- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Spiderka
csendes tag
Van itt vki aki a fent emlitett problémám tudná orvosolni?
-
Balaena
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1396 üzenetére
Nagyon szépen köszi!!!!
-
Spiderka:
Amennyiben jól értem a kérdésed (csak mert először nekem is az jöttt le, mint ragazonak), erre -legjobb tudásom szerint- nincs lehetőség.
deedee:
Az 1.3-as képek pont annyival jobbak, mint ami a felbontásból adódik. Beteheted a fotót háttérnek a gépen, de előhívni még nem igazán éri meg.
A vaku általában nem sokat segít, mert ''nem visz'' messzire. A mobilfényképezők legnagyobb ''ellensége'' a kevés fény...
Balaena:
A garancia nem névre szól, tehát adás-vételkor az is ''átszáll'' rád a készülékkel együtt. -
Balaena
csendes tag
DTF, Viktor:
Köszi az ajánlatokat, de az X700 nem kagyló, az X200 meg ronda (legalábbis nekem).
Megnéztem már majdnem mindegyik Samsungot közelebbről is, és vagy tetszik, és jókat írtak róla a teszten is, de nekem túl sokat tud, ergo drága - vagy elérhető árú, de nekem nem jön be... Így jutottam el az X490-hez, amelyik eddig a legjobb kompromisszumnak tűnik.
Azt a tesztet olvastam, de én arra gondoltam, hogy a Mobilarénán nem lesz-e tesztelve. -
uratti
tag
adott egy 6230as mobil volt benne egy 128-as MMC kari, a telót ujra szoftverezték, és a karit nem ezek után jelszavasnak ismeri fel, nem tudom miért? segitség kellene tud e valaki valamiféle megoldást?
köszi -
K123456
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a villogó led amit lehet kapni telefonos üzletekben konkrétan meddig villog?
Szerintem rá lehet ragasztani a telcsire és villog, ha hívás vagy üzenetem jött, valahogy így tudnám elképzelni. De meddig villog? Amíg szól a telcsi hangja, vagy esetleg amíg el nem olvasom az üzenetet, ki nem nyitom a telcsit? Bocsi a butuska kérdésért. -
deedee
őstag
hali
most cserélnék telót és nem tudom,hogy van e értelme az 1.3 megás kamerára ráizgulnom...Mennyivel jobb képet ad,mint a ''sima'' 640*480-as készülékek?Nem vagyok ''vájtszemű'' fotós,csak a hírtelen megörökíthető-elcsíphető képek miatt kérdezem.../pl gyerkőc hírtelen történő vidám megmozdulását lekapni stb.../
ja és a beépített vaku mennyire használható? -
Bandus99
őstag
Sziasztok regebben a mobilask.hu arulta tudtommal a nokia telefonokat?
Most honnan lehet megtudni mennyi az eppen aktualis Nokia listaar? -tudom telefon es megkerdem- de hatha van weblap is.
Esetleg lehet tudni ''sejteni'' T-online szolgaltatonal kozeljovoben valtozik e az 1 ev hiseggel megveheto 6230i ara ? -
Aaron14
őstag
Hello!!!
Nokia N70 nem kicsörgös problémája sajnos még szoftverfrissítéssel sem oldható meg legalábbis ezt olvastam a neten.
Még gondolkodom a Samsung X700-on is amire mondják ,hogy nagyon jó. Azért az sem lenne utolsó a kívánság sorban ,hogy az mp3-akat saját hangszóróján jól lejátsza.
Nokiából más nem nagyon tetszik. 6230i -nek túl kicsi a kijlezőjepl.
SonyEricssonok meg nem győztek meg. -
Aaron14:
Gondolom, szoft.frissítéssel megoldható.
geantoka:
Mi volna a kérdés?
Spiderka:
Segíteni sajnos nem tudok, de használd, légy szíves a MOD-gombot, ne egy mondat/hsz. ''sebességgel'' írj!!! -
Spiderka
csendes tag
nokia 7610 + xmicro bluetooth.akár sp2 akár widcom driverrel
-
Spiderka
csendes tag
Hahó!Sziasztok!
Tud nekem vki segíteni ha már kipróbáltam az itt található fórumokban lévő összes lehetőséget bluetooth-mobil net megvalósítást és nem jártam sikerrel? -
geantoka
csendes tag
Sziasztok! Van itt meg valaki? Segitsegre lenne szuksegem.
-
Aaron14
őstag
Nokia N70-ről mi a véleményetek?
Még mindig fent áll az a hívást nem kijlező probléma? -
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!
Szeretném kérdezni hogyha ár/érték arányban kellene döntenem és az ár teljesen független és a beváltság megbízhatóság is számít az összes t-mobile+Motorola L7-es telefonok közül ki melyiket ajánlaná? Most egy Motorola E398-om van. Ezt szeretném cserélni.
Előre is köszi a válaszokat! -
-
tkazmer
addikt
Tud vki olyan java programot, amivel BT-n keresztül netezhetek mobilról, kihasználva a pc-m netét?
-
Balaena
csendes tag
Egyébként lehet azt valahonnan tudni, hogy lesz-e tesztje a Samsung X490-nek?
-
Balaena
csendes tag
Köszi a tippeket, de ne is próbálj olyat találni, ami minden igényemet kielégíti, mert olyan mobil nem létezik...
Egyébként:
- Nokiákat néztem, de nem igazán jön be a kinézetük, nekem túl szögletes (pedig most is Nokiám van, de talán pont épp ezért szeretnék váltani)
- Siemenseket nem tartom túl megbízhatónak, régebben volt egy C45-öm, azzal is voltak kisebb problémáim
- mostanában Samsungban és SonyEricssonban gondolkodom, de még egyik sem találta ki azt a kombinációt, amelyik teljesen az én igényeimhez igazodik...
Jó, jó, mondhatnánk, hogy akkor én igazodjak a meglévő mobilokhoz, de nem igazán szeretnék feladni egyik kívánságomból sem.
(Most nem kezdem el sorolni, mi mindent szeretnék, mert az talán a ''Milyen mobilt vegyek?'' topicba való...)
[Szerkesztve] -
Balaena
csendes tag
Tudom, hogy a nagyobb aksikkal hátlapösszeférhetetlenségi probléma lehet, mert barátomnak is ilyen felturbózott készülékei vannak, és ő nem is használja a hátlapokat (ergo szabadon kilátszik a mobil feneke
).
Bár a 2 SIM-es hátlapja mélyebb, ezért azzal működne, csak azt meg nem szereti, mert attól kétszer olyan vastag lesz a készülék...
[Szerkesztve] -
Balaena
csendes tag
Mert joystickos...
Pedig nézegettem ám az SE készülékeket, csak olyan extra elképzeléseim vannak (ezek szerint), hogy egyik mobil sem tud neki megfelelni...
Egyelőre ott vagyok, hogy Samsung X490, másodkézből egy 3 hónapos, 2-3 napot használt, fóliás, független készülék 16-ért...
[Szerkesztve] -
Görgőőő
tag
Nokia 6233 teszt mikorra várható?
-
Balaena
csendes tag
A MobilPortál tesztjében olvastam a Samsung X490-ről, hogy
''a menü információs ablakainak hangja nem kapcsolható ki''.
Ez mit jelent?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Viktor0610 #1356 üzenetére
Sajnos nekem ez nem segítség, nekem nem a BT a fos, hanem magát a telefont nem tudom elérni. Ha van erre más/jobb progi is mint a mobiledit, akkor örömmel venném a nevét, esetleg verzióját is
-
válasz
Viktor0610 #1356 üzenetére
Gondoltam, rákeresek kicsit konkrétabban a dologra, de egyszerűen lehetetlen keresni az oldalon...
-
válasz
God Vazzeg #1355 üzenetére
Jobbat nem tudok [link]elni, nézz körbe ebben a topikban. Ott leírtam a megoldást a problémára.
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki hogy az LG F2400-as teló milyen programmal hajlandó kommunikálni? Mobileditet leszedtem, de nem ismeri fel a telótUSB-Serial kábel van hozzá, azt fel is telepítettem, a programban ki lehet választani a portot, de nem ismeri fel a telót. Van ere valami trükk?
Köszi előre is -
Balaena
csendes tag
Nem tudja valaki, hol találok Nokia 3510i-hez 1500 mAh-s (vagy afölötti) aksit?
(komkrét hely v. link)
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
koszonom a segitsegeteket
-
Balaena
csendes tag
-
-
DTF
aktív tag
válasz
Balaena #1342 üzenetére
Nézzed meg a telefonguru.hu-n a Samsung X490-est. Ott biztos van róla egy-két véleményn is.
Szerintem a független változta is T-Mobile-os, mivel a Samsung direkt a T-Mobile -nak gyártotta e készüléket és ezekből adódóan a menüje is magenta színű (még mindig jobb, mint a live!) -
Bandus99
őstag
Segitsetek nekem.
Szomszedom megkert rendeljek neki adatkabelt meg toltsek le valami progit, hogy a szamitogepre tudja attolteni a telefonon levo adatait.
Siemens CXT70 es telefonja van.
kineztem ezt a kabelt
[link]
ill nem tudom mifele progi lenne szukseges ehhez XP-ala. Probaltam keresgelni a siemens oldalan de igazabol, meg ezt a tipusu telefont sem talaltam meg.
koszonom. -
Balaena
csendes tag
Senki?
Akkor megpróbálom itt feltenni, hátha tud valaki segíteni:
A Samsung X490-nek a menüje is T-Mobile-os?
Ha igen, ez mennyiben befolyásolja? -
DTF
aktív tag
Nagyon sok GSM- boltot megkérdeztem egy, a Garanciával, kapcsolatos kérdésemmel. Ugyebár ezek a boltok 1 év teljes körű garanciát adnak a készülékekre, ellentétben a műszaki nagyáruházakkal, ahol gyártói 2 év garancia van. Egy GSM boltnál még nem lenne gond az 1 év garancia, csak arra a kérdésemre, hogy garanciát pluszba vásárolhatok-e, azt a választ kapom, hogy sajnos nem lehet.
A kérdésem: tudja vmelyikőtök pontosan, hogy a GSM boltok miért nem adnak 2 év gyártói garanciát, illetve tudtok-e olyan GSM boltot, amelyik gyári 2 év garanciát ad egyes típusokra? -
Balaena
csendes tag
Tudna valaki linkelni nekem egy Samsung X490-es fórumot? (Vagy valamilyen másikat, ahol kérgezhetek erről a telóról.)
Én nem találtam... -
betyarr
veterán
válasz
Viktor0610 #1319 üzenetére
tyű,az nem semmi!és minden százsem ilyen jó akkuval rendelkezik?bár,nagyon sokan fikázzák hogy nem éppen a legmegbízthatóbb készülékek.vagy tévednek?
-
lajo
senior tag
Helló! Ezen a (szerintem nem túl jó) fórumon olvastam, hogy lehet a k750-et (gondolom akkor a w550/w800-at is) GPS-t használni úgy, hogy egy gps vevő kell hozzá meg egy java szoft. Ez igaz lehet?
Speedshopban vannak vevők a kábeles az a telefonhoz csatlakozik?
Ha valaki tud valamit róla akkor érdekességképpen meghallgatnám.[link] -
-
Holdhal
csendes tag
Illetve a következő van: a gép látja a telefont, de a program szerintem nem. Nem aktív a multimédiás fájlkezelő.
-
Holdhal
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1332 üzenetére
Igen, igen, de azok nem találják az infrát valamiért! És úgy tűnik, hogy nem is tudnak kezelni azok a progik multimédiát (képet, mp3-at). Rosszul tudom? Nagyon köszi minden segítséget.
-
-
Holdhal
csendes tag
Sziasztok!
Samsung SGH-x660-hoz letöltöttem már különféle szoftvereket, amikkel infrán keresztül szeretnék a számítógépről mp3-akat tölteni a telefonra. Regisztrációs kód nélkül azonban ezt nem tudom megcsinálni. Ha valakinek van regisztrált és használható ilyen jellegű programja, jelezze nekem itt vagy e-mailben! holdhal@yahoo.com -
Balaena
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértő véleményre lenne szükségem: SE Z300i vagy Samsung X480?
Lány vagyok és egy alaptelót szeretnék, szempont a minél jobb kezelhetőség.
Köszi a válaszokat!
Bocsi, ezt nem ide kellett volna...
[Szerkesztve] -
firefighter
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki tud olyan progit amivel témákat tudok feltenni a V3-masomra az írjon.
Előre is köszi. -
dizsit
csendes tag
Ertem, rendben, koszonom!
-
-
dizsit
csendes tag
Van infra a telcsin azzal nincs gond, sot az sms-eket le is mentettem meg anno egyszer laptopra, viszont nemtudom hogy pl. a lementett smseket (amit ha jol emlexem a Nokia PC Suite progi kezel) az kompatibilis e az SE szoftverevel. Aki jartas ebben plz segitsen! Elore is koszi!
Udv, -
Gallac
senior tag
Hellotok
SOny Ericsson p910i
a fent emlitett telcsiben van egy 512Mb Memory Stick Duo kártya ami csak 468 Mega?
Ez mitől van?
Jah és bluetoothon keresztül ha átküldök másik telcsiről zenét akkor szarul tárolja el, pl egy 5perces zene pl lesz 1.16
tud erre valaki értelmes dolgot mondani? azért egy P910inél ez sztem szégyen
Gall
[Szerkesztve] -
dizsit
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kerdessel fordulok ide, hogy megtudjam lehet e egy nokia 6100 tipusu telefonrol levo cuccokat ( tel.szamokat, sms-eket, mms-eket, naptari bejegyzeseket, emlekeztetoket stb stb..) egy SonyEricsson w800 -ra attenni valahogy?
Ha esetleg lehet, akkor a megoldasra is kivancsi lennek!
Elore is koszi!
Udv, -
DTF
aktív tag
A kérdséem: WI-FI-s mobillal lehet pl., otthoni vezeték nélküli ineternethálózatra rákapcsolódni, és ezáltal ''ingyen'' (az asztali számítógépen lévő internetelőfizetés megvan) netezni?
-
DTF
aktív tag
Lehet már tudni vmit arról, hogy a Nokia 6233 mikor lesz kapható Magyarországon? A Nokia honlapján 2006 második negyedéve szerepel, tehát elvileg március végétől - április elejétől már kapható?
-
-
Atlantis
veterán
Nokiához és Samsunghoz lehet venni valami normálisabb fülest, amilyen az Se-nek vana W sorozathoz?
-
betyarr
veterán
válasz
Hattori #1314 üzenetére
nézegettem én is sok telefont de a tesztekben max két,két és fél napot írnak.igaz nagy megerőltetés mellett,de az szerintem 4 napnál nem lehet több akkor sem.én pedig hozzá vagyok szokva a 6-7 naphoz.nagyon idegesítene ha hetente 2-3x kellene tölteni.
miért nem adnak ezekhez a telókhoz valami jó akkut amit csak ritkán kell tölteni?nem hiszem hogy nem tudnának olyat csinálni...
[Szerkesztve] -
betyarr
veterán
hát,talán a 6020 az elegánsabbnak tűnik,vagy az nem annyira jó választás?
ja igen!jó lenne ha megbízható is lenne mert a garanciát pár napig fogom tudni felhasználni...
[Szerkesztve] -
Hattori
csendes tag
Viszont ha N6030-at veszel (nem értem ennyiért már telefont is lehet kapni,nem csak nokiát) nézd meg a szoftververziót mert 3.41-es hibás.....előfordulhat ha lemerül teljesen,nem tudod visszakapcsolni,ezt egy egyszerű frissítéssel lehet orvosolni,de marha idegesítő lehet........
-
betyarr
veterán
sziasztok!
mostanában gondolkodok azon hogy lecserélem őskövület 3310emet.egy ideig a moto l7-ben gondolkodtam,de az a helyzet vele,hogy hiába fáj érte a szívem,nem veszem meg mégsem,mivel függetlenül veszett drága és még akkor kell hozzá egy füles és memkártya is,ha meg szolgáltatónál veszem akkor is valahogy meg kell buherálni,hogy független legyen és persze akkor is ott van az előbb felsorolt néhány dolog is pluszban.ja és az akkumulátora is eléggé gyengusz.nézegettem a nokiákat és nem igazán tudom eldönteni hogy melyiket is válasszam.lényegében csak telefonálásra és sms küldésre kellene a telefon.annyi követelmény lenne még támasztva,hogy jó sokáig bírja az akku,pofás legyen a teló és lehetőleg ne hulljon darabokra ha a kezembe veszem,vagy ha neagyisten lehuppan véletlen a fődre.JA! és a kinyithatók KIZÁRVA.azért a nokiákat figyelgettem mert készenléti időben azokat találtam a legjobbnak.eddig a 6020 6030 között gondolkodok,de ha tudtok mondani másat ami megfelel a követelményeknek,az sem baj.vagy esetleg még érdemes várni hátha jön ki valami jobbféle mobil a közeljövőben?
köszönöm a segítséget előre is! -
ragazzo
őstag
Mint egy Alcatel 715 kalapáccsal való találkozás után...
-
Ricardo
titán
Tervezgetik a luxus SE-t?
[link]
Még nem végleges, de ígéretesen hangzik.
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
Megvan a k750i-m köszönöm mindenkinek a segítséget...
tipikus hibákat eddig nem tapasztaltam,azaz a villanós-kikapcsolós jelenséget 1*...
Na megyek is szétnézek a topicjában...
[Szerkesztve] -
-
Aaron14
őstag
Na és max mennyit költsek erre a telefonra?
T-Mobilenál szeretném megvásárolni ,de ott egyenlőre nincs még. Mikor lesz náluk nem tudjátok?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest