- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
loede
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy ki problémám a Wlan-on keresztül történő SW frissitéssel. Mindig visszadob '' a szerver megszakitotta a kapcsolatot'' cimmel. Persze megprobáltam a 3G és EDGE verziót is, ugyan olyan eredménnyel.
Valaki tudja miért teszi ezt?
EDE -
loede
csendes tag
Sziasztok. N80-as tulajok vagy aki jártas benne: SW frissitésen volt a telom(n80), de utána a belső 40-47Mb memoból csak 28Mb-ot lát szabadnak! Miért? Ennyivel negyobb helyet foglalna el az új szoftver?
Válaszokat elöre köszi, EDE.
[Szerkesztve] -
loede
csendes tag
blueMerle: látom otthon vagy nokiáéknál. Most vettem egy N80-as telót. Mit tudsz róla?(álltalános, gyakori hibák,....stb)
Válaszod elöre köszi. -
loede
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3005 üzenetére
Szia, bocsesz hogy bele pofázok, de ennyi erövel vegyél Ericsson198+digikamerát.
Itt az összemaszirozás a lényeg, minnél kompaktabb és többrétü legyen a telo a külcsinröl nem beszélve. -
loede
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2999 üzenetére
köszi, bocsesz a kiabálásért, csak bárhol kutattam, kérdeztem nem találtam róla infot.
-
loede
csendes tag
Viktor0610: ITT BRAHIBÓL NEM KAPOK VÁLASZT, VAGY CSAK SZIMPATIKUS VAGYOK? Vagy szimplán ne tudjátok?!
-
loede
csendes tag
HI! Tud valaki olya infoval szolgéln, mint pl,: N80, N73, proci órajel, vagy progik futásához használt memori mérete?
Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest