Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DTF
aktív tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Nekem is vmilyen csomagom van, most nem tom pontosan melyik. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot, akik próbáltak telefonon keresztül tanácsokat adni, de egyik sem jött be. Lehet, hogy a mérettel van a gond, nem tudom. Szerintem az lesz, hogy beviszem személyesen vmelyik t-mobile szaküzletbe és ott beállítják vagy megmondják mi lehet a gond.
-
DTF
aktív tag
A következő hibaüzenetet írja ki a Nokia N70-es mobiltelefon amikor szeretné letölteni vmit (ebben az esetben csengőhangot) - minden más működik rendesen az internettel kapcsolatban -: FW-1 at triton1. A mobil T-mobile-os, van internetre is előfizetés, az ügyfélszolgálaton nem tudják mi lehet a hiba. -próbáltam utánanézni ennek a hibának de csak olyant találtam miszerint karbantartáskor lehet ilyen probléma.
-
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ! Ha több topikba írok be (a telefon topikjába és a ''mindenes'' topikba) akkor több az esély, hogy válaszolnak rá.off vége.
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
Mitől lehet az, hogy a Samsung D600-ra SonyEricsson W800i-ről küldött képek a D600-on nem nyithatók meg, mivel azt írja ki, hogy nem támogatot fájlformátum (a képek jpg. kiterjesztésűek)?
-
DTF
aktív tag
Ha az SE W800i-m joystickjáról lejött a narancssárga ''tető'' akkor azt gariban pótolják vagy az nem része a garinak? (ill. cserlének e gariba memóriakártya-ajtót ha túl laza?)
Köszönöm!
szerk. ill. ha a fényképező exponáló gombja elromlik akkor a fényképezőt nem lehet használni sehogy sem, ugye? -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Garanciapapíron Strong&Unique (vmi ilyesmi, most nem tom megnázni csak holnap) cég van, ami tudtommal SE telókkal foglalkozik, nem?
-
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Lehet, hogynem jár? Mik azok a kivételek amikor nem jár? -
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly (2005) szeptember elején vettem egy SE W800i-t a Saturnban 1 év garanciával. Azt hallottam, hogy 2005 szept. 1-je után minden SE telefonra 2 év gari van. Ebben az esetben lehetséges az 1 év helyett a 2 év garancia? Ha igen akkor hogyan és hol lehet meghosszabbíttatni?
Köszönöm! -
DTF
aktív tag
Szasztok!
A kédésem a következő lenne: ha a telefonom (SE W800i) joysickjának tetejéről lejött a sárga gumi, akkor a garancia keretein belül rátesznek egy újat? A másik pedig ha a memóriakártya tartó ajtó kezd lazulni, akkor azt is kicserélik?
thx
DTF -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
THX. Így teszek! mégegyszer thx.
-
DTF
aktív tag
Egyik ismerősöm vett egy N70 Nokiát a T-mobile-nál. Az lehetséges, hogy SIM karit nem adtak hozzá? (olyan SIM-et amiel a 3G-t lehetne használni). az ismerős megtartottta régi számát és előfizetéses ügyfél.
thx -
DTF
aktív tag
Ahhoz, hogy 3G hálózatokon tudjak telefonálni szükséges-e előfizteni rá? Vagy egyszerűen úgy mükszik mint a GSM hálózatok (amennyit beszélek annyit fizetek)?
-
DTF
aktív tag
Van vmi lényeges különbség az SE W550i és az SE W600i között? Vagy csak a modellszám más?
-
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja igen az adatkábel a dobozban volt!De egyébként tölti az adatkábel a telefont ,szal valószínüleg kompatibilis!
De most sem érzékeli a telefont!
Ugy van hogy az USB connection-t választottam!Szal azt írja ki hogy csatlakoztassa a telefont a géphez USB-n keresztül--jó,megtettem-de most csak megy az idő kb már öt perce megy közben azt írja ki hogy this may take a few minutes és ennek ellenére semmi!
Mit tegyek hogy érzékelje a telefonomat a Samsung Media studio( a D600-as progija)??
kössz!
Üdv
TF -
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám fel installálni a D600-as adatkábelt a géphez? Már fel installáltam a cd-t is meg a adatkábelt is csak mikor át akarom dobni az adott filet a telefonomra akkor ez írja ki: Operation is not supported! és nem ismeri föl:Not connected! Mi lehet az oka?
Kérlek, segítsetek, hogyan tudnám sikeresen végrehajtani a telefon és az adatkábel működését, hogy sikeresen tudjak adatokat ide-oda átvinni!
Írjatok, fontos lenne!
Köszönöm!
[Szerkesztve]
http://jeromosfanclub.fw.hu - ''Remélem megdöglött már az a tetű kutya''
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
A következő a porblémám: egy laptopra feltettem az össes szoftvert a W800i-ez (PC Suit, Disc2Phone, USB driver, stb.), de ha hozzákötönm adatkábellel a telefont, akkor a laptop vmiért nem ismeri fel háttértárolóként, pedig kírja, hogy USB eszköz csatlakoztatva. Ha a memóriakártya olvasóba beteszem a MS kártyát, akkor ott sem ismeri fel, de kijelzi a tálcán ikonként, hogy USB eszköz csatlakoztatva. Mi lehet a probléma? Vmit esetleg le kellene töltenem még?
A választ előre is köszönöm! -
DTF
aktív tag
A szállítás ingyenes, azzal nincs gond, csak az, hogy a webshopban pl. 34 Ft az ára a telefonnak, amikor meg kihozták akkor a számlára pl. 37-et írtak (nem voltam itthon, így más vette át helyettem). Szerintem ilyen nincsen, hogy ha megrendelek vmit aminek az ára pl. 5eFt, akkor amikor kézhez kapom és fizetnem kéne akkor már nem 5eFt hanme 7eFt. Annyit kéne fizetni, amennyi a rendelésben szerepel.
Hát kedden lesz mit intéznem. -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A házhozszállítás ingyenes. Valszeg vmi trük van a dologban. Egy GSM boltból rendeltem. De honlnap felhívom őket és...
Egyébként nem adtak hozzá magyr nyelvű használati útmutatót sem. -
DTF
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne: rendeltem webshopon keresztül egy telefont egy amit másnap házhozszállítottak de mivel nem voltam itton így más vette át helytettem a telefont, viszont már nem annyit kellett fizetni amennyit a webshopban leírtak, hanem durván 5 %-kal többet.
A kérdésem: a webshopos megrendelés után a boltnak van e joga emelni az árat a rendelés után? (egyébként a webshopban ez a telefon még mindig annyi, amennyiért rendeltem, tehát nem 5 %-kal több) -
DTF
aktív tag
A következő probléma van egy Nokia 6230-assal: bejövő hivás esetén a fogadás gombot lenyomva kikapcsol magától a telefon. Utána vissza kell kapcsolni újból. A telefon most lesz 2 éves, és elég sokat van használva (napi 3-4 óra beszélgetés) és akku nem volt idáig cserélve benne. Mi lehet a hiba? Akku, szottver vagy vmi más?
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Nem is biztos, hogy hibás! lehet, hogy alapból ilyen.
Ha viszont az van, hogy csalódtál a telefonban és már nem jön be, akkor visszaviheted és kötelesek visszadni a pénzt ha kéred. (persze egy bizonyosd időn belül, de gondolom 1-2 napja vetted). Ha probléma adódna, akkor hívd fel a Fogyaszóvédelmet és ők segítenek! -
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Mivel okostelefon, ezért előfordul, hogy fagy a gépezet. Na de! Azért a napi nem tudom menyi fagyás biztos nem normális. Szerintem vidd vissza ahol vetted és mond el a ugyanezt a problémát a T-Mobile-nak is. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg hibás a telcsi, akkor 2 lehetőség van: levásárolod (kicserélik neked egy másikra) vagy visszadják a pént. Ennyi.
Ja és ha zat mondják, hogy ez ilyen, nem lehet orvosoloni, akkor dönthestz úgy, hogy mégsem N70-est veszel, hanem pl különbözettel vmi mást, esetleg amint már említettem elállhatsz a vásárlástól is.
U.I.: ha W800-t vettél volna, akkor... Még nem késő!
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
Megvetted vagy csak meg fogod? 40-ért szerintem nagyon megéri (1,3 mpixel, bluetooth, MP3, bővíthetőség (64 MB-s kártya a csomagban), OLED külső kijelző, kíváló belső kijelző, EDGE, van a csomagbna eg yszetereo fülhallagtó) viszont csak 250 neves a telefonkönyv, nincs bene rádió, a videó asszem hang nélküli és csak 20mpt lehet fölvenni vele egyszerre. Íyg ennyi jut eszembe róla (M4410)
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Egy rövid tapasztalat a W800i-mről: az enyim soha nem fagyott le, tökéletesen működik, A minősége nem öt csillagos, mivel azért recseg, de ez megbocsátható a tudása miatt. A joy szintén tökéletes, nem posrosodik (valószínűéleg azért, mert mindig tisztítom), a kiljező nagyon éles, viszont nem egy óriás.Kíváló sőt tökéletes sztereo fülghallgató, viszonylag nagy kapacítású memória (540MB körül).
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Már föntebb leírtam, hogy ha N70-t veszel, akkor számolnod kell eg ykis lassúsággal, esetleg vírusokkal és csekély készenléti idővel + az N70 lecsvédője elvileg nem a legjobb minőségű)
Ha okostelefont akarsz, akkor N70, ha pedig egy nagy tudású ''sima'' mobilt zenehallgatásra akkor W800. (az N70 nagyobb tudású mint a W800, de ez betudható okostelefon mivoltának) -
DTF
aktív tag
válasz
ragazzo
üzenetére
Utánanéztem a boltan és úgy tűnik, hogy ez egy jól menő bolt csak megváltozott a neve (Drégelyvár GSM volt és most Fortel Phone Shop),
Megrendelésnél szoktak foglalót kérni (a telefon nincs raktáron, rendelni kell és a telefon árának egy bizonyos %-kát be kell fizetni)? -
DTF
aktív tag
A következő lenne a kérdésem: Mivel szeretnék venni egy új mobilt (Nokia 6270), így sokat nézegettem a neten, ahol találtam egy boltot, aki 2 év garanciát ad minden nála vásárolt telefonra (nem gyárit, hanem boltit). Szerintetek van-e vmi turpisság a dologban? (gondolok itt olyanra, hogy megszűnik a bolt, stb.)
Ezt azért kérdezem, mivel csak ezt a boltot talátam meg aki 2 év garanciát ad. -
DTF
aktív tag
válasz
Il Dottore
üzenetére
[link]
Nem tudom, hogy jó e az ilyen bele, de nagyon valószínű. -
DTF
aktív tag
válasz
Balaena
üzenetére
Nézzed meg a telefonguru.hu-n a Samsung X490-est. Ott biztos van róla egy-két véleményn is.
Szerintem a független változta is T-Mobile-os, mivel a Samsung direkt a T-Mobile -nak gyártotta e készüléket és ezekből adódóan a menüje is magenta színű (még mindig jobb, mint a live!) -
DTF
aktív tag
Nagyon sok GSM- boltot megkérdeztem egy, a Garanciával, kapcsolatos kérdésemmel. Ugyebár ezek a boltok 1 év teljes körű garanciát adnak a készülékekre, ellentétben a műszaki nagyáruházakkal, ahol gyártói 2 év garancia van. Egy GSM boltnál még nem lenne gond az 1 év garancia, csak arra a kérdésemre, hogy garanciát pluszba vásárolhatok-e, azt a választ kapom, hogy sajnos nem lehet.
A kérdésem: tudja vmelyikőtök pontosan, hogy a GSM boltok miért nem adnak 2 év gyártói garanciát, illetve tudtok-e olyan GSM boltot, amelyik gyári 2 év garanciát ad egyes típusokra? -
DTF
aktív tag
A kérdséem: WI-FI-s mobillal lehet pl., otthoni vezeték nélküli ineternethálózatra rákapcsolódni, és ezáltal ''ingyen'' (az asztali számítógépen lévő internetelőfizetés megvan) netezni?
-
DTF
aktív tag
Lehet már tudni vmit arról, hogy a Nokia 6233 mikor lesz kapható Magyarországon? A Nokia honlapján 2006 második negyedéve szerepel, tehát elvileg március végétől - április elejétől már kapható?
-
DTF
aktív tag
A problémám a következő: van egy Nokia 6170-em. A külső kijelzőre szeretnék rakni képernykímélőt. Bemegyek a telefon menüjébe aztután beállítások - kis kijelző beállításai - képenyővédő majd Be (bekapcsolom). Még beállítom azt is, hogy 10 mp múlva kapcsoljon be. Várok, de semmi. A külső kijelzőn nem történik semmi, csak a világítás lekapcsol de alatta nincsen képenyővédő, csak a háttérkép. Kérdezem ,hogy mi lehet a probléma (a telefont egy hete vettem).
Előre köszönöm. -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
1. hsz:
Így már értem! Akkor az eladó ezért nem mondta meg konkrétan, hogy mi a különbség csomagolt és csomagoltalan között!
2. hsz:
Akkor miért írják mindentt, hogy nem játsza le? Talán a túl kicsi memória.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
Vettem egy Nokia 6170-es telefont. A kérdésem: a telefon tudja az MP3-akat lejátszani? Mert én úgy tudom, hogy nem, de ráraktam egy párat és simán lejátszotta!
-
DTF
aktív tag
A következő a történet: Van egy Nokia 8310-es telefonom amiben az akku bemonta az unalmast (1 napnál többet nem bírta), így elhatároztam, hogy veszek bele új akkumulátort (kizárólag gyárit, utángyártottban nem bízok). Elmentem egy GSM boltba ahol kértem egy gyári akksit. Az eladó mondta, hogy 2 féle gyári van: az egyik csomagolt (5eFt) a másik nem csomagolt (3eFt). Kérdeztem, hogy mi a különbség a csomagolt és a csomagoltalan között (a csomagoláson kívül). Az eladó azt mondta, hogy semmi. Én erre megkérdeztem, hogy akkor 2eFt be kerül maga a csomagolás vagy a csomagolatlan az bontott/használt. Erre az eladó nem tudott válaszolni így inkább megvettem a csomagoltat.
A kérdésem az lenne: tudja-e valamelyikőtök , hogy mi a különbség a gyári csomagolt és csomagolatlan akksi között? -
DTF
aktív tag
O.K.
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
Azért adja fél éves használt K700i-jét 25-30ért mert ugyebár fél évvel ezelőtt mondjuk 40eFt volt és ő abból indul ki, hogy ő mennyiért vette nem pedig abból, hogy mennyi a jelenlegi piaci ára. Erre egy példa: láttam valahol egy hídetést amelyben vki egy Motorola V600-ast (t-mobile függő, 1,5 éves) árult 70eFt-ért! Megkérdeztem tőle, hogy miért ennyiért árulja, ilyen magas áron soha nem adja le, mire ő azt válaszolta, hogy ő 80eFt-ért vette és, hogy kell a pénz!
Na az a lényeg, hogy vannak ilyenek.
Szerintem vedd meg vagy a T-mobile-nál 30-ért vagy kártyafüggetlenül már 34-ért megkapod, csak nézz körül a neten!
Ha használtan akarsz venni, akkor ajánlom neked, hogy regisztráld maga vmelyik aukciós portálon (vatera, teszvesz) és ottt dögivel találhatsz olcsó nagyon jó állapotú, full és talán garanciás K700-asokat! Vagy nézz körül az apróhírdetésekben! -
DTF
aktív tag
A következőt csinálja a Nokia 3230-asom: bekapcsolom az ő bluetooth-át + egy másik telefonét. Egy idő után a másik telefonon megjelenik, hogy fogadom-e a fájl-t a 3230-ról,, pedig a 3230-hoz hozzá se nyúltam. Elfogadom, és a 3230 elküld egy sys fájlt a másik mobilnak. Várok kb, 3 percet és újra küld egy sys fájt a 3230 a másik telefonnak., Ha nem kapcsolom ki a bluetooth-t akkor egyszerre akár több telefonnak is küldözget fájlokat (kipróbáltam több haver bluetooth-os mobilján (5db-on) és mindegyikre küldözgette csak saját magától)!
Szerintetek mi lehet a gond? -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem! De mindjárt megnézem! Ezt is kösz!
-
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm. Már én is kerestem a google.com-on csak kokrétat nem találtam. Feltettem a telefonra egy eReader nevú alkalmazást, de az nem kezeli a pdf-et!
-
DTF
aktív tag
Lehet a Nokia 3230-ra rátenni vmi PDF nézegető programot? Ha igen légyszi mondjátok meg a nevét!
-
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pontosan mit jelenthet egy konstrukciós hiba vagy szoft hiba?
Ha bekapcsolom a telefont nem jelentkezik egyből a búgás, csak miután megjelenik a PIN ablak akkor kezd el úgy búgni mint egy adapter. Aztán miután a képernyővilágítás elalszik abba marad.
Szerintetek mit csinlájak?
Garanciás még május közepéig, esetleg vigyem el abba a GSM boltba amelyik a garipapíron szerepel (nem én vagyok az első tulaj) és kérdezzem meg ott, vagy vigyem egyből egy Nokia szervízbe?
Megnézem egy másik akkuval, hátha az akku rossz! -
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hibajelensége-e, de a telefonból (Nokia 3230) érdekes hang (búgás, akku felől) jön ki, amikor világít a kijelző! Lehet, hogy csak azért mert okostelefon? Most vettem használtan, de nagyok OK a telefon! -
DTF
aktív tag
válasz
P1130 dell
üzenetére
Függetlenül vagy a vodánál akarod megvenni?
A voda ad hozzá 64-es kártyát az biztos.Szetereo füles van az alapcsomagban, de te gondolom egy vezeték nélküli bluetotth headsetre gondolsz. Azt külön kell venni hozza, szerintem a vodaának nincs olyan akciója, hogy ad mellé egyet ajándékba.
Ezt nézd meg: http://teszvesz.hu/show_item.php?item=87026409
Szerintem nagyon jó ajánlat!
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vam ahol 106-ért is meg lehet venni a W900i-t. De a viszonteladók nagyon hamar el fogják kapkodni a telókat az tuti!
-
DTF
aktív tag
Köszönöm a választ!
De miért van az, hogy egyedül (tudtom szerint) a SonyEricsson telefonokat lehet Frissíteni házilag az SE honlapjáról? Ezt miért nem tudja megcsinálni a Nokia vagy Samsung stb.?
3-5 k nem fogok kiadni egy új szoftverért, hisz nem sokban küldönbözne a régitől! -
DTF
aktív tag
Hello!
Tud nekem vki segíteni abba, hogy Nokia telefonokhoz (6230 és 3230) honnan lehet a legjabb telefonszoftvereket letölteni? Gondolom a Nokia honlapjáról nem. Esetleg csak szervízben tesznek rá legújabb szoftvert? a igen ez kb. mennyibe van?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TF