- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szerintetek ha elmegyek egy SE márkakszervízbe, kiCSERÉLIK a vodás szoftvert eredetire? Csak mer összehasonlítottam azzal ami a m.marktban ki van téve és abban több funkció benne volt, míg az enyémben nem. (Hja és ugye a Live! is idegesít!) Gondolom pénzért, de csak megcsinálják nem?
-
-
loede
csendes tag
Viktor0610: ITT BRAHIBÓL NEM KAPOK VÁLASZT, VAGY CSAK SZIMPATIKUS VAGYOK? Vagy szimplán ne tudjátok?!
-
lajo
senior tag
HAli! Vett már valaki SE telcsijéhez mps-60 nevű hordozható hangfalat? Most a MM-ban 8ezer. VAlami tapasztalat?
-
Chalezlopez
csendes tag
Sziasztok! Kis segítség kéne, mert nem találok. Hogyan lehet W800i-re adatkábelen keresztül játékokat tölteni? Milyen progi kell hozzá?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Droopy79
csendes tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, beszivtam a Nokiával...
5 nappal a vásárlás után a telefon (nokia 6233) kinyiffant, az összes hivást megszakitja (5-ből 5-öt), van hogy 10 mp után, van hogy 1 perc után.
Először szoftver hibára gyanakodtam, Nokia szervizben frissittettem, de nem oldódott meg a gond. A 3 napos cseregari letelt, igy azonnali cserére nincs lehetőségem.
Elküldettem garis javitásra. Azt mondták, 48 órán belül meglesz (erről papirt is kaptam). Ehhez képest ma, 4 nap után közlik, hogy talán 3 nap múlva meglesz az eredmény, hogy mi a gond (!). Akkor kiderül, hogy idehaza csinálják-e meg, vagy ki kell küldeni külföldre. Ha ki kell küldeni külföldre, az legalább 2-3 hét.
Kurva mérges vagyok, mert nem azért vettem telefont, hogy a vásárlás után pár nappal most 1 hónapig, vagy ki tudja meddig ne legyen készülékem.
2003-ig állitolag volt 1 jogszabály, hogy ha 15 napon belül nem javitják meg, akkor új készüléket kell adniuk. 2003-tól állitolag nincs szabott határidő, csak ''törekedni'' kell a 15 napra. Ezt eléggé furcsállom, tud erről vki vmit? -
csucsu1
csendes tag
Iscariah!
Ez az gyári cd-m nincs.6.53 total commanderem van és az nem látja.Azért kellene valami plugin hozzá.Én erre gondoltam. -
válasz
Zoli bácsi #2989 üzenetére
Csütörtökön az akku ''repül'', mert veszek másikat.
Szinte biztos, hogy ő a fáradt, mert a telót megúsztatták a szervizben valami vegyszeres folyadékban, így a telefon belseje tiszta.
-
Zoli bácsi
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Széggyellem a pofám, annyit kérdezek a napokban ebben a topikban. Amint feljebb is írtam, rendeltem a speedshoptól egy bluetoth headsetet. Meghozta a futár, feltöltöttem, próbálgatom. Még sosem használtam ilyet. Azt vettem észre próbálgatás közben, hogyha a headset az egyik fülemen van, a telefon pedig a testem másik oldalán, akkor nekiáll ''recsegni'', torzul a hang. Ha mindkét készülék az egyik oldalon van, akkor jó, de pl a szék karfája már bezavar neki. Ez így természetes, mindegyik így működik? Ne haragudjatok, ha láma a kérdés, de mint mondottam, először van ''kékfülem''.
A partnerek: Nokia 6021, és Plantronics explorer 320. -
Régi telefonjaimnál már tapasztaltam eme hibát, de most tudni akarom miért van, hogy a 6510-esem hívás indításkor vagy fogadáskor néhány búgás, dalolás után sipít (akku kimerült) és lekapcsol. Az a baj ilyenkor, hogy az akku töltötség jelzőnek még minimum 4 csíkja van, tehát nem is sejthetem, hogy le fog állni hívás indításkor, fogadáskor a mobil.
Egy akku csere megoldja a gondot? Mert én arra tippelek, hogy ez az öreg blb-3-mas akku miatt van.
Ha fullon van a töltötség jelzője, akkor nincs semmi gond a telefonálással, de elég sokat használom rádió hallgatásra, és ez, gondolom, hamar elfogyasztja a benyelt áramot, és hamarább kimeríti az akkut. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #2974 üzenetére
Köszi Viktor. Faggattam a speedshop msn-es ügyfélszolgálatát, ajánlották a Plantronics akciós headsetet, Motorola ellenében. Úgyhogy megrendeltem, holnap jön.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Chrysmas #2978 üzenetére
Hívd fel a jósdát, kérdezd meg.
Komolyra fordítva a szót, szerintem ezt még a Vodánál dolgozó eladók sem tudják. Most nyári akció van, állítólag aug.31-ig van egy csomó akciós készülék, utána visszamennek az árak. Bár ki tudja, eredetileg júl.15-től aug.15-ig tartott az akció, amit meghosszabítottak. Én úgy érzem, nagyon kapkod a voda ezekkel az akciókkal, pl. a honlapjukon ki volt írva, hogy júl. 31-ig lehet Bónusz előfizetésre feliratkozni, aztán huszadika körül hirtelen eltűntették. Próbálom figyelemmel kísérni a dolgokat, de számomra úgy tűnik, a másik két szolgáltató sokkal jobban kiszámítható. Lehet, hogy szeptemberre bedob egy mégnagyobb akciót a voda, de arra is volt példa hogy árakat emelt. Szerintem ha nem sürgős az előfizetés, várjál vele. -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
k.krisz03 #2980 üzenetére
Én hallottam olyanról (sztem állati nagy baromság, de lehet igaz) hogy van olyan Nokia kód, ami arra jó hogy növeli a készenléti időt bár ez így elég érdekes. Szerintem csak szimplán kiöregedett a telód, vagy inkább az akkumulátorod mivel még kb 2000ben jött be ez a gyártmány és már 2006 van. Semmi sem tart örökké.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
csucsu1 #2979 üzenetére
Csucsu1! Nekem is SE-om van, és nem hinném hogy külön kellene progi ahhoz h filekezelőben látszódjon. Mer bizony én pont azzal szoktam a cuccokat le-föl tenni a telóból. Szerintem elég ha feltetted a CD-ROM-ot amit a telódhoz kaptál. Ha meg nem akkor rakd fel a legújabb, TOTAL Commandert ami ugyanaz csak a neve más.
[Szerkesztve] -
k.krisz03
tag
Hali!
Nemrég kóddal függetlenítettem a 3310-esem (amit szinte csak SMS-re használok), és mióta ezt megtettem, azt vettem észre, hogy az akksija, mintha egyre gyengébb lenne. Még 1/2-es vagy 3/4-es töltöttségnél is fogja magát, és SMS-küldés, vagy telefonálás közben is egyszerűen kikapcsol. Eddig fater használta a telót (akkor még T-Mobil-os volt), és semmi ilyet nem tapasztalt. Most a függetlenítés ronthatta el a telót, vagy az akksit? Én kételkedem benne, és ezért kérdezlek Titeket, hogy mi a véleményetek erről?
Krisz -
csucsu1
csendes tag
Üdv!
Nem tudom hogy jó helyre írtam-e.Nem tud valaki egy olyan progit k750-hez amivel látom a telefont windows commanderban?Előre is megköszönöm.
Hali!
vignorbi@freemail.hu -
Chrysmas
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Szerintetek mennyit esnek a vodafone előfizetéses árai október elejéig??????
[Szerkesztve] -
Gitros
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2976 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Uff Gitros voltam... -
-
Gitros
aktív tag
SOS kéne segítség! Sony-Ericson Z600-ban hol lehet a saját számod elküldését kikapcsolni?
Uff Gitros voltam... -
válasz
Zoli bácsi #2973 üzenetére
Az elemes működés pozitívuma a(z elemtípustól függő) hosszabb készenlét, negatívuma a nagyobb méret.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #2972 üzenetére
Találtam mégegy hasonló árú headsetet [link] Motorola hs805-ös. Ez külső csomagolás nélkül kb annyi, mint az előző. Érdekessége, hogy AAA elemmel működik.... Csak nem tudom, hogy ez negatívum, vagy pozitívum..
Esetleg más olcsó headset? Ha valakinek van tapasztalata, ötlete, kérem szóljon. Délután akarom leadni a rendelést, úgy gondolom, 3.000ft-ért nem rendelek vezetékes headsetet, mikor kétszer annyiért van bluetootos. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #2970 üzenetére
Esetleg valaki ismeri a gyártót? Megrendelhetem ezt a ''gyanúsan'' olcsó ''kékfület''?
[link] -
válasz
Viktor0610 #2969 üzenetére
Köszi!
Olvasom a cikket. -
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! A speedshop akciós ajánlatai közt bukkantam 6499ft-ért bluetoth headsetre. Végül is nem terveztem ilyesmi vásárlását, de ennyi pénzért szöget ütött a fejemben a gondolat,hogy magamévá kéne tennem egyet.
A nokia 6021-esemhez tudnám használni. A paraméterek jónak tűnnek, a gyártót nem ismerem, és mivel nem volt még ilyenem, gondoltam megkérdezlek benneteket, érdemes megvenni?: [link]
Úgy gondoltam, bármilyen telefont is fogok venni a közeli/távoli jövőben, mindenkép kékfogast veszek, és ez elvileg bármelyik típushoz használható lesz. -
Melyik akku jobb, a Li-ion, vagy a Li-polymer?
750mAh, 950mAh, 1200mAh
Ezek mit jelentenek, mire utalnak?
Éppen gyári akkut keresek az apróságnak. -
-
RENKA79
csendes tag
Szia! Nekem 6101-em van t-mobilos,de vennék nokia6111-es tellót mert nagyon megtetszett csak nem tom mennyiért tudnák venni mert se t-mobilnál,vodánál,pannonnál nem kapható még!
Ha tudsz segíts
-
shev7
veterán
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #2962 üzenetére
Viktor! Tehát, ha elmegyek egy ''mobilos boltba'' és mondjuk füllentek
hogy lassú a szoftver légyszí' frissítsétek már... akkor az is illegális? Mondjuk elég fura rá ez a kifejezés, mer olyan mintha ezzel ártanék valakinek. Amúgy alapból lehet(ne) frissíteni a K510i sw-ét, de a progi azt írja ki, h Bocs, de te a legújabb verziót használod. Upsz. Alapból a menüben is van, vagyis VOLNA ha a vodás sw nem ütötte volna ki. A másik, hogy az oldalán lévő gomb SEMMIT nem ér (pedig jó funkciója lenne), mer a Live! -ra akar felmászni ami egyébként külön menüt is kapott...
-
válasz
Kiskrapek13 #2961 üzenetére
Kiskrapek13:
1. Tudtommal a kimenete mono, tehát, tudsz rajta zené hallgatni, de csak monóban.
2. Memóriakártyát a speedshop.hu-n találhatsz hozzá, használd az oldal keresőjét!
3. nokiaprogramok.huIscariah:
Legálisan sehol.Algieba:
Amennyiben a szerviz helyesen végezte el a javítást, természetesen megszűnt ez a probléma. -
Kiskrapek13
csendes tag
Helo!!!
Én most örököltem apukámtól egy nokia 6600 as mobil telefont nagyon tetszik csak egy két dolog van amit hiányolok ezekre ha jól tudom akkor van megoldás csak tanácsot szeretnék kérni.
1:az a nagy helyzet hogy mostanában már mp3at le tudnak játszani a telefonok namost én azt hallottam hogy van rá progi amivel le tudnám játszani ha tudtok ilyet akkor lécci a nevét írjátok le pls!!!!!
2:a tárhelye ami eredetileg van hozzá igen kevéske nekem és azt gondolom lehet bővíteni azt szeretném kérdezni hogy egy 512es memoriakártya mennyibe kerül hozzá kb.bocs hogy nem járok utána de... erre nincs mentség nem értek hozzá hogy milyen kell bele és kész.
3:ez egy kérdés lenne mert szeretnék játékokat letölteni rá hogy a java játékok gondolom futnak rajta de ha nem azt is írjátok már le mert akkor nem töltök le egyet sem!!!
A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!! -
Apollyon
Korrektor
Remélem ezzel a kérdéssel nem fogok botrányt kiváltani. Van egy K510i-m amit a vodafone-nál vettem és persze hogy vodás sw van benne. Bosszantó, hogy emiatt egy (legalább egy) számomra fontos funkció hiányzik belőle. Ezért gondoltam sw frissítésre (nem sim függetlenítésre) és az volna a kérdés hogy hol, merre, és mennyiért?
-
loede
csendes tag
HI! Tud valaki olya infoval szolgéln, mint pl,: N80, N73, proci órajel, vagy progik futásához használt memori mérete?
-
válasz
Algieba #2957 üzenetére
Újabb csacsi kérdés.
A 6510-esem vizes kaland után került szervizbe, ahol a srác ''megfürdette''. Ez a tisztítás meddig tart ki? Tehát most teljesen óva van a vízbe csobbanás esetleges utóhatásaitól? Nem fog hirtelen behalni?
Fontos számomra, hogy sokáig működőképes maradjon. -
-
Valaki tudja, hogyan lehet a Nokia 6510-esben a régi mobiltárca kódot átírni úgy, hogy senki sem emlékszik már a régi kódra.
A teló gyári állapotba visszaállítása segít? -
Alukard
senior tag
Tudja vki annak a proginak a nevét amivel JAVA-s könyvet lehet csinálni?
-
válasz
Viktor0610 #2951 üzenetére
A 6310(i) nekem a mérete miatt nem jött be, de valóban, egy férfi szemszögéből nézve, az igazi üzletember mobil.
A 6510 valóban nyikorog picit, de ezt betudom annak, hogy az akku fedlapját már csak a jóindulat tartja a helyén, mert eltörtek a pöckei. Ezért is kap az akku mellé új házat is. Csak gyárit veszek, mert ma rápróbáltam egy gsm boltban az utángyártottat és annyira borzalmasan gagyi benyomást tett rám, hogy nem vettem meg. Plusz pontatlanul illeszkedett.
Egy hetet még kibír az eredeti bőrében.
Nekem a mérete miatt is tetszik, meg a megjelenése miatt. Nagyon szép telefon.
Nem vagyok Nokia márkahű rajongó, de el kell ismernem, hogy ezt a modellt jól megcsinálták. -
-
válasz
Viktor0610 #2949 üzenetére
Köszi a választ!
Méretre teljesen passzol, és üzemel vele.
De azért jövő héten másikat, újat kap.
Itt van a gép mellett, és nagyon tetszik. Semmi ficsőr, teljesen a célnak megfelelő mobiltelefon, ugyanakkor hasznos alapszolgáltatások benne vannak. Remélem, az új akkuval végre egy olyan telóm lesz, amit nem kell másfélnaponta töltőre tennem! Mert a multimédiás csoda kütyüm a frászba vitt, hogy örökké az akkutöltötségét kellett lesnem.
Az öreg mobilokat nem kell lenézni. Van bennük valami plusz, ami nincs meg az újabb modellekben. És itt nem a technikai ficsőrökre gondoltam. -
-
morzsika
tag
Üzenetszámláló van-e valamelyik Samsung készülékben? Ha igen, esetleg típusszámokat is kérhetnék
-
válasz
Algieba #2946 üzenetére
Perpillanat nem tudtam akkut venni a 6510-be, mert nincs, jövő héten lesz, addig is a 3300-as akkuját tettem bele, BLD-3. Ugye semmi baja nem lesz tőle? A szervízes srác szerint használható a 6510-el is. Az akkura rákeresve azonban nem írta, hogy jó lenne hozzá, ellenben a 6610-est igen.
Használjam vele, vagy inkább kapjam ki belőle? -
válasz
Jégkokó #2945 üzenetére
Nem vagyok én annyira erőszakos, pláne, most amikor a 6510-es okésan működik. Volt bennem egy jó adag gyilok, amíg mindkettő tropa volt, de így, hogy a 6510-es úgy ahogy a srác ígérte javítható volt, megenyhültem.
Na, de most a 3300-ason van a sor! Mert a húgomnak akarom adni, hisz megérdemelne egy zenefont, de nem egy rosszat... Igazad van, a 9e túl sok. -
Csak így kifejezve az örömömet. A szevízből működőképesen hoztam el a Nokia 6510-est. Annyira tetszik.
Azonban a 3300-as javítására még össze kell szednem a pénzt. Nem sok érte egy új lcd-ért a 9000-ez kp, vagy ebbe már beleértette a szervízes srác a beszerelését is??? -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem abban segíteni,hogy hogyan lehet megformázni memóriakártyát T-Mobile Mda vario-n? -
van nekem egy motorola 500-as bluetooth fülesem aminek eltörött az ''akasztója''.
Ha esetleg tudná valaki hol és mennyiért lehet ilyesmit kapni, azt megköszönném. -
Valaki meg tudja mondani, hogy mi okozhatja a Nokia 3300-as kijelzőjének pirosas-lila színét, és azt, hogy nem hajlandó képet mutatni? Semmi sem látható rajta csak ez a szín, és időnként fogja magát és kikapcsol, nem reagál semmire.
Szerencsére hívást tudok vele fogadni, de hívást indítani nem, mivel semmit se láthatok! -
Hydra SR
addikt
Sziasztok
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen jelzem-e, de szerintem elkelne egy ''akkumulátorok'' kategória az apróhirdetéseknél.
Thx
Hydra
Szerk: ha esetleg már lenne ilyen, pls írja meg valaki, hogy hol van mert én nem találtam meg.
[Szerkesztve] -
-
morzsika
tag
válasz
Viktor0610 #2930 üzenetére
Köszönöm, egész jónak tűnik, mondjuk azért ennyit nem akartam rászánni, de funkcióit tekintve egész ok..
Pannon-nál lesz még valamikor vagy volt és ne is várjam?
néztem még a Sharp GX25-öt....(nem a ferraris színe miatt)
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2935 üzenetére
A Garanciapapíron Strong&Unique (vmi ilyesmi, most nem tom megnázni csak holnap) cég van, ami tudtommal SE telókkal foglalkozik, nem?
-
Attól függ, a Saturn milyen csatornán keresztül szerezte be.
Bár nagy cég, mégsem elképzelhetetlen, h. a SE-n kívül, őket megkerülve hozták be Mo.-ra.
Mondjuk, ha SE-gartanciát kaptál, akkor -elvileg- minden oké és jár a két év. Azért egy telefon nem árt, a biztosat a két cég tudja. -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2932 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Lehet, hogynem jár? Mik azok a kivételek amikor nem jár? -
válasz
Jégkokó #2929 üzenetére
Itt Békéscsabán nem akarták bevenni.
Ezt jól eltoltam.
De egy: nem használtam már ki a tudását és féltem, hogy trehány leszek vele és valami baj éri.
kettő: a 12 éves húgom abban a korban van, amikor zene és játék bolond. Gondoltam, a 3300-as remek kis ketyere lesz a számára.
három: a srác szerzett egy 6510-est, amibe akkor bolondultam bele, amikor volt egy a nagynénémnek, aki idén eltávozott. Felidézni a múltat, arra kellett volna.
Úgy véltem, mivel a srác megígérte, hogy minden oké, a 6510-es javítható, meg ad pénzt a javítására, a hiányzó holmikat elküldi, a 3300-ason első fogásra semmi bibi nem látszott, nagyon egybe van, akkor itt nem is lehet semmi baj, a csere teljesen korrekt.
Tévedtem. -
-
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly (2005) szeptember elején vettem egy SE W800i-t a Saturnban 1 év garanciával. Azt hallottam, hogy 2005 szept. 1-je után minden SE telefonra 2 év gari van. Ebben az esetben lehetséges az 1 év helyett a 2 év garancia? Ha igen akkor hogyan és hol lehet meghosszabbíttatni?
Köszönöm! -
-
-
morzsika
tag
Telót szeretnék váltani, most egy Sam X480asom van, a hiányosságai számomra: nincs üzenetszámláló, rezgés+csengőhang egyszerre, nehézkes sms írás. Szóval valami olyanra gondoltam, ami mindezeket tudja, de nem fontos a fényképező benne.
Valakinek ötlet??
-számláljon sms-ket
- rezegjen és csengjen egyszerre
- ne külön menüpont legyen, hogy elmentem-e a kimenő üzijeimet, hanem mentse automatikusan (mert mindig elfelejtem)
- és persze könnyebben lehessen írni sms-t, mint ezzel
- infra vagy BT lehetne benne
A páromnak Nokia 6020-asa vagyon, bár fényképezős, és kezd tetszeni, egy baj van vele, nem szeretnék vele azonos telót, csupán azért, nehogy az övét kapjam fel, ha indulok valahova
ennyi
[Szerkesztve] -
Hogy jártam...
Először egy kérdés, pénteken kaptam egy Nokia 3300-ast, mert a húgomnak szántam, mivel szereti a zenét.
Olyan hiba jött ki rajta normális használat mellett vasárnap, a húgom játszott az egyik rajta lévő java játékkal, hogy egy pillanatra a kijelző pirosas-lila lett. Aztán visszajött a kép, és a játék ment tovább.
A húgom ma is játszott, (nincsenek lapátkezei, nem gyötri a készüléket) és megint előjött a hiba. Most azonban órákig tartott, és csak ma estére tért vissza a kép, miután kikapcsolt állapotban pihentettem a készüléket. Amikor próbáltam kikapcsolás után újraindítani időnként felvillant a kijelző képe, de pl. fejre állt állapotban két darabban volt, vagy villogva szétesett, és visszatért a pirosas-lila szín, majd teljesen elsötétült a kijelző.
Mi lehet a baja a telefonnak? Még csak két napja van nálam!
Javítható, és mennyi lenne a javítása?
A P800-asomat adtam érte, mert a húgomra gondoltam egyrészt, másrészt a srác szerzett nekem egy Nokia 6510-est, igaz beázottat, de azt mondta, hogy javítható, és adott is pénzt a javítására.
De mi van ha nem javítható, és mi van ha a 3300-asnak állandósul a baja és a javítása sok lesz???
Akkor telefon nélkül maradok.
Egy hibátlan, teljes tartozékos P800-at adtam két romhalmazért.
Ráadásul a srác nem tudta akkor odaadni a headsetjét és a memkariját a 3300-asnak. Én meg persze odaadtam a P800 128 megás kártyáját.
Ennyit arról, hogy szabad-e megbízni a seftes kissrácokban...
Felelőtlenek vagytok, halljátok-e? Örömet akartam szerezni, és bánat lett belőle. Örömet akartam a srácnak is, hogy minden feltételezés nélkül, megbízva benne, átadom neki a telefonomat.
Azt ígérte, hogy használni fogja, erre mára már túl is adott rajta, mert kapott rá egy remek ajánlatot, a tartozékait meg eladta egy hiányos P800-ashoz.
Persze abba nem gondolt bele, hogy részben azért cseréltem vele, mert megígérte, hogy ő fogja használni a P800-at.
Én vigyázok a dolgaimra; nem így akartam megválni a nekem már túl nagy tudású okostelefontól. -
Atomgeszi
nagyúr
nem csak mp3-ba jó, hanem a 2mpx-es mobilok között a király!
perzeus Többször ellett már mondva. h. a seus nem szereti az utólag frissített telókat, sztem, kénytelen leszel megbarátkozni az angol nyelvelvagy esetleg, egy master reset, de vigyázz, mert az mindent leszed a telóról, Viktor77 tudna neked mesélni a master resetről
[Szerkesztve] -
perzeus
tag
Most frissítettem K750i-met a Sonyericsson honlapjáról és végig is ment, de eltűnt a magyar nyelv. Mit tegyek? Köszi a segítséget.
A telcsi vodás volt és úgy lett függetlenítve. -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Én egy D600 tulaj vagyok és lenne egy kérdésem:
Be lehet azt valahol állítani,hogy a telómon meg tudjam nézni a freemailom?
Vagy mi kell ahoz,hogy meg lehessen nézni? -
Bári
tag
Helló!
Tudna valaki ajánlani olyan netes oldalt, ahol rengeteg ingyenes gif képet találok? Én alapvetően mozgó animációkat keresek, mert van pár olyan oldal, ahol a kép kiterjesztése ugyan gif, de mozogni nem hajlandó.
Előre is köszönöm a linkeket! -
Deadhorse
csendes tag
Helló mindenki! A Motorola V360 még mindig 64 megás kártyával kapható a Vodafone-nál vagy már nincs benne alapból? Válaszoljatok minél hamarabb légyszi mert ma reggel mennék be venni, és még aludni is kéne. Vagy ha valaki jobb telót tud ennyiért az is érdekelne. Előre is kösz
-
pamacska
tag
Éppen elhatároztam, hogy kell egy új teló... A lényeg, hogy mp3 menjen, legyen rajta kamera és bővíthető legyen. 3 telefont néztem ki, mindegyikről olvastam teszteket, de igazából ''egymás ellen'' még nem láttam őket.
A versenyzők:
-w800i
-Samsung E900
-Motorola v3x
Kérek reális tippeket, esetleg akinek van érveket, ellenérveket. Ha priviben jön, azért sem haragszom meg! Köszi -
Feedoo
tag
Noh kérdeznék!
Elhatároztam hogy veszek egy másik nokiát mert a régit kezdem unni viszont kikérném a véleményteket hogy érdemes e még 6260-at venni? Minden áron új vagy újszerű állapotban levő kellene de nemtom hogy megér e olyan 70K-t!
Tudna valaki segíteni? -
válasz
(Kolombusz) #2910 üzenetére
Most is még nagyon komoly. Ott volt a kezemben pénteken az kis döglött példány, és majd beleharaptam az asztal szélébe, hogy miért nem működik? Ezt a pechet. Aztán egyből vittem a szervízbe. Hétfő délután rohanok is be, és megnézem, hogy sikerült-e a javítása. Ha nem, akkor kénytelen leszek másik után szaladni.
Ki tudja nekem megmondani, hogy mi a manó az a kurblis töltő??? Néztem a vásárolható tartozékokat a Nokiákhoz, és ott találkoztam vele. -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Algieba #2907 üzenetére
Nem biztos az, hogy nem javítható, mint mondtam a nálunk megúsztatott 3100 nak is csak a kijelzőjét kellet volna kicserélni, de inkább nem mert kér apám helyette egy uj telefont a cégtől és sajna le kell adni, pedig milyen szépen nézett volnki a 3330 as nokia mellet.De nemsokára megy az mellé a 3510i is 3 év szolgálat után
-
válasz
Jégkokó #2902 üzenetére
Ma kézhez kaptam a 6510-est és első reakcióm az volt, hogy de nagy k.b. velem, ha nem javítható, mert igen, pont ilyen telefonja volt a kedves rokonomnak.
Azonnal vittem a szervízbe, ahol a srác korrektűl elmondta, hogy tesz vele egy próbát, de nem ígér sem biztosat, mert nem lehet tudni, hogy a víz mennyire ette szét a szerencsétlen benső részében a finom részeket.
Azt akarom, hogy éljen a kicsike! Megéri nekem azt a 3-5e-t, amennyibe a javítása kerül, ha sikerül.
De valami azt súgja nekem, hogy nem fog működni.Hétfőn megtudom, akkor megyek érte.
-
polar
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy SE D750i-re létezik-e valami ingyenes program, amivel meg lehet nyitni doc, xls, esetleg ppt-t? A FoneFoliot találtam, csak kicsit sokallom a $5-t havonta
Köszi! -
Feenyx
aktív tag
Köszi a gyors válaszod!
-
-
Feenyx
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy gsm boltban leszedhetik a telefonról a Live-os menüt és rárakhatják a telefon gyári szoftverét ?(egy Sony Ericsson V800ról lenne szó és a z800i szoftvert rakatnák rá) -
Jégkokó
veterán
-
Egy nagyon rámenős tini srác szerzett nekem egy beázott 6510-est. Azt mondja, hogy 3e-ért javítható. Ez igaz lenne, tényleg életre lehet pofozni egy elázott telót? Nagyon olcsón adná a vízbe hullt mobilhullát.
Megvegyem vagy ne vegyem meg?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged