8 van a gépen és a térkép már pl Primo-hoz van és így nem támogatja a jelenlegi navi szoftvered ezeket az újabb térkép fájlokat. Azt hiszem az Igo 8.x-től támogatja.
Kicsit ez is warez gyanús kérdés volt szóval többet nem segíthetek -
Imi91
aktív tag
válasz
egykettő #5531 üzenetére
Valószínűleg az autómatikus indítás engedélyezve van.Elvileg Mobilnetet tudod megosztani így a gps-re, ha nem használod ezt a lehetőséget akkor így tudod kikapcsolni:
Kikapcsolni a Reseident flash 2 meghajtón belül tudod, erről azt kell tudni, hogy egy rajtett meghajtó, tehát feladatkezelőben nem fogod látni.
Ahhoz, hogy hozzáférhess ehhez a a particióhoz a windows CE-be kell belépni.
ITT tudod letölteni a fájlt. Használni úgy tudod, hogy felrakod pl az sd kártyára és aztán a gép beállításaiban beállítod az elérési úthoz(nav mappa) ezt a fájlt. Ezután a gps-ra kattintva nem az IGO, hanem a Windows Ce indul el.
Itt megnyitod a sajátgépet és felülre beírod, hogy \\residentflash2 keresel egy Index.ini fájlt hosszan rányomsz kiválasztod, hogy COPY és vissza mész pl az sd kártyára a sajátgépben itt hosszan nyomsz egy üres ponra és paste.Ezután már pc-n eltudod érni és szerkeszteni is tudod a fájlt. Keresel egy ilyesmi sort.
NeedDun = 1
[Run]
BT = Bluetooth \ BluetoothV4.exeaz 1-et 0-ra írod és az alatta lévő sort törlöd vagy kitölrlöd az egészet úgy ahogy van és akkor biztosra mentél
(csak ezt töröld ki max amit ide is beírtam mást NE!)
Szóval a lényeg, miután szerkesztetted elmented az sd-re a módosításokat. Azután újra belépsz a ce felületére sd kártyára mész a sajátgépben és hosszan nyomsz az index.ini fájlra majd a paste-t választod ezután átmész a resident flash 2-re és itt ahol van az index.ini hosszan nyomsz egy üres részre és Paste-t választod rá kérdez, hogy felülírod-e a jelenlegi fájlt és YES-t választod.
Ezek után kikapcsolod/reseteled a gépet(kilépsz a win-ce-ből). Vissza állítod az Igo elérési útját arra ami volt(ahol az igo van).
És kipróbálod, hogy bejöne megint a Bluetotth-os rész autómatikusan elvileg nem lenne neki szabad
Közel se ilyen bonyomult mint amilyennek tűnik, csak kicsit szájba rágósan írtam le -
lacyhsv
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Van egy mio spirit 485-ös készülékem,ami jelenleg üres!
Töltöttem le igo primo-t amit rá is tettem de nem működik!
Ha jól tudom a sys-txt kellene átírni vagy nem is tudom,de a régi nincs meg!
Ezért semmit nem tudok róla!
Kedden utazok haza karira és szükségem lenne a gps-re!
Esetleg tudna nekem valaki segíteni,hogy működésre bírjam?
Nem nagyon értek hozzá,ezért is kérem a segítségeteket!Üdvözlettel:
lacyhsv -
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
wayte3q x980bt automatikusan elindítja a bluetooth programját amikor elindítom a navigációt és nem lép ki belőle amikor kilépek a navigációból. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? az nem zavar annyira, hogy (automatikusan)elindítja a bluetoothot, bár feleslegesen, mert a beépített gps-t használnám, az viszont kicsit zavar, hogy mindig ki kell lépni a bluetoothból is ha bezárom a navigációt.
Van valakinek erre ötlete? IGO van rajta. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
van egy ezer éves mio p350 gps-ünk. sosem használtuk, viszont holnap mennék külföldre. valahogy lehet frissíteni? vagy mit kell csinálni vele hogy jó legyen?előre is köszönöm -
coog
csendes tag
sziasztok.
kerdesem az lenne, hogy egy navon n 760 plusz gps en pontosan milyen milyen szoftver fut? a terkepet szeretnem frissiteni, de nem latja az uj magyar terkepeket (igo, tomtom) elore is koszonom a segitseget.
-
masteryoda
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért, hogy frissítsem a térképeket a Navon N750 naviján. Gyári navi szoftver van rajta, de ahogy látom Navteq térképeket használ, szóval azokat akartam frissíteni.
A probléma ott van, hogy amikor bekapcsolt állapotban rádugom a gépre, akkor jön a Win 7 hibaüzenet (már két, jól működő gépen is kipróbáltam): "Az USB eszközt nem lehet felismerni". Ha belépek az Eszközkezelőben a tulajdonságai közé, akkor ez fogad: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett." Az illesztőprogram frissítésnél pedig ha rápróbálok, akkor azt írja, hogy a legfrissebb van fent.A Navi főmenüjében (nem a navigációs szoftverben) a Beállításokban az USB résznél a "Háttértároló" egyedüli opcióként szerepel a listán, tehát ez sincs elállítva.
Amikor rádugom bekapcsolt állapotban a gépre, akkor nem jön fel az az ablak, mint a Wayteq x820-amnál, ahol kiválaszthatom, hogy töltés vagy PC...
Még egyszer mondom, hogy két jól működő gépen próbáltam már, amelyekkel a Wayteq navim térképeit szoktam frissítgetni, annál elérem a háttértárolót ilyen módon.Van ebbe a Navon N750-ben SD-kártya is, de azon csak kisvideók meg egyéb szemét van. Nem tudom meg lehet-e oldani a Navon szoftverében, hogy mondjuk SD-re pakolt térképeket használjon vagy egy új progit az SD-re telepíteni, s onnan indíttatni a kütyüvel. Őszintén szólva én csak a "sima" iGO-hoz értegetek minimálisan.
Valaki tud valami tanácsot, hogy milyen megoldás létezhet esetleg a problémára?
-
D.Zoltan11
újonc
Sziasztok
Lenne egy Navon N670 Plus navigacom amin gyarilag volt 1 ev ingyenes terkep lincesz ami lejart !
Szeretnem frissiteni uj 2014-es terkeppel, valaki tudna segiteni hogyan? illegalis utonnem fizetosen
Vagy cserelheto mas software ?Koszi elore is
-
M62-501
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy a mikro-usb-n (töltőcsatlakozóján) keresztül gyárilag "bekötött" tmc-antennát az elavult gps-emhez (NAVI NV-608). A vason Igo8.0 / van hogy 8.3 és néha Primo is fut...ami tudja a TMC-t. Két kérdésem van: 1.: a sys-ben kell-e valamit módosítani hozzá, hogy valóban tudja használni a készülék a programok TMC-funkcióját? 2.: Kérdés a következő...hogy tudom kipróbálni, hogy működik-e vele anélkül, hogy kocsiba pattannék és elhajtanék a legközelebbi útlezárásos/elterelős helyhez? (Külföldön vagyok, kocsi nincs s a közelben ilyen tmc szempontból jelölhető forgalmi góc sincs a közelemben.) Apropó...korábban kérdés volt az is, hogy a max. 4 gigás SD-kártyáig bővíthető Win CE képes lenne-e nagyobbat kezelni? Mindenki mondta: kizárt. Nos, örömmel közlöm, hogy próbaképpen beraktam egy 8 gigásat, minden akadás és gond nélkül vitte, mindent látott, minden működött a kariról.
Tervezem továbbpumpálni akár 64 gigásra is mert ugye öreg vas de vidit, zenét, képet lejátszó és bluetoothos és fm-transzmitteres is egyben a vas.
Ja, most lesz 5 éves a cucc.
-
Prime110
aktív tag
válasz
Raz3raddict #5521 üzenetére
Feltenni? Gyárilag azzal vannak ellátva, azzal indul, nincs semmilyen "telepítési folyamat".
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy céges gpst,valami oem gyártmány, dobozzal, tartozékokkal, de évek óta nem volt használva, a rajta lévő igo 8 durván elavult térképet használ.
Mivel a témában járatlan vagyok, nem tudom hogyan frissítsem azt. Nem tudom megítélni hogy legális -e a rajta lévő szoftver, és a típusáról sem tudok meg többet, mint hogy GPS.
Hogyan frissíthetném? -
Raz3raddict
tag
sziasztok,
Ismerősömnek van eghy navon n490 plus típusú gps-e. Fel akarta tenni rá az igo8at és olyan problémája akadt, hogy a telepítési utasítások követése ellenére, ha rámegy, hogy navigáció betöltése, csak a kis föld gömb forog folyamat, de képtelen betölteni illetve kifagy. sys txt-be írták még a módosítást elvileg meg is csinálta de ugyan az a hiba lépett fel.
valami ötlet ?
-
OldMike
őstag
válasz
dodopek #5519 üzenetére
Szia!
A kérdésedre nem lehet egyszerűen válaszolni. Elég sokféle GPS-t (persze navi szoftverrel együtt) már élettartam frissítésű térképpel árulnak. Ezek azért valamennyivel drágábbak, de általában már egy frissítés is behozhatja a különbözetet.
Van amit egyéves ingyenes frissítéssel adnak, van amit meg azzal se.
Én csak a Sygic és az IGo Primo térképek árait ismerem, azoknál egy teljes EU térkép frissítés 15-20 ezer Ft körül van.
Országonként nem érdemes térképet venni (hacsak nem kifejezetten egy-két országot akarsz), mert 4 ország már annyiba kerül, mint a teljes EU. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
GPS vásárlás előtt állok. A kérdésem az lenne, hogy az egyszeri ingyenes frissítés után nagyságrendileg mennyibe kerül majd a térkép frissítése?
Előre is köszönöm a választ! -
Imi91
aktív tag
Szerintem is felesleges funkció ez a készenlétbe kapcsolás a töltés megszakítása esetén. Most az a 4-5 percet nem ki bírja világító kijelzővel?
Amúgy is egy gombnyomás + 1 érintés és készenlétbe van.
Érdemes amúgy aksiról is használni, nem csak mindíg töltőről, mert az aksi meg adhatja így könnyen magát -
donjohnson
addikt
-
B@dsector
aktív tag
Üdv! Melyik navit érdemes most megvenni ami árban 20e (max 30e) körül van?
Amit kinéztem az WAYTEQ x980BT, de kellene hozzá teljes Európa térkép is ami csak a WAYTEQ x880 -hoz jár (+ Sygic 3D Teljes Európa) vagy érdemes a WAYTEQ x980BT -re telepíteni egy másik szoftvert (melyiket???)?(Bocsánat hogy nem olvastam vissza de nincs időm rá)
-
Sipy
csendes tag
-
törölt tag
válasz
gabor_01 #5509 üzenetére
CNS Globe HD.
Szintén ilyen. Anno írtam a Concorde -nak, hogy miként lehetne kikapcsolni ezt a funkciót, de az volt a válasz, hogy hardveres feature, nem kikapcsolható. Szóval, ha csak tölteni szeretném, akkor meg kell várnom, amíg bebootol, majd újra kikapcsolni. Persze egy gyújtáskulcs ki/be -> gyújtás után a művelet ismétlődik. I Love This Game!Sose gondoltam volna, hogy vkinek pont ez a "feature" hiányzik.
-
Sipy
csendes tag
Hello, Olyan kérdésem lenne x960bt nem kapcsol ki- be gyújtás ki illetve be kapcsolásánál hiába kerestem beállításokba nem találtam tudna valaki segíteni?
-
leviske
veterán
A sygic mennyire pontos? Van különbség a premium és a free térképek közt? Mert feltettem apámnak próbára, de kapásból nem találta az egyik pontos címet (az utcát megtalálta, csak belőtte az 1. számhoz, ami egy 1000 házszámos út esetében később gond lenne, de még 100 háznál se kellemes)
-
Prime110
aktív tag
válasz
drewcsalad #5498 üzenetére
Nem biztos, hogy működik, de egy próbát megér, szokott segíteni:
Kapcsold be a navit, indítsd el az iGO-t rajta állj ki vele a szabad ég alá, ha kaphat már műhold jelet és tedd stand by módba (bekapcsoló gomb megnyomása röviden és válaszd az alvás / sleep lehetőséget), a készülék oldalán kell lennie egy menetjelző kis LED-nek, ami jó esetben zöld, várd meg míg elalszik teljesen, várj 3 másodpercet és nyomd be újra a power gombot. Ha minden igaz egy pillanatra le fog kapcsolni a GPS antenna de abban a pillanatban újra is csatlakozik és újrakalibrálja magát.
-
Imi91
aktív tag
válasz
drewcsalad #5498 üzenetére
ha Igo van rajta(valószínűleg), akkor a sys.txt-nél kell ügyeskedni. PL a GPS portot "auto"-ra írd át
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elden Ring
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest