- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Kártyás Pannon:
14K: Samsung X160 - egész jól néz ki
14K: SE J230i -van benne rádió,tiszta ''wókmen'' feeling
15K: SE Z300i -ez meg olyan nöies
Ahogy elnézem a többi szolgáltató felejtös...
Újonnan kártyafüggetlenül:
SE J100i
Használtan:
12-20K: Nokia 6020
10-15K: Samsung X150
8-15K: SE T610
ezek mind jó telók, kivéve a samsungot, ha lehet én egy 6020-ast ajánlanék, igaz, mp3-at nem tud, de napon is jól olvasható a kijelzöje, használtan ha le is van strapálva, nem kerül sokba egy új ''ruha'', 1000 Ft-ért már találsz, igaz nem eredeti, de még így is szépen benne vagyunk a 19K-s keretbe
-
pschio
őstag
segitsetek plz. telefont vennek max 18ezerert. mi lenne a legjobb vetel? (max 19 de ez a plafon)
-
Winner_hun
félisten
ok thx
-
válasz
Winner_hun #3093 üzenetére
Ezeket játsza csengőhangként.
Az igazi ''átverés'' a max. 100 kB-os mérethatár, mert (ahogy Jégkokó is írja) nem sok MP3 fér ebbe a korlátba, de lejátsza és be is állítható. -
Jégkokó
veterán
Hát szerintem az a 100kbyte nem éppen sok ha mp3 csengőhangokat akar az ember a telefonjára, nekem is van olyan ami olyan 200 körül van, habár az tényleg jól szól
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610 #3092 üzenetére
Azthiszem rosszul tettem fel a kérdést
Igazság szerint az érdekelne, hogy csengőhangnak miylen formátumot lehetne feltenni. Vagy az ugyan az? Nem sűrűn értek a telókhoz
-
válasz
Winner_hun #3091 üzenetére
MID, MMF, MP3 -max. 100 kB-ig.
-
Winner_hun
félisten
Samsung SGH-X660 milyen zeneformátumot játszik le?
-
Dictator^
veterán
problémám a kövi: N-gage teló, mp3-csengöhang, probáltam 3 fajta minőséget is 128kbps-es 192 es 320as-t is, és mindig az van hogy a másik hiv engem , nála már csörgök, de nálam a hivás kb 2-3 mp mire megérkezik, ha midi csengőhang van bent, akkor azzonnal megérkezik a hivás, mitől lehet ez? lassan kezeli a memó kártyát és igy később tölti be az mp3-at?
-
tween
őstag
válasz
Viktor0610 #3088 üzenetére
Köszönöm!
-
-
tween
őstag
Üdv.!
Afelől érdeklődnék,hogy az áfa emelkedésével emelkednek a készülékárak? -
JaniS
senior tag
Üdv!
Nem vagyok járatos a témában és nem is volt időm utánaolvasni, nézzétek el nekem. A kérdésem egyszerű: ismertek olyan programot, amely a Mobiledit-tel a PC-re archivált sms-t vissza tudja állítani a mobil memóriájába?
JaniS
[Szerkesztve] -
reactor
tag
Samsung e-310 infráját mivel lehetne működésre bírni ???
Pc és telefon között !
Infraportom van a telefont felismeri de nem tudok semmit küldeni-fogadni !
help.
thx. -
Logitech
aktív tag
Mit kell beírni a telefonszám elé, hogy ne küldje el a hívószámom? Tudom hogy menüből ez elérhető, de nekem így kéne megoldanom egy-két telefonszámnál.
-
Bdanyy
addikt
Van egy T-Mobileos 6630 am.Nem tudjátok hogy mennyi garanciát adtak rá?Tavaly áprilisi vagy májusi fene tudja már.
Csak mert most látom,hogy elég sok telefonnál 2 év garanciát adnak,és ha már ennél is annyit adtak,akkor feltúrom a garipapírért a szekrényt
Ha elvesztem a garit imei alapján nem tudják pl teszem azt a szoftvert frissíteni(tudom,ez rossz példa,mert garivesztés nélkül is lehet otthon is már) garanciálisan? -
morzsika
tag
Viktor mondta: vidd be szolgáltatóhoz, vagy rendőrségre. Annyira azért nem nagy teher talán. Még meg is veregetheted a vállad, milyen frankó vagy
(az IMEI szám alapján egy büdös sms és telszám nélkül is megtalálható a tulaj)
Ha mondjuk veled történik ilyesmi, netán ellopják, aztán valaki megtalálja a letiltott telefonod, lehet jólesne, ha visszakapnád..
prédikáció befejezve -
Dtomi
őstag
válasz
Aaron14 #3070 üzenetére
És ő mit kezd vele??? Ha már nem lehet vele mit kezdeni??? Ezekszerint lehet mert gondolom van ilyen esetekre is +oldás ha a telefon előkerül... + biztos még én fogok keresgélni, hogy az a faszkalap elhagyott egy 50ezres telefont és hogy visszajuttassam neki.. előbb verem szét kalapáccsal.... Amúgy meg ha akarnám se tudnám visszaadni mivel egy büdös sms + 1 darab telszám nem volt a telon. uh inkább én is arra tippelek, hogy szar volt és eldobta...
-
róland
veterán
Ptk-nk egy érdekes szakasza, hogy ingó dolog tulajdonjoga találással megszerezhető. Tehát nem feltételenül a megtalálónak kell keresnie az eredeti tulajdonost. Inkább az eredeti tulajdonosnak a saját ingóságát.
-
Dictator^
veterán
bluetoothon probálom csatizni a telót, (ngage), és vagy nem találja meg a pc suite progi ami pont ngagehez van, vagy azt a hibát kapok hogy ''hitelesitő kulcs''-al van vmi....
-
Hm, ez érdekes, mert a lopott telók kapcsán a károsultak gyakran kérdezik, hogy mit tehetnek? És eddig még sosem láttam azt, hogy bárki is dühösen, de elégedetten beírta volna, hogy letiltatta az ellopott telefonját.
Fura, hogy ez a 6230i esetében sikeresen megtörtént. Áh, nem is hiszem el. Egyszerűen rossz lett és a tulaja eldobta. -
-
lancika
tag
Én is egyszer találtam egy telót. T610-et. Találkoztunk a gazdájával, visszaadtam. ő örült, hogy vannak még normális emberek, én meg jól éreztem magam.
-
Aaron14
őstag
válasz
melinda75 #3063 üzenetére
Hát végülis multimédiás, mindene cucc, de te döntöd el mire ,hogy milyet veszel neki.
Ha minőségi készüléket szeretnél akkor Nokia és azok közül is pl Nokia6230i vagy 6280,N70. A D750i jó képeket csinál, jó multimédiás készülék ,de minőségben nem érheti utol a Nokiát egy se. -
-
Dtomi
őstag
Hali! Találtam egy nokia 6230i-t de nincs térereje le lett tiltva??? vagy szar??? mit lehet vele kezdeni???
-
melinda75
tag
valaki ismeri a sony e. d750i-t ezzel szeretném meglepni a párommat szülinapjára. elöre köszi a véleményeket.
-
Aaron14
őstag
válasz
Integra #3060 üzenetére
És miylen szolgáltatóról váltassz, milyenre?
Remélem valami gagyiról T-re
Apum első telója 4 évig bírta az még a Nokia 1610-es volt. Aztán 5 és fél évig 6210 ami msot ment tönkre ,de át is ment egyszer rajta a targoncávalSajna most cserélnie kellett pedig tudom miylen amikor egy tárgy az ember szívéhez nő és meg kell tőle válni
Most egy Nokia 6230i-je van ,de állítom ,hogy jobban összevan szerelve az a teló ,mint az én N70-esem :S De a funkciók mondjuk már más kérdés
Most regiztem be a Club Nokiába apám 1610-esét islol
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Zoli bácsi #3050 üzenetére
köszi!
közben sikerült nekem is megtalálni, holnap megyek is venni
bár picit ijesztő, hogy egy büdös felirat sincsen rajta.
találtam egy másik helyen 1100as akksit is, de asszem ez vastag, úgyhogy ezt nem veszem meg. [link] -
Integra
titán
há!
talán ez az én topicom
szóval 8110i-hez kéne zsírúj akksi. létezik még hozzá?
ha igen, mennyiért? nem tud nekem valaki a szokásos nokia féle arcpirító árnál kedvezőbbért keríteni?! már ha van egyáltalán.. -
DTF
aktív tag
Ha az SE W800i-m joystickjáról lejött a narancssárga ''tető'' akkor azt gariban pótolják vagy az nem része a garinak? (ill. cserlének e gariba memóriakártya-ajtót ha túl laza?)
Köszönöm!
szerk. ill. ha a fényképező exponáló gombja elromlik akkor a fényképezőt nem lehet használni sehogy sem, ugye? -
gelmil
csendes tag
Sziasztok! Samsung e900 java feltöltés??? Valaki?
-
szállitó
senior tag
a nokia tipusokhoz egy tipuson belül több akkumlátort is ajánlanak (neten) mi a külömbség a BLC-1 BLC-2 BMC-3 között ???
köszi u.i mintha a bmc az 3510 lenne és kicsit nagyobb nekem 5510be kelleneszép antik teló de az aksija olyan 3 napos és le akarom cserélni hogy jo sokáig használhassam ...
[Szerkesztve] -
válasz
concret_hp #3039 üzenetére
Persze, mert te nem roamingolsz.
(Csak akkor fizetsz a fogadott hívásért -bárki, bárhonnan legyen a hívó fél-, ha te roamingolsz. Viszont ez esetben bárki, bárhonnan hív, te is fizetsz.) -
PhoenixSzG
tag
#3031-re vki?
-
Aaron14
őstag
Hali!!!
Nemtudjátok az miért van ,hogy N70-en ha beteszek egy hátteret az homályos lesz?
Eredeti Nokia N-series témákat honnan tudok leszendi N70-eshez? Olyan kellene ami alapból nincs rajta! -
Norbo03
őstag
Hali!
Tudtok-e vlkit aki egy panasonic x60 hangszóróját megtudja javítani?(nem a hátsó)!? -
concret_hp
addikt
válasz
Viktor0610 #3038 üzenetére
köszi
és ha magyar számról hívnak de külföldről, akkor az is csak a hívót terheli? mert ez nekem nem teljesen egyértelmű... -
válasz
concret_hp #3036 üzenetére
Nem, mivel (ha jól értem) egyiktek sem roamingol.
A fogadott hívás csak akkor díjköteles, mikor (mi, hívottként) barangolunk. -
simii
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a Samsung egy régebbi modellje, a T100-as reklámfilmje alatt milyen zene megy? Azt hiszem ez megy a National Geographicon is.
Nagyon fontos lenne a cime.
Köszi
Itt meg lehet nézni a reklámot: [link]
(bocsi a moderátoroktol, de csak most vettem észre h van ilyen egykérdéses topic is. thx érte) -
concret_hp
addikt
ha külföldről felhív valaki ottani mobilról az én mobilomon az nekem ugye nem kerül pénzbe?
ha igen akkor hol találok erről infót? (vodafonos , de az oldalukon nem sikerült kibogarásznom) -
Buflon
tag
Sziasztok!
Feleslegssé vált két hangszoróm, amit felszeretnék használni.
Arra gondoltam, hogy a telefonomhoz(6230i) veszek egy Pop-portos Jack átalakítót, és arra rádugom a két hangszorót.
Kérdés: Ez valamiben károsít a telefonon? Mert azért mégse hangszorókhoz tervezték a telót.
Tud valaki valamit mondani evvel kapcsolatban?
Előre is köszönöm -
banpity
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy Motorola V3i-nél hogyan lehet beállítani azt hogy mp3 szóljon ha csörörg a teló???Csak pc-ről küldött mp3-at lehet beállítani csengőhangnak vagy ha Bt-n jön a cucc azt is??Hová kell tenni hogy be lehessen állítani csenghangnak??Bocsi hogy 1xrre ennyit kérdezek
)
-
gelmil
csendes tag
Sziasztok! Nekem Samsung e 900-am van. Van egy problámám remélem, hogy tudtok segíteni. Leszettem különféle java alkalmazásokat (játékok, progik, stb)
Nem tom, hogy hogyan rakjam fel őket a telóra. Ha csak simán rámásolom, akkor nem ismeri fel. *.jar, *.jad kiterjesztésűek. Kell hozzá valami telepítőprogi??? -
PhoenixSzG
tag
Sziasztok!
Van egy SE D750i-m. Az a gondom, hogy nem sikerul IRC halozatra csatlakoznom. A jmIrc es a Virca java alkalmazast is probaltam, de nem megy.
Én arra gyanakszom, hogy a GPRS WAP nemjo neki es GPRS NET kene?
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
hi
need help!
nokia ngage+adatkábel a gépbe, win xp és nem történik semmi, a telefonon megjelenik egy jel a térerő alatt, de nem látja a gép, wtf now? -
róland
veterán
Igazából még minden gyártó azt ajánlja, hogy első feltöltéskor formázni kell a Lithium-(valami) akkukat is, a teljes kapacitás eléréséhez. S az sem hátrány, ha az első 1-3 töltés előtt megvárod, amíg a telefon kikapcsol, annyira lemerül az akku.
Nekem ilyen módszerrel sikerült 2-2,5 évig életben tartanom mindenféle akkuimat. (Melleseleg kapkodással tettem már tönkre Li-polimer akkut 2 hónap alatt.) -
Balli
őstag
válasz
Zoli bácsi #3027 üzenetére
Igen formazasra gondoltam, de akkor jol tudtam hogy ezeket mar nem kell, mindjart fel is toltodik, s akkor leveszem s nyomkodom tovabb
-
Balli
őstag
Már biztos ezerszer volt /nem találom most sehol/ lerágott csont, régi téma, bocsi, de:
Vettem egy Moto V3i-t, tegnap szépen bekapcsoltam játszogattam vele..stb s most merült le, tehát ez lesz az első töltése. Ezeknek az aksiját ugye mar nem kell kisutni, azaz ahogyan szepen jelez a keszulek hogy feltoltotte az aksit akkor leveszem a toltorol s mar hasznalhatom is igy elso feltöltés után, igaz? -
róland
veterán
válasz
Viktor0610 #3023 üzenetére
Motorola-val még nem volt dolgom, de noname eszközzel már igen. És azokkal is nagyszerűen működtek mind a Nokia, mind az Se telefonjaim.
-
róland
veterán
válasz
Fighter18 #3019 üzenetére
Hardver és szoftver együttesen dolgozik egy videófelvétel elkészítésén. Sajnos a felbontás az épp a hardver része, tehát ha mondjuk házilag nem cseréled ki az érzékelőt, akkor a felbontásod marad a gyári érték. De nem a szenzor felbontása a legfőbb problémája ezeknek a telefonba épített kameráknak. Íme egy kép egy SonyEricsson T630-cal (aminek a fel(nem)bontásáról ne is beszéljünk):
-
-
róland
veterán
Tapasztalatom szerint Nokia és Sonyericsson nagyon jól kommunikál egymás közt BT-n keresztül. (Többet is volt alkalmam kipróbálni, egymás Bt-s tartozékaival is.) Szerintem ha a SonyEricsonnal ment, akkor mennie kellene a Nokiával is. A Bluetooth verziószámának itt nincs nagy jelentősége, az újabb BT szabványok felülről kompatibilisek a régiekkel.
-
wolverine375
tag
válasz
Viktor0610 #3020 üzenetére
Hale! Nemtudjátok véletlenül h a Mitsubishi M342i-hez jó e a Trium Mars töltője??
Mert találtam olcsón egy M342i-t, csk nincs hozzá töltő:S
Válaszért előre is kösz! -
Fighter18:
A kérdést nem egészen értem, de a felbontást növelni nem lehet.
Byblos:
Előfordulhat, h. az eltérő BT-verziószám miatt nem kompatibilisek, ill. azt nézd még meg (ha nem tetted), h. a telefon felfedezhető is legyen, ne csak simán a BT bekapcsolva. -
Fighter18
csendes tag
Hello,azt akarom kédezni tőletek,hogy a telefonok kamerái szoftveresen veszik a videót?
És ha igen akkor sehogy nem lehet a felbontást növelni? -
Byblos
csendes tag
Sziasztok!
lenne egy érdekes kérdésem, remélem valaki tud segíteni:
céges kocsimban be van építve egy Motorola bluetooth kihangosító. Eddig a SonyEricsson k750i-vel hibátlanul működött. De most vettem egy Nokia E50-et, és avval nem tudom párosítani. Elképzelhető, hogy a Motorola és a Nokia bluetoothjai nem szeretik egymást?
Ha ez így van, meg lehet valahogy oldani?
Köszönöm a helpet!
Üdv Bognak!
Byblos -
Gergi
senior tag
válasz
Viktor0610 #3015 üzenetére
Köszi Viktor! Úgy néz ki működik!
Egyedül a nagy ékezetes betükről szedi le az ékezeteket, de ez már csak részletkérdés.
-
válasz
Armanijeans #3011 üzenetére
Armanijean:
Véleményem szerint nem lehet, de majd segítenek az okosok, mert láttam, a saját topikjában is feltetted a kérdést.
Gergi:
Mindegyik Nokia tud, csak a Bevitel nyelvét kell angolra állítani. -
Gergi
senior tag
Hali mindenkinek!
Melyik Nokia teló tud rendes GSM abc szerinti ékezetes karaktereket (balra dőlő ékezetek) küldeni?Esetleg a újabb symianosok (gondolok itt az n80, n70, n73 stb.)? Ugyanis engem eléggé bosszant, hogy ha unicode-ba küldöm az sms-t akkor jóval kevesebb karaktert küldhetek, ha pedig kikapcsolom a unicode-ot, akkor meg csak az ''é''-n marad meg az ékezet, a többi ékezet eltűnik!
Előre is köszönöm a választ! -
Jégkokó
veterán
válasz
Zoli bácsi #3005 üzenetére
Ezzel én tudnék vitatkozni, mert a V3 ba se autofocus, se vaku nincsen, ergó nem készíthet jobb képet mint egy olyan amibe van.Láttam olyan 2 megapixeles képeket, és egyálltalán nem voltam tőle elájulva
-
Armanijeans
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3010 üzenetére
jah bocsi,Motorola V3i-m van
-
válasz
Armanijeans #3009 üzenetére
Könnyebben segítenénk, ha leírnád, milyen telefonról van szó...
-
Armanijeans
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni?
Hogyan kell megcsinálni hogy a telefonba mentse a bejövő üzeneteket ne a Sim re?
És a Sim en levőket a telefonba másolni hogyan lehet?
Köszi mindenkinek!
István -
loede
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3005 üzenetére
Szia, bocsesz hogy bele pofázok, de ennyi erövel vegyél Ericsson198+digikamerát.
Itt az összemaszirozás a lényeg, minnél kompaktabb és többrétü legyen a telo a külcsinröl nem beszélve. -
loede
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2999 üzenetére
köszi, bocsesz a kiabálásért, csak bárhol kutattam, kérdeztem nem találtam róla infot.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Jégkokó #3002 üzenetére
V3= VGA
V3i= 1,3MP
V3x= 2MP
Hidd el, kedves Jégkokó, hogy a V3-as sorozatot nem a tudásáért vették, veszik. És biztos vagyok benne, hogy többet eladtak belőle, mint a 6230i-ből a nokia. És ezek a maradi V3 tulajok a kompakt digitális gépükkel sokkal jobb képet készítenek, mint a k750 kamerája.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
válasz
Jégkokó #3002 üzenetére
A V3i-nek csak 1 megapixeles kameraja van, de irtam is hogy az hidegen hagy. Csupan par dolog erdekel egy telefonban: lehessen vele telefonalni, sms-t irni, legyen naptar ebreszto s jegyzet, valamint mp3 lejatszo. Ezt teljesiti is a V3i, mint minden mostani mobil, raadasul marha jol nez ki. Nekem csak a menujevel van bajom, nagyon nem tetszik, de gondolom meg lehet szokni azt is.
+az MP3 lejatszasa nem tokeletes mint ahogyan olvastam, nem ugy mint pl.: egy SE W szerias modellnel. Egyebkent SE parti vagyok... a W850 tetszene is, de meg meg sem jelent, +gondolom horribilis ara lesz. Meg a W300i-n gondolkodtam ami kb. egy arban van a V3i-vel, de az meg nem nagyon tetszik kulalakra, s kicsi a kijelzoje -
Jégkokó
veterán
Soha nem fogom tudni megérteni, hogy egyesek miért ragaszkodnak az elavult V3 hoz, sokkal jobb telefonokat lehet ennyiért venni.Mellesleg az a 2 megapixeles kamera is csak parasztvakítás, nem más.Egyébbként ha nem lenne nokia akkor a ez helyett én egy K750i t vennék, jobb is többet is tud és még a kamerája is fényévekkel jobb
-
Balli
őstag
Szisztok,
Motorola V3i-t néztem ki magamnak, azért mert marha jól néz ki, összecsukhatós, MP3 lejátszós, és memkártyával ki lehet bővíteni, nekem ennyi kell egyéb extrák: csúcs kamera, csili vili progik nem szükségesek. Megbizható legyen, s ne essen szét egy év használat után.
Esetleg tudtok ajánlani a V3i helyett mást amiben érdemes lenne gondolkodni? Más: szívesen fogadnék olyan infokat hogy hol tudnám a legolcsóbban megvenni, +megbízható helyen /újonnan kellene/
Én eddig ezt néztem ki:[link] ismeri valaki? -esetleg ha vki tud megbizható gsm boltot azt szivessen venném
Nem szeretem ezeket a zuggsm boltokat, tartok ilyen helyről telefont venni
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged