- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #799 üzenetére
Én azt egy szóval sem mondtam, hogy a telefonomnak lenne bármiféle baja, csak ha lenne és még a garancia tart, akkor vissza lehessen csinálni.Mellesleg arrol nem én tehetek, hogy apám munkahelye a pannonal szerződött és nem a t mobilal ahol én is vagyok, meg igy 50 ezerért meg volt a telefon, a t mobilenél meg egy 10 el többe került volna.Azért ez a nem mind1
-
Bírom az ilyet...
Az emberek kikódolják a telefonjaikat, aztán, mikor elromlik, igyekeznének visszacsinálni az egészet, h. a garancia megmaradjon...
Bocs, de sz.tem ez olyan gáz...
V.melyik nap is bejön egy ''egyszerű'' ember, h. vett nálunk egy telefont, de hibás. Mondom neki, vigye szervízbe. Azt mondja: hát, ki lett függetlenítve. Erre én: ja, akkor az bukta...
Régebben még talán kiüttettem volna egy készüléket garanciális időn belül, de mostanában, mikor a telefonok szoftvere/hardvere néha olyan instabil, h. a legváratlanabb időben bekrepálhat, semmiképp' nem tenném meg...
No flame, csak kikívánkozott...
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Megkaptam.
köszi!
-
Spirál
tag
hgallottam h van valami olyasmi progi amivel tudom mobilról vezérelni a tv-t ti tudtok erről valamit? D750i-m van.
-
Jégkokó
veterán
nem tudja valaki, hogy létezik olyan eljárás amivel ujjra kártyafüggővé tehetem a telefonomat?Vagyis valami olyanra, hogy azt ne lehessen látni hogy egyszer ki lett függetlenítve
-
Az volt a gond, h. az akksi nem volt jó, visszamentem, kicserélték, de u.olyan rossz volt, megint visszamentem, telefoncsere, a probléma megmaradt. Inkább eladtam a készüléket -másik kereskedőnek... Gari 3 nap volt...
Én azt mondom, magánembertől (főleg ilyen olcsó tételnél) kissebb a valószínűsége az átvágásnak, meg a kereskedő drágábban ad(hat)ja a készüléket.
A 1220-on az 1-es majd a 0-ás gomb megnyomása után az ügyintéző megmondja, h. melyik bemutatóteremben van az adott készülék. -
emitter
őstag
válasz
Viktor0610 #786 üzenetére
mármint kereskedővel jártad meg? lejárt a gari, vagy miért?
magánembertől azért félek venni, mert bár nincsenek előítéleteim, de azért sokszor hallani, h így-úgy átvertek embereket, garit ugye nem adnak, ha adnak is, behajtani lehetetlen
a 1220-as számon mit segítenek? megmondom, h 3100-ast akarok, és tudják, h hol mennyiért árulják éppen? -
Bubu79
addikt
válasz
Viktor0610 #788 üzenetére
Azért köszi
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Viktor0610 #786 üzenetére
Erre [link] esetleg valamit?
-
-
emitter
őstag
válasz
Viktor0610 #784 üzenetére
köszi
nem tudsz pesten vmi megbízható boltot (akár használtkereskedőt is) akik nem akarnak rámsózni minden sz@rt?
mennyi gari szokott lenni a használt telókra? (csak boltban vennék) -
-
emitter
őstag
hali!
nagyanyámnak kéne vmi telót venni max 10-15k-ból
egyetlen dolog ami fontos: a hosszú akkuidő, szóval használt telók kizárva
tudtok-e ajánlani ilyen telót (én mindenképpen vmi nokiára gondoltam), gondolom akku szempontjából a kisebb, kevésszínű kijelző előnyös, kamera nem kell bele, semmi extra
pl a 3100-as tetszik nekem, de pannonnál nem kapni már, és nem találtam boltot, ahol lett volna (igaz nem sokat kerestem)
mi a véleményetek -
Jégkokó
veterán
Egyébbként tök rendesek voltak velem a nokia boltban, mondtam a problémát, meg hogy nem baj e hogy a telefon pannonos meg ilyenek és mondták, hogy az nem számít.Aztán kitöltött egy pár nyomtatványt és aláírtam és máris jöhettem el.remélem kapok helyette újjat, mert nincsen kedvem havonta rohangálni vissza mert nem tudták megcsinálni.Viszont ami nekem szemet szúrt az üzletben , az az , hogy egy igazi nokia se volt kitéve, ez alatt azt értam, hogy rendes működö képes telefon.
-
zsola8:
ww.getjar.com, a memóriája nem bővíthető, max. egy kevéssel, ha letörölsz előre tárolt tartalmakat.
regvoltrossz:
SMS. A SIM-et val.sz.leg cserélni kell (ha a régi telcsiben jó volt).
MMS. Amennyiben megrendeltétek a szolgáltatást, esetleg a beállítások nem jók, ha azok is jók, szintén a SIM csere lehet a megoldás.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Üdv mindenkinek!
Akadt némi problémám a telefonommal.
Egy Alcatel 535-öt használok már lassan 2 éve minden gond nélkül - most is csak a beállításokkal gyűlt meg a bajom.
Annak idején, amikor a Westelt átvette a T-Mobil, a telefonokon kijelzett szolgáltatónevet is átírta a szolgáltató ( küldött egy SMS-t és arra kért, hogy kapcsold ki a telót, majd kapcsold be újra és megváltozik a szolgáltatónév ).
Ezzel nem is volt semmi gond, de az új név az előző alatti sorba íródott, ami ez után üresen maradt. Eddig nem is volt ez probléma a számomra, de ki akartam cserélni a hátteret és most meglehetősen rossz helyre esik a szolgáltatónév.
A kérdés: tudja-e valaki, hogy hogyan lehet feljebb varázsolni a kijelzőn, vagy esetleg eltűntetni a szolgáltató nevét? ( A kézikönyvben egy szót sem írnak róla... )
( Tudom, hogy ratyi a telefon, nem kell fikázni)
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
regvoltrossz
aktív tag
Barátnőm T-mobilos telefonszámmal és egy minimum 5-6 éves Alcatel mobillal volt eddig megáldva. Tulajdonképpen ez is megfelelt volna neki, de sajnos ezzel a telefonnal mostanában sok gond volt. Kikapcsolt, lemerült, minden egyéb hiba előjött, ami csak előjöhet, ezért karácsonyra vettem neki ajándékba egy LG B2050 típusú telefont, természetesen a T-mobiltól, hogy eddigi számát is tudja továbbra is használni. A hozzá adott új sim kártyával minden működött, és működik. Ha viszont beletesszük a régit, akkor lehet vele telefonálni, sms-t fogadni, és minden egyéb, viszont az smst, mms-t nem hajlandó elküldeni az istennek sem. Perceket vár, végül kiírja, hogy hiba lépett fel sms küldés közben. Már az összes beállítási lehetőséget végigbogarásztam, és nem tudok rájönni a titok nyitjára Mi baja lehet? Hiszen az uj simmel minden tökéletes. És az sms központtól kezdve az összes beállítás is ugyanaz a régi simen, mint az ujon. Mégsem működik.
Talán mégsem néztem át minden beállítási lehetőséget? Mi lehet a baj? Te tudodo a megoldást? Ha igen, segítenél? -
lajo
senior tag
helló evribádi!
Amit szeretnék: filmet nézni w550-en, lehet teljes képernyőbe a nem a kijelző felbontásával egyezőt kirakni csak az kockás.Hely lenne rá az Argo című film 177*valamennyi (akkora amekkorát fel tud venni) ~43mb.
1.Az mp4 vagy a 3gp-t érdemesebb használni (hely/minőség ilyesmi)?
2.Kellene egy program avi--->3gp vagy mp4, amivel át tudom alakítani, nem csúszik el a hang,és ráfér mandjuk tehát szeretném ha egy másfél órás film 100mb alatt lenne, én adhassam meg a felbontást!(a kijelző felbontását adhassam meg)
Van ilyen egyáltalán? Aki mobilon szokott ffilmet nézn az ugyis vágja a témát sazóval valaki help!
Előre s thx! -
Jégkokó
veterán
Na sikeresen bevették javítattatni a fülesemet, remélem ki is fogják cserélni
-
zsola8
csendes tag
hali!nem tud valaki k300i re progit,nemjátékot progit!vagy ki tudja h a memóriáját h lehet bővíteni???????????kösz
-
Jégkokó
veterán
Még mindig várnám az építő jellegű hozzászólásokat a telefonom tartozékának garanciájával.Mert a lap olvasása után teljesen elbizonytalanodtam a dolgokban.Most akkor a telefon kiegészítő tartozékaira is van garancia, ha azt a telefonnal együtt kaptam, pl az én esetemben a headset re is
-
Jégkokó
veterán
Elolvastam a telefonomhoz járó jótállást, és ott azt irták, hogy a jótállás nem alkalmazható a telefon tartozékaira, pl: előlap, antenna, kábelek meg ha azok az én hibámból sérül meg, tehát akkor hiába mennék holnap a nokiához, akkor elküldenének a sóhivatalba?
-
Jégkokó
veterán
Nem tud valaki java msn t mondani nekem a 6230i re, mert amit találétam az eggyik se volt jó.
-
Jarod1
veterán
sziasztok a samsung telók lejátszanak .imy kitejesztésű hangot?
-
Jégkokó
veterán
-
AlyArkhon
őstag
Mit szoltok ehez az eszközhöz ? Szerintetek kompatibilis a D500-assal ?
--- Bluetake BT007Si
Bluetooth v1.2 USB adapter ~100m (Class1) ---
Innen néztem ki [link]
Honnan tudom meg azt , hogy kompatibilis-e a D500-al , ?? Ez a legnagyobb kérdés ... -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #757 üzenetére
Azt én is kétlem, hogy egy fülhalgató miatt bekérnék javításra a telefont.Viszont nekem anno amikor javítattni volt a telefon, akkor egy sima westel boltban adták a szutyok mobilt, de a következő alkalomkor már a westel központban a budafoki útra vittem, .és ott tudtak nekem adni ugyan olyan telefont.De amit először kaptam ilyen gagyi telefont, abba legalább az volt a jó, hogy ment a kabátom színéhez
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #759 üzenetére
Nekem meg ez kéne:
Izirájder öcsém!!!!!
(komolyan)
[Szerkesztve] -
-
Digital
addikt
Egy csengőhangra volna szükségem!
Mégpedíg ami az ''ARGO'' című filmben hangzik el,így csörög ''hangyás dzsoni'' tesójának a telefonja a mikrobuszban mikor már halott,és a Balog Tibi mondja a Bodrinak ''felnevedd Bodri bazd+'' A telefon valami szétnyithatós sharp modell lehet,és vodafonos!
Viktor0610 te vágod az ilyen témákat ugye? -
A számla nélkül is kell fogadjanak, azt én csak plusz biztonságból írtam.
Amennyiben a Nokiához viszed a telefont, és a készülék ott marad (amit kétlek), nem biztosítanak cseretelefont, ha a szolgáltatóhoz adod le, ott igen, viszont valószínűleg ''egy kőkorszaki szart''adnak majd helyette -Sie C60, Nokia 3200, Samsung X100... Én a Nokiához mennék, mert az pár nap, szemben a szolgáltatóval, ami kb. két hét.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #742 üzenetére
Hu hát számlám az nem nagyon van a telefonról, mivel maga a telefon az enyém , de apám munkahelyén lettek intézve a dolgok a pannonal.De a régi alacatelem amikor szervízbe volt, akkor nem kellet csak a garancia papír.Egyébbként a cserekészüléknek mindenféle képpen ugyan lyat kell adniuk, mint amit én leadtam?Mert egyszer amikor szervízbe volt az alcatelem, akkor egy kőkorszaki szart adtak helyette
-
AlyArkhon
őstag
Hali mindenki ...
Tudnátok valami olyan eszközt ajánlani , amit ha bedugok az USB csatlakozóba , akkor áttudok tölteni D500-as telóra adatot ?? Blutoothra gondolok adatáttöltésnél ..
Az Auschan ujságába láttam egy pendrive.hoz hasonló eszközt , amiről csak lehúzod a végét , bedugod a gépbe , és már mehet is az adatátvitel a telóra .. És nem is volt drága , csak 5 vagy 6 k ...
Szal van valami ötlet , vagy bolt cím ahonnan rendelhetnék eggyet ?? -
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #751 üzenetére
Esetleg pc-re valami program? Igaz ezt is b....tom,mivel nem látja a kártyát
Holnap ,egkeresem a kártyaolvasó lemezét...hátha! Ja ha meg akarom nyitni a kártyát lefagy a sajátgép mappám
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #749 üzenetére
A programig el sem jutok,a telefon egyszerűen nem látja a kártyát
Szerintem a 6230i-vel meg fogom formázni,de jó lett volna leszedni az adatokat
!
-
-
Raga
senior tag
válasz
Viktor0610 #742 üzenetére
Köszönöm egy mkicsit megnyugtattál
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #746 üzenetére
Érdekelne a program, jöhet egy link,illetve az elérhetőségeim az adataimnál!
Nekem is tetszikTHX
Symban telón? 6680-ba beleraknám,de szerintem ha nem csukom rá a kis ajtót (és nem bírom,mivel nem rs a kártya) nem olvassa be a telefonom
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Lezárt,6230i-ben használt memókarit hogyan lehet kinyitni? Próbáltam a gépem kártyaolvasójában,de nem látja a kártyát
-
fradi81
veterán
Hali
Kifejezetten Moto c385-re valaki tudja honnan lehet letölteni játékokat? van egy rakat javás játékom de azok ált nagyobb képernyős telókra íródtak. -
Raga:
Gyanúm szerint szoftvert kéne frissíttetned. Ahogy te is írtad, vidd vissza a telefont oda, ahol a szoft. műveleteket végezték, és kérd, h. javítsák meg.
Jégkokó:
A garipapír mellett vidd a számlát is (talán kérhetik).
ngabor2:
A magyíűt átböngészve nem találtam lehetőséget a telefonkönyv másolására.
[Szerkesztve] -
Raga
senior tag
Ma vettem zsír újan egy K700i-t.
Kisütettem, kivetettem belőle a Live menüt.
Elkezdem használni, nyalogatni, barátkozni vele majd egyszer csak újraindul és még vagy 3* újraindul.
Majd kikapcsol és soha nem kapcsol be.
Leteszem az asztalra hozzá sem nyúlok és mégis felvillan mintha bekapcsolnám, de mielőtt a pin kódot kérné megint kikapcsol.
Szerintetek mi a hiba?
Én a szervizesekre gyanakszom.
Holnap visszaviszem.
Ja és ugye ha ők kurtak el vmit vissza is tudják állítani igaz? -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #738 üzenetére
Akkor még mostanában berobok egy nokia márkaszervízbe, mert a telefonomat csak a fülessel tudom használni mint zenelejátszót, és nélküle meg nem az igazi zenét halgatni.Egyébbként ilyen tételt javítanak, vagy egyből cserélik, mert a cserének jobban örülnék.Akkor csak a telefon gari papírját kell vinnem és mást nem ugye?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
telefont váltottam (pontosabban nem én, csak nekem kell átállítani). a leváltott darab egy kissé akkubeteg siemens m35i, az új darab egy siemens a70. a sim maradt (előfizus témobil) az m35i-nél a telefon memóriájában levő számokat át lehet menteni a sim kártyára? nem szeretném egyenként átmásolni a számokat, először papírra, aztán az új telefonba.
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #736 üzenetére
De a nokia mintaboltban nem szólnak azért, hogy a garancia a pannontól van?Mert a gar jegyén a telefonnak rajta van hogy pannon gsm, meg ilyenek.
-
-
Jégkokó
veterán
Na ma délután bemondta az unalmast a fülesem, az eggyik nem akar sehogy se szólni.Erre van garancia, mert ezt a telefonhoz kaptam, szóval lehet a pannontól ujat kérni a szar régi helyett?
[Szerkesztve] -
lowskill
csendes tag
Ha más út nem marad, akkor ez lesz a megoldás...
De először szeretném sorbavenni a pénzt nem igénylő lehetőségeket, mert lassan a telefon nem ér annyit, mint amennyit elkérnének egy szervízbe...
De kössz az ötletet, feljegyeztem... -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #729 üzenetére
Ha csak telefonálásra kell neki csak a telefon, akkor jó lehet egy 1600 ás is vagy egy 3100 is, mert az utóbbi elég jól bírja mármint az aksija, legalábbis nálam jól ment.Meg tudja a javát, és lehet a gépre is csatlakoztatni, és még nem is kerül használtan annyiba
-
ragazzo és Jégkokó:
Azért írtam neki a 6310(i)-t, mert mint írásából kiderült, telefont akar venni, és ha választanom kell a 6310/6230 párosból, telefonnak előbbit venném meg...
Jelenleg egy kamerás csodamasinám van, de mikor két napot alig bír az akkuja (alig használom), visszasírom a jó öreg 3510-et meg 3100-át.
A 20-25 e Ft-ot jó állapotú 6310-re értettem.
[Szerkesztve] -
lowskill
csendes tag
Hy all!!
Adott egy Nokia 3510i telefon.
A biztonsági kód át lett benne írva ~3 évvel ezelőtt, és mivel nem volt használatban, elfelejtettem, és a papír eltűnt amire leírtam...
Hogyan tudnám megnézni,hogy mi a biztonsági kód?
Előre is köszi a segítséget! -
-Zerg-
tag
válasz
Viktor0610 #697 üzenetére
Na meglett a megoldás de kapaszkodj meg!
Kínomban feltettem egy másik Pim & Filemanagert amit ehhez a telóhoz ajánlott a Samsung.
(Az előzőt X480-hoz töltöttem le) És ezzel is ugyanaz volt a baj.
Deviszont: elkezdtem variálni az átviteli sebességekkel és ha 57600 alá tettem, jó lett, eltűnt a kis lakat a mappákról, és már minden müxik!
Most mondjátok!!! -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #722 üzenetére
30-35-ért meg már vesz N6230-at, és az sokkal jobb.Szerintem nem érné meg neki megvenni.Persze tudom hogy Pesten milyen árak vannak.Hát nem a földön járnak az biztos.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #722 üzenetére
Én azt kicsit sokkalom, mivel ennyi pénzért már okos nokiát is lehet kapni, ez pedig csak egy nagyon alap telefon, abnnyi extrával, hogy ebben már van BT meg java, de más semmi nincsen benne
-
-
róland
veterán
Pl.: SonyEricsson K700i a T-Mobile-nál Domino csomagban 29.900,- Ft-ért. Jelenleg a Nokia és SE készülékek infra és Bluetooth megoldásai a leghasználhatóbbak. Nekem egy t630-am van (most épp szervízben, mert akkuja meghalt), de nem volt gondom a bt-jével. Több Nokia-val is együttműködött, meg persze az otthoni szgépemmel.
Ha jól tudom közel 41 MB ram van a k700i-ben, javat természetesen tudja. -
-
Ckk
csendes tag
Sziasztok!
Samsung x660-hoz imei-s free függetlenítést tud vki?
köszi
Ckk -
ufobela
csendes tag
Sziasztok, én vagyok az, akinek még soha nem volt mobiltelefonja mégis túlélt, de most mégis vennie kell egyet;-)
Teljesen elvesztem az adatrengetegben, úgyhogy gondoltam, legjobb, ha segítséget kérek.
Tehát valszínűleg használt telefont szeretnék venni, divatkérdések nem számítanak.
A következőket kellene tudnia
- java MIPS 2.0
- néhány mb saját javás alkalmazásoknak
- teljes értékű infra vagy bt pda-val és számítógéppel való kommunikációhoz
- ócsó;-)
- ennyi, különösebb képernyő meg szolgáltatásigények nincsenek (arra van egy tungsten t3-mam), nem kell bele kamera meg mp3-leátszó sem, lehet 2-3 generációval régebbi, stb.
A javaslatokhoz lehetőleg becsült árakat is írjatok!
Köszi
Béla -
-Zerg-
tag
válasz
Viktor0610 #716 üzenetére
Valami jelszót én átirtam 1234-re, el is fogadta, és ilyenkor már az elején kérte a jelszót a Pims & FM, de ezt beírva ment is tovább. De a mappákhoz nem volt neki jó.
Az a gáz,hogy ritkán találkozunk a tulajjal, de holnap délelőtt. elkérem oszt játszadozom vele kicsit -
-
-Zerg-
tag
válasz
Viktor0610 #714 üzenetére
Hát ez az, de hogyan, ha nem tudok belépni a mappákba?
Ez a 22-es csapdája -
-
-Zerg-
tag
válasz
Viktor0610 #697 üzenetére
Köszi! És ez a gyári beállítás visszaállítás nem töröl semmit a telóról?
-
lajo
senior tag
Helló mindenkinek azt szeretném kérni ha valakinek megvan a Worms Frost 3D (fontos hogy 3d mert csak azt lehet bt-n keresztül multiba játszani) az legyen szíves írjon ide. W550i-re kell .Alapból rajta van csak azt nem lehet küldni.
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #705 üzenetére
Megoldhatatlan sajnos... akkor ennyi:S..... igy jártam...
máshogy nem irja ki? -
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #703 üzenetére
ezeket próbáltam, sajna de lehet hogy buherálva volt..... mert ez oylan kölcsön telefon már egy ideje... hazsnáltuk többen....
-
-
Vangelis
félisten
Üdv valki nem tudja , hogy hogyan tudom kikapcsolni egy 3410 esben a biztonsági kódot, mert hugomtól hoztam ela telefoont(számla minden megvan) csak az én kártyámmal kérné... és nemt udom használni, és hirtelen nem tudok másikak keríteni.... gondolom a beállított kód nélkül lehetetlen...
-
uzsz
senior tag
Lenne még egy LAMA kérdésem. Végre van USB-driverem a telóhoz, vannak progik, a baj annyi hogy több program mindenárom COM1-en keresné a telót, az pedig fix COM3-ra teszi magát. Mit lehet ilyenkor trükkölni, több program nem is engedi átáééítani a comokat, vmiért csak COM1 az aktív a settings ben. Fel kéne neppelni az USBmodemet COM1-ra v mit?
Aktív témák
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest