- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5001 üzenetére
Ugyan még csak 4982 hozzászólás van benne
-
Daweee
őstag
5000.hsz! lassan jöhet az új topic
-
szállitó
senior tag
X660 as samu menyit kostál most
-
jogprof
csendes tag
Hali!
Tud valaki segíteni abbba hogy h tudok nokia 3250-re témát szerkeszteni!?
Köszi szépen!!!! -
-
Dani009
csendes tag
Sziasztok én vettem egy Motorola V3-at és szeretném becserélni egy Motorola V3i-re
szerintetek becserélik a T-mobilenál? -
Nimda
addikt
válasz
Viktor0610 #4987 üzenetére
Régóta nem volt ''kisütve'' az akksi,mindig rátöltöttem,amikor jelzett...most hogy véletlenül csontra merült,már bajban volt...beszélgetés közben soha nem kapcsolt ki...3-4 napig birta...szóval X akta...
-
-
Nimda
addikt
válasz
Viktor0610 #4985 üzenetére
Akkor szar az akksi...jól gondolom?
-
-
Nimda
addikt
válasz
Viktor0610 #4983 üzenetére
Na de egy órán keresztül?...a teló a töltés elött pár percel merült le...mégcsak nem is állt tétlenül...és jelezte hogy tölt...
[Szerkesztve] -
-
Nimda
addikt
Nos köszi mindenkinek,addig próbálgattam bekapcsolni,mig végül is életre kelt...valószinüleg annyira lemerült,hogy nem volt elég kapacitás az akksiban...csak azt nem értem,hogy a töltésjelzö mért világitott,amikor nem töltötte?...lehet hogy a töltö a szar?
Jelenleg most be van kapcsolva és rendesen tölti... -
Skipqer
tag
-
Nimda
addikt
Van egy problémám skacok...
Az ez idáig (1 éve) tökéletesen müködö T630 telóm egyszer csak nem akar bekapcsolni,akku töltés után...a piros led világit (töltés),de a kijelzön nem jelenik meg semmi...amikor elkezdtem tölteni,még jelezte a kijelzön a töltést...eltelt kb.1óra és agyhalott...se kép se hang......mi lehet a baj?...meghalt a szoft,vagy az akksi?
ThX!
[Szerkesztve] -
LvK
csendes tag
Hali!
Van egy Siemens S65-öm, jó meg minden, csak szeretnék rajta mp3-t lejátszani. Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy létezik Java-s mp3 player, meg talán ogg is,csak nem találom sehol. esetleg tudnátok segíteni? Mármint hogy mi a neve, meg honnan lehetne letölteni? -
-
joshua7
veterán
Nokia 6233/6288-nál mehet a zenelejátszó a háttérben, közben lehet sms-ezni stb.?
-
blueMerle
veterán
Így van, teljes mértékben igazad van. Általában 30%-os nyereséggel dolgozom, de van hogy 20, esetleg 18, ez alá nem szivesen megyek. Igen, ezek úgymondott ''azonnali nyereségek'', tehát csak akkor érvényes, ha el tudom adni a telót azon az áron, amelyiken a haszonnal számolt árú napon kiraktam. Remélem érthetö. Volt olyan is, hogy egy telót 3 százalékos haszonnal adtam el, és volt olyan is, amelyiken buktam, annyire lement az ára. Ennek ellenére a GSM boltok mindíg is piacképesek lesznek, mert van aki nem akar tökölni az eladással, hanem besétál egy boltba, igaz némi veszteséggel de azonnal el tudja adni a telefonját. Viktor, még mindig olyan sok ez a 33 százelék?
Egyébként már csak 28 az a 33, ma csökkentettem az árát
attila206: el akarod adni a 512-es karid? Vagy hogy? Cserélnéd egy 1 gigásra? Szerintem épeszu ember nem cseréli ki kisebbreHa eladod, írj nekem priviben egy árat, aztán meglátjuk.
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
a kártyás D-900-as pedig 100e.
Azért én találtam olcsóbbat is... Nem véletlenül írtam, hogy GSM boltokban is lehet kapni 70 körül.
Itt [link] csak 72 a D900, én is náluk vettem a telómat.
De ha itt [link] rákattintasz a táblázat alatti Keresés gombra akkor kidob pár üzletet, ahol szintén 70 körül kapható már.
Fontos: a garanciára mindenképp kérdezz rá! Ha azt mondják hogy gyári egy éves, akkor nyert ügyed van, ha ennél rövidebb bolti garival adják, akkor keress tovább. A linkeken megtalálod a telefonszámokat is, fél óra alatt kiderül, hogy szerencséd van-e, vagy sem. Már amennyire szerencse ez... -
Hudini
csendes tag
Siralom! Nem javítható. D-600-as sehol nincs már, és az a baj, hogy a régi vodás előfizetésemet nem lehet érvényesíteni az újra, sem megszüntetni. 6.200 Ft az előfizetése még egy évig. Plusz előfizetést már nem tudok bevállalni, a kártyás D-900-as pedig 100e.
Keddre igértek egy Nokiát, /6234 ?/ami 2Mp-es kamerás, nem csúsztatható -65e körül.
Azt mondták több helyen, hogy a Z400-ast ne is keressem. Hát ezek a hírek. Most nyaldosom a sebeimet még egy kicsit, aztán majd lesz valahogy. Köszi a segitséged. -
attila206
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy headset-et a k750i-hez. Tudtok ajánlani valami jót? Egy hpm-70et szemeltem ki. Sztetek van annál jobb? 4400Ft ért néztem...
Jah és: 512es karimat 1GBosra cserélném. (memory stick pro duo) Ha valakit érdekelne az küldjön egy privit
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
válasz
abstraction #4969 üzenetére
A lap tetején egy fekete sáv benne adataim. Kattints rá, hátha...
-
abstraction
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet módosítani az automatikusan generált belépéshez szükséges jelszót valami megjegyezhetőre -
Mac!
aktív tag
1. A sérülés mértékétől függ, de ha sok mindent kéne cseréltetni, akkor szerintem nem éri meg.
2. Aprópénzért.
//Azért írtam OFF-ban, mert a fejemet nem tenném ezekre.
3. + 4. Ha szolgáltatónál akarod venni, akkor D600 kiesett, mert se Voda se Pannon nem forgalmazza már. GSM boltban függetlenül 50, 60 között lehet kapni. D900-at 70-ért adják hűségért mindkét helyen, és kb ennyi a GSM boltokban is, de ha Vodánál nem 'A' kategóriába tartozol, akkor egész olcsón hozzájuthatsz.
//Ennyivel többet megér a D900.
Ha valahol hozzá tudsz még jutni egy vodás Z400-hoz, akkor azt vedd. 'A' kategóriásként is csak 30. -
szállitó
senior tag
válasz
szállitó #4965 üzenetére
én is piacoztam egy ideig telokal igaz nem vettem drága telcsiket csak levetett cumot pár ezresért de nem buktam egyiken sem esetleg árában elment... és mindenki örült neki nekem is megvolt az asztalpénzem meg a kollegának az öröme mert nem tudott volna mit kezdeni a vackával max elajándékozni valakinek
-
szállitó
senior tag
válasz
Viktor0610 #4962 üzenetére
szerintem a 33% tiszteséges kulcs
én inkább arra lennék kiváncsi ha 10000 megvesz valamit azt menynyiért teszi ki.mert én csak olyan kereskedönél voltam eddig aki bevett volna 6000ba egy vadiúj telot aztán meg 16000-18000ért láttam nála kitéve ugyanolyat ... -
Hudini
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek, sürgős!
A 12 hónapos Samsung d-600 as telefonom kijelzőjét és a tasztatúrát összerágta a kutyám. Holnapra meg kell oldanom a javíttatását/cseréjét. Működik, de pf-ra irányítja a hívásokat.
1.Lehet-e cseréltetni /nem gariba/ a kijelzőt és a tokot ill. érdemes-e?
2.el lehet adni az elektronikáját?
3.ugyanilyet vegyek-e, vagy a d-900-ast? Jobb-e annyival?
4.Pannonos és Vodafonos előfizetésem is van hűségbónusszal. Inkább mindkét helyen nézzem meg, hátha valahogy olcsóbban megúszom a készülékvásárlást, vagy vegyek egy kártyafüggetlen készüléket?
Nem igazodok el az információk között és lassan el kellene indulnom megoldást találni:
SOS!!!!! -
Mac!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4962 üzenetére
Szép haszonnal dolgozol -33%...
Mindenféle kötekedés nélkül ezt a részt ajánlanám figyelmedbe...
benne vana rizikó hogy esetleg rajtam marad, lemegy az ára és esetleg bukok rajta. Igen ezt is bele kell számolni
Ezért a 33% csak akkor játszik, ha egyből el is tudja adni, és ahogy írta is ez sajnos nem mindig sikerül, tehát az átlagos haszna szerintem azért lényegesen kevesebb.
Ha nem, akkor én is nyitok egy boltot... -
-
Alukard
senior tag
Üdv!
Tudna nekem vki mondani, valami elfogadható külsejü 3G -s mp3 lejáccós mobilt? (persze megvásárolható itthon is, és mondjuk max 70e -ig) -
blueMerle
veterán
válasz
Mazsesz #4955 üzenetére
Igen, ezaz átverés, dühöngd ki magad! Arra véletlenul se gondolj, hogy a te telód árához még azt a fránya hasznot is hozzá kell csapni. Bizony ám, milyen csúnya dolog!
Van most nekunk is a boltban két N80, darabja 73 500 Ft, fóliásak, tartozékokkal, garanciával. Darabját 55K-ért vettem. Miért? Mert nekem erre még a hasznomat is rá kell pakolni, benne vana rizikó hogy esetleg rajtam marad, lemegy az ára és esetleg bukok rajta. Igen ezt is bele kell számolni, ezért ér keveset a mobilod ha azonnal de rögtön pénzt akarsz érte. Hm, így van, uzlet. Te azonnal kapsz pénzt a portékádért, nem kell hetekig bizniszelned vele, bemész a boltba, és máris megkapod a zsetont, le van a gond a válladról. Jahogy ezen buksz? Hát igen, a kereskedönek is meg kell élnie valamiböl. Vagy ne is, az ugye nem is ember aki a pult másik oldalán áll. Mindent a vevöért ugye...
Igazad is van, soha be ne tedd a lábad azokhoz a csúnya gonosz emberekhez, jól átvernek ám biztos!
Kicsit gondolkozz el ezen józanul, mielött ilyeneket írsz.
[Szerkesztve] -
bindu
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni (olcsóbb) 3G-s telefont, de nem tudom, hogy melyiket...
Mivel a Voda-nál jelentős kedvezményt kapok, így 3 telefon jöhet most szóba: V3x, ZV40, L600v. De a Sams-ról seholtalálok tesztet... Tudtok róla valamit mondani?
Vagy hogy melyiket érdemes leginkább venni?
Köszi -
Mazsesz
csendes tag
-
Mazsesz
csendes tag
Srácok ez nagyon fontos. Szerintetek nem rohadt nagy átverés, hogy a fél éves N80-amat, aminek semmi baja 60-ért akarják bevenni??
Légyszi minél előbb választ köszi. -
-
deedee
őstag
válasz
Viktor0610 #4949 üzenetére
arra ott a síma telóm/kártyám...
viszont a vodás vitamaxnál bármikor küldhettem emeltdíjas sms-t...Akkor a vodánál nincsen ilyen korlátozás?
viszont ha már ''itt vagy'',még kérdeznék:számhordozást csináltam és hétfőn már t-mobilos dominóm lesz a vitamax helyett.4700 ft kezdő egyenleggel.Onnan se lehet emelt sms-t küldeni majd? -
-
deedee
őstag
válasz
Viktor0610 #4947 üzenetére
ez szívás....Van egy felesleges kártyám és sms-re akartam elszórni róla a lét....
thx -
-
deedee
őstag
válasz
Viktor0610 #4944 üzenetére
tehát ha töltök rá,akkor is csak a feltöltött összeget használhatom fel emeltdíjas sms-re és az eredetit nem?Azt csak letelefonálhatom?
-
Möhe
addikt
válasz
Zoli329 #4943 üzenetére
Köszi. De most már 1434135 próbálkozásomra rájöttem 1 lehetőségre amikor kapásból a kártyára mentem. A file transferrel a gépen lépkedek a teló memóriájában amig el nem jutok a kártyáig és csak áthuzom a file-t.Hiba nélkül megy de nemhittem volna hogy ez lessz a megoldás. köszi a gyors reagálást, jó éjt
-
-
deedee
őstag
hali!
praktikum kártyát kibontottam és beletettem a telóba...és nem tudok emeltdíjas sms-t küldeni.Az az üzenet jön vissza,hogy nincsen elég egyenleg...Pedig 2465 ft van rajta...Mi a fene van? -
Möhe
addikt
Hali.
Gondom van mert a friss 6280-om nem akar nagyobb file-t fogadni bluetooth-on mint 3.8MB. Máshol azt mondták hogy a kártyát párhuzamosan használja a sajáttal.De mégsem, vagy azt be kell külön állítani hogy hová menti az ideglenes file-t? -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #4939 üzenetére
Én ezt csak poénnak szántam, ott is volt a sok ilyen smiley:
De legalább off volt, nézd ezt el nekünk -
-
AMD Power
titán
Szétgyilkolták!
[link]
Érdekes! -
blueMerle
veterán
Najó, elég, POFÁTLAN VAGY!!!
BAN PLZ -
blueMerle
veterán
válasz
Jégkokó #4932 üzenetére
Barátom, neked volt 5300-ád? Ugye nem? A páromnak volt, hidd el, nem nagy szám. A felsö résznek jó 3 milis holtjátéka van csukott és zárt állapotban is. Olyan mintha azonnal szétt akarna esni. A kijelzö olyan mélyen van benne, mintha ablakon keresztul néznéd, napban fenomenális mert tukrözödik. A hangja kihangosítva torzít, nagyon. A zene is, beszéd is. Kritikán aluli a hangszóró. Fulest nem volt alkalmunk kipróbálni hozzá mivel egy gramm tartozékot sem lehet hozzá kapni, mi pedig csupaszon vettuk a telót.
Nos, még mindig olyan jó ez a 5300? Folytassam hogy meggyözzelek, ez a telefon nem éri meg az árát? Se a 6111. Ezeknél sokkal nagyobb tudású, olcsóbb telók vannak. Hadd ne kellejen sorolnom most, nincs jó hangulatom, fáradt is vagyok, itt a mobilaréna, a tesztek rovat, mindenki tud kattintani, tessék keresni, a tesztek pedig ezen az oldalon általában nagyon jók. Sry, tényleg igen xar a hangulatom -
blueMerle
veterán
válasz
DeepDish #4928 üzenetére
Pfff hat ez kényes. Tudás alapján egyértelmuen 5300, páromnak nemrég volt, jó is, okos is, meg ronda is, de ugye ez szubjektív. Azért adta el, mert megtetszett neki a D600, ami mind tudásban mind formában a sárga földig alázza az 5300-át.
Nézd, nem rossz egyik se, a 6111 buta, ugye no memkari, kijelzö egy rakat vicc, de legalább jól néz ki a teló. Viszont szarul van összerakva, ugyanúgy mint az 5300.
Húha. Most mégis melyiket? Egyiket se! Inkább nézzetek valami mást, személyes tapasztalatom van mindkét telóval és egyiket sem tudom jószívvel ajánlani. Annyira sok más szép és okos, legföképp olcsó teló van, hogy a párod nyugodtan válogahtat még, szerintem nem kellene leragadni ezeknél. -
DeepDish
őstag
válasz
Viktor0610 #4929 üzenetére
sorry
-
-
DeepDish
őstag
Hi!!
2 telo kozott vacilalok, mivel nem enyem lesz(b.nőm) igy en nem kritikus szemmel nezem,mert hat Se Pxxx szeriahoz kepest ....
6111 vs 5300 a nyerobb szeritentetek? -
Totyahu
csendes tag
Sziasztok!
A nem kagyló, SonyEricsson telefonoknál (de gondolom másnál is) ha bejövő híváskor megnyomom a C gombot, akkor a csengetés elnémul, de ezzel nem veszem fel és nem is utasítom vissza a hívást.
Mi a helyzet az kinyitható SE telefonokkal? Tudják ezt? A flip kinyitása nélkül lehet valamelyik gombbal némítani?
Köszi,
T. -
joshua7
veterán
Köszönöm a válaszokat! Asszem először kipróbálom a gyárival, majd meglátom tetszik-e. A w850 nagyon jó lehet persze, csak mint írtam, az áraknál elég nagy differencia van.
-
-
ladisz0
csendes tag
Jó csak azért kérdeztem két helyen mert máshol órákat kell várni hogy választ kapjak.
(Amúgy nem egyből kezdtem formázni mikor megvettem csak mikor másodjára is 6-7 óra után lemerült utánna.)
És még:
Vagy ha veszek mondjuk egy utángyártott 1200mAh-s aksit akkor tovább fogja bírni? Mit jelent, befolyásol az a mAh érték?
Válaszotok előre is köszönöm. Meg még azt vettem észre ha ki van kapcsolva akkor is merül -
-
ladisz0
csendes tag
Hello! Segítsen vki légyszives!
Sz@r a telefonom aksija. SE K750i-t vettem nemrég használtat. Visszavittem mert második formázás után is csak kb 8 órát birta. Adtak (kedvezményes áron, mivel aksira nincs garancia) egy új SE aksit 900mAh; 37BST; 3,6 V; ilyesmi. Ez már kb 1 napig birja a 4. 16 órás formázás után, nagyon f.sza mondhatom. (adtak mellé egy tájékoztatót a formázásról ilyesmikről azon volt hogyha vki számítógéphez, szivargyújtóhoz... csatlakoztatja érdemes 4-5 ször is formázni)
Kérdésem:
Mit csináljak hogy tovább bírja az aksi? Vegyek új töltőt? Vagy ha veszek mondjuk egy utángyártott 1200mAh-s aksit akkor tovább fogja bírni? Mit jelent, befolyásol az a mAh érték?
Válaszotok előre is köszönöm. -
Mac!
aktív tag
A kérdés arról szólt, hogy HPM-70-nel kompatibilis-e a 6288. Lehet, hogy csak nem értek hozzá, de szerintem nagyon nem.
Egyébként igazad van, valóban ráköthetsz bármilyen fülest egy átalakítóval, csak az átalakító ára annyi, mint a HPM-70-é, ha ehhez vesz még egy olyan fülest, ami legalább olyan jó mint azé, akkor meg duplája. Ezért is ajánlottam SE telót, ha ennyire fontos szempont a zenehallgatás. Csak arra a fránya qcif-re nem gondoltam...
Bár 60 k-ért valóban nem rossz vétel a 6288 sem. -
joshua7
veterán
válasz
Viktor0610 #4914 üzenetére
1 dolog zavar, az a béna qcif videó. Autofocus hiányával már megbarátkoztam. 6288 lenne occsóér' (~60k), w850 meg csak 85 körül...
Mac!: k800 szintén qcif-es, csak 64mb-s karival van. Ez nekem többet számít, mint a 3.2mpx. -
-
Darth Mumus
tag
Azt hittem ez a topik azért van jogy mindenki a különböző pár hozzászólásos kérdéseit fölteheti és hamar válaszolnak rá.
Az első megvalósult viszont a kérdésemre még mindíg nem kaptam választ. -
Darth Mumus
tag
Légysz segítsetek mert nem tudok átrakni egy videót a számítógépről a K790i-m memóriakártyájára.
-
joshua7
veterán
Van valakinek tapsztalata Nokia 6288 fülessel? Milyen minőségű, mondjuk egy SE w810-hez képest?
-
Simon_22
csendes tag
köszi a választ
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest