- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
zsulu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1798 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az útba igazítáast.
Üdv -
-
zsulu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1796 üzenetére
Kedves Viktor0610
Köszönöm szépen a gyors választ, és elnézést, de még kezdő vagyok.
Még egy kérdést megengedsz nekem?
A telefont ha a géphez infrával csatlakoztatom, akkor minden funkciót ki lehet ugyanúgy használni, mint kábellel, vagy a kábeles csatlakozásban van valami plusz is?
Köszííí -
-
zsulu
csendes tag
bocsi, a teló lemaradt nokai 6101 szkúúúúzíííí
-
zsulu
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, még új vagyok. Azt szeretném megtudni, hogy az infra porton keresztűl ugyanúgy lehet-e csengőhangot, képet, mp3-at, stb... feltenni, mint kábelen keresztűl? És van -e valami limit, az infrán keresztűl, már ami az adatmennyiséget illeti?
Előre is köszike a választ. Üdv -
Jégkokó
veterán
Egyébbként a mai telefonok többsége tudja ezt a streeming dolgot?Amit elég sok nokia tud manapság
-
-
DTF
aktív tag
A következő probléma van egy Nokia 6230-assal: bejövő hivás esetén a fogadás gombot lenyomva kikapcsol magától a telefon. Utána vissza kell kapcsolni újból. A telefon most lesz 2 éves, és elég sokat van használva (napi 3-4 óra beszélgetés) és akku nem volt idáig cserélve benne. Mi lehet a hiba? Akku, szottver vagy vmi más?
-
Bári
tag
Helló!
Nem tudná esetleg valaki megmndani, hogy LG M4410-est hol lehet kapni Magyarországon? Sehol sem találtam boltot, a google meg össze vissza keresget, de semmi használható.
Előre is kösz -
-
-
Bandus99
őstag
Segitsetek legyszives
Fent van egy PC suite 6.6.16 a gepen infran csatlakozom a telefonnal, es nem talalom azt a menupontot ahol a telefonban levo telefonszamokat tudnam modositani Add contact van de en nem hozzaadni szeretnek. -
Pompi
nagyúr
Két akciós BT füles közül kellene választanom, segítsetek hátha van valakinek valamelyikkel tapasztalata.
Az egyik a Logitech Mobile Freedom Headset [link]
A másik pedig a Sonyericsson HBH-PV700 [link]
A Logitech ára 5 az SE-jé pedig 6.5 ezer forint körül van. A Logitech mellett szól a színeés az ára (mondjuk nem ezen az 1.5 ezren fog múlni), viszont kicsit furcsálom ezt a nagy párnás fülre fekvő felületet, persze lehet, hogy pont ettől lesz kényelmes.
Az SE mellett pedig a kicsit szimpatikusabb (látszólag) kialakítás. Hosszra és súlyra megegyeznek, 74mm és 23 gramm.
Köszi
Szerk: Nem érne meg ez a Bluetooth headset téma egy külön topikot? Vagy ez lenne az? [link]
[Szerkesztve] -
Frenky87
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #1777 üzenetére
W800i
Nemám... de szerintem nagyon jó az akksija. Meg hamar feltölt /Li-Pol/
-
IkszIpszilon
aktív tag
Melyik kamerás, bluetoothos,TFT kijelzős telefon akksija bírja a legtovább?
-
Frenky87
aktív tag
Másik D750i-vel tökéletesen működik...az eszközkezelőben nem lát semmit a hibás teló csatlakoztatásakor.
-
Frenky87
aktív tag
Gondom van egy D750i-vel. Rádugtam az USB kábelre, fel is raktam a drivereket /a lemezről/. De mikor csatlakoztatom, csak a szokásos ''USB eszköz csatlakoztatva'' windows-os hangot adja a gép. Semmi tálcás üzenet, hogy oké-e a használat, vagy nem. Mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítő üzeneteket. -
Dzsimmy
aktív tag
válasz
easyrider01 #1768 üzenetére
Beteszed mondjuk egy fényképezőbe vagy egy régi telefonba és leformázod!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nokia 3230 vagy Nokia 6630? Mind a kettő 60kba kerül, és sehogy sem akar bennem az egyik fele elbillenni a mérleg.
Esetleg 60k ért milyen Nokiát kapok ami : bazi nagy és szép kijelzőt ad, bővithető, lehet rajta mp3 at hallgatni és videot nézni, tud videot felvenni, szabadon customizálható a menü témákkal, jó kamerája, és megfelelően kommunikál a számitógéppel? -
KrAt
veterán
Na srácok! Lenne egy megoldandó probléma. Haver küldte msn-en, bekopizom ide, jól le van írva. Légyszi segítsetek!
''Van egy Btech BTD-30 as bluetooth adapter. Hozzá adtak BlueSoleil progit, eddig ez volt az egyetlen, ami felismerte, mint bluetooth adapter, viszont a telóval (Nokia 6600) nem igazán kommunikál, csak észleli, h van.
Xp van sp2-vel, de az alap xp-s driver nem zavar be, mert az xp alapból nem ismeri fel, csak egy ISSCBTA eszköznek látja, de nem tud vele mit kezdeni.''
Előre is köszi
Atesz -
hezso
aktív tag
Amugy igazad van, Symbianos telefonra elobb talaltam ilyet, de 6230i-re azt olvastam talan nincs, mert az a java API nincs benne, amivel a kamera elerheto.
Igy igaz? Szal senki szerint? -
-
hezso
aktív tag
Hello.
Esetleg valaki hallott mar olyanrol, hogy telefon, amiben van kamera meg bluetooth, szal hogy az hasznalhato webkamerakent? Letezik ilyen alkalmazas, keszen?
Nekem van egy Nokia 6230i-m, esetleg erre valami konkret megvalositas? Vagy tevedek, es nincs is ilyen? :)
Elore is koszi, -
Dzsimmy
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1758 üzenetére
és ha egyezik,de mégis lopott?Esetleg ha adásvételit írunk?
[Szerkesztve] -
-
Dzsimmy
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Még annyi kérdésem lenne,hogyha használt telefont vennék arról hogyan tudok biztosítékot szerezni,hogy nem lopott?Az ok,ha az emberke igazolni tudja paprokkal,de ha nincsen neki akkor hogyan? -
-
evR
aktív tag
nos a feltett kérdéseidre nem igazán vágoma válaszokat, viszont az egyik ismerősömnek van egy M4410-es LG gépsas a birtokába... én nem voltam soha LG fan, a telcsijeiket pedig csak lazán zsigerből gyűűlöltem, de ez a telcsi nagyon zsíírnak bizonyult.. Kézbevéve a telót, nagyon jónak tűnik és tényleg csak ajánlani tudom neked! viszont számolj azzal, hogy ez a telcsi szinte nullkilométeresen landolt a kezemben és kb 5-10percet bizgeráltam, ezért nem lehet mérvadó a véleményem! A menüje nekem nem tünt lassúnak és elég tetszetősnek bizonyult..
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1753 üzenetére
Azt mondja a srác hogy minden teljesen működőképes rajta kivéve a hálózatot!
Egyébként egy végfokhiba javítása mennyibe kerülhet? -
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1751 üzenetére
egy hírdetésben láttam hogy így árulják és gondoltam beruházok egyre!De ha nagyon drága lenne a javíttatása akkor nem venném meg!
-
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy egy nokia 6680-as nem áll fel a hálózatra!(Ez végfokhiba lehet?)+Mennyibe kerülne ennek a javítása?
-
-
Bári
tag
No eddig nem sokan segítettek.
Őszintén szólva a következő kérdésekben várnék választ:
1. Mennyire gyorsan kopnak az LG-k?
2. A kagylótelefonjaik nyitómechanikája mennyire bírja a használatot?
3. Gyakran fagynak le a készülékek?
4. Mennyire átlátható a menüjük?
Lehetőleg próbáljon minnél több LG tulajdonos válaszolni, vagy bárki akinek volt már dolga LG telefonokkal. -
Aaron14
őstag
És ha semmi baja ,de vissza kellene kapnom a pénzem? Tehát akkor is vissza kell ,hogy adják még akkor is ha ez a jótálási jegyen nincs feltüntetve? Ez biztos? Hivatkozhatok a fogyasztóvédelemre is? Tehát ha a leírtak alapján nem azt a minőséget kaptam akkor 3 napon belül kötelesek az árát visszaadni és ha nem irány a fogyasztóvédelem? nem akarok bíróságot az még csak megnehezítené a helyzetem. de akkor is visszaadják ha részletre vettem 2 év hűségnyilatkozattal? mondjuk a hűségnyilatkozat csak a kártyára vonatkozik.
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14 #1743 üzenetére
Nem is biztos, hogy hibás! lehet, hogy alapból ilyen.
Ha viszont az van, hogy csalódtál a telefonban és már nem jön be, akkor visszaviheted és kötelesek visszadni a pénzt ha kéred. (persze egy bizonyosd időn belül, de gondolom 1-2 napja vetted). Ha probléma adódna, akkor hívd fel a Fogyaszóvédelmet és ők segítenek! -
Aaron14
őstag
És ezt most kiakarják vizsgálni? vagy mi? használgatják a telefont ameddig nem fagy? na és ha aztmondják ,hogy nem adják vissza a pénzt ,mert nem találják hibásnak hanem kicserélik vagy javítják de ezt én nem szeretném? én a pénzt akarom visszakapni 30.000ft volt a kezdőrészlet. vagy ha aztmondják ez iylen és mégse cserélik ki?
Írtam neked priviben de azzal a témával kapcsoaltban csakis pirviben válaszolj plz. köszi
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14 #1741 üzenetére
Mivel okostelefon, ezért előfordul, hogy fagy a gépezet. Na de! Azért a napi nem tudom menyi fagyás biztos nem normális. Szerintem vidd vissza ahol vetted és mond el a ugyanezt a problémát a T-Mobile-nak is. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg hibás a telcsi, akkor 2 lehetőség van: levásárolod (kicserélik neked egy másikra) vagy visszadják a pént. Ennyi.
Ja és ha zat mondják, hogy ez ilyen, nem lehet orvosoloni, akkor dönthestz úgy, hogy mégsem N70-est veszel, hanem pl különbözettel vmi mást, esetleg amint már említettem elállhatsz a vásárlástól is.
U.I.: ha W800-t vettél volna, akkor... Még nem késő!
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
Sziasztok!!! Azt szeretném kérdezni ,hogy a jótálási jegyén (Nokia N70 - t-mobile) az áll ,hogy ha a telefon három napon belül meghibásodik és nem tudják se cserélni se javítani ,akkor kötelesek visszafizetni az árát. Na most nekem fagyogat rendesen az N70. Ha ezzel a rpoblémával beviszem akkor visszaadják a kezdőrészletet vagy mi történik? T-Mobile partner üzletben vásároltam. Előre is köszi.
Egyébként meg télleg nagyon nem szeretném csak a javítást és a cserét ráadásul családi gondok is vannakMit tehetek ,hogy télleg visszafizessék?
Nagyon kétségbe vagyok esve.
[Szerkesztve] -
DTF
aktív tag
Megvetted vagy csak meg fogod? 40-ért szerintem nagyon megéri (1,3 mpixel, bluetooth, MP3, bővíthetőség (64 MB-s kártya a csomagban), OLED külső kijelző, kíváló belső kijelző, EDGE, van a csomagbna eg yszetereo fülhallagtó) viszont csak 250 neves a telefonkönyv, nincs bene rádió, a videó asszem hang nélküli és csak 20mpt lehet fölvenni vele egyszerre. Íyg ennyi jut eszembe róla (M4410)
-
Bári
tag
Helló!
Bárki, akinek van LG telefonja kérem küldjön egy rövid véleményt a készülékről, illetve a telefon minőségéről. Különösen az m4410-es tulajdonosok véleménye érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget.
UI: Lehetőleg privát üzenetet küldjetek, mert az e-mail fiókom már így is tele van! -
jerry11
csendes tag
Azt írja, hogy csatlakoztassa az MA8870 et a telefonhoz, majd azt a számítógéphez
Gondolom, ez azt takarja, hogy kössem össze a gépet a telefonnal, viszont innen nem lép tovább, hiába csatlakoztatok...én vagyok láma, vagy vmi más gond van? -
jerry11
csendes tag
Sziasztok!
most vettem egy Motorola v3 at, viszont a hozzá való cd-t nem kaptam meg.
Honnan lehetne letölteni drivert, hogy felismerje a gépem? Már keresgéltem neten, de nem túl nagy sikerrel...
köszi a válaszokat! -
Bandus99
őstag
Van egy 6310 es egy 6230i telefon + egy usb-s Bluetooth.
Mifele programot javasoltok, amivel tudnek a telefonokon mindenfeleket allitgatni, pl telefonszamok sms-ek csengohang esetleg synchronizalni outlookkal?
Erre tokeletes a gyari nokia szoft, vagy van masik ami jobban elvegzi ezeket a feladatokat? -
Balaena
csendes tag
Adott egy (nemtom mennyi idős, de használt) Nokia 5510, ami otthon (Veszprém megyei kis falu) még működött, az öcsém küldött vele SMS-t is, aztán felhoztam Pestre, és nekem már nem volt hajlandó bekapcsolni. Az eredeti aksija rossz, de a 3510i aksijával is működik, öcsémnek és nekem is az volt. Szóval mikor én próbáltam, csak pár másodpercre jelent meg a háttérvilágítás, a képernyőn meg semmi, majd a világítás is elaludt. Szerintetek mi lehet a baj? Valami elmozdult benne a szállítás során? Érdemes vele szervízbe menni, vagy annyit nem ér meg? (Nincs rá életbevágóan szükségünk, csak jó lett volna egy ilyen is kéznél.)
Előre is köszi a választ! -
eastsider
nagyúr
egyébként a betört kijelzős teló sztem megy mert rádugtam a töltőt és egy két óra mulva megnéztem, és ha megnyomtam vmi gombot, akkor megint világított a kijelző
szal sztem az az automata kikapcs vmi biztonsági cucc lehet -
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #1727 üzenetére
Ahhammm......
-
Bandus99
őstag
gyors hulye kerdes
Adott egy N6230i de nincs hozza kabel talaltam itt egy CA-42/DKU5 kabelt.
Ahogy nezem ez nem ehhez valo. Ettol meg mukodhet vele? vagy remenytelen? -
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #1725 üzenetére
Miért melyik jobb? komolyan nem tudom
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Bygaster #1723 üzenetére
Ugyanmár, gyártók....szervizek
Nekem képesek voltak azt mondani a Motorolánál, hogy jelenleg csak az Orange féle sw létezik a telóhoz. Ehhe...mondom nekik és akkor a Vodafone és a Cingular is az orange sw-vel árulja a telót igaz??? Erre nagy csend, majd folytatom: jah és ugye függetlenül is orange sw van rajta? Megint nagy csend. Mondom, köszi a tájékoztatást. Aztán szépen otthon rátoltam a brand-mentes gyári softot.
-
Bygaster
csendes tag
A legjobb az egészben,hogy már irtam egyszer a SE mO-nak is,hogy ezzel mit lehetne kezdeni,és visszairt egy kedves hölgy,hogy szerinte semmit, nem hiszi,hogy ez megoldható
Ja, és ez a válasz nekik 2 hétbe került
Bementem egy sima használtkereskedőhöz, aki kérdésem után rögtön mondta,hgy semmi gond... -
-
Bygaster
csendes tag
Hi!
Ugyan már beleirtam egy másik topicba, de lehet, hogy ezt többen olvassák....
[link] -
eastsider
nagyúr
na szal össze akarom kötni a gépet ezzel a nokia pc suite-al vagy mivel
régebben ment is de most ezt csinálja amíg el nem veszem:[link]
eygszer elmegy a kapcsol egyszer visszajön
ki-meg bekapcsolom az telót is meg a gépet is akkor is szr
a ttelót is meg a sebességet is felismeri a gép, csak hát...
vkinek vmi ötlete? -
eastsider
nagyúr
jah neekem is volétolyan h 2 év után egy 3510i egyszerűen nem kapcsolt be
/szoftverhiba/
pedig faxa volt az a teló -
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #1716 üzenetére
Amúgy te miért nem ajánlanád egyiket se?
Az az igazság,hogy 70000 ropinál töbet nemadok érte. -
-
legiaap
félisten
Most az én esetemben nem a pénz spórolásról van szó,hanem,hogy hol vegyem meg.
Mert ha megrendelem a GSM Depotól,akkor lesz 1 év garanciám,de egyrészt lesz póstaköltség,másrészt nem bízok az ilyen kiszállításokba,mert mi van ha közbe esik baja.
De ha fel menneék Pestre,akkor ez nem fordulna elő,viszont akkor annál a boltnál csak 3 hónap lenne a garancia+ egy év szoftverre is.
Szóval??? -
-
legiaap
félisten
Csákány!
Szerintetek úgy érdemes venni egy D600-ast,ha 3 hónap teljes gari és 1 év szoftver garancia van rá? (így lehet megvenni a ParNero GSM-nél)
Vagy inkább az ember rendelje meg? (GSM Deponál)
Nem tudom melyikkel járnák jobban. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
amennyiért kikódolják, annyiért veszek egy ''újat'' a vásárban, hacsak nem találok adatkábelt valakinél ilyen öreg Siemenshez, bár védelmére legyen mondva, hogy lassan 5. éve megy a gyári aksijával 110 óra körül egy héten (mondjuk nem használom túl sokat), szal értéke már nincs ennek a régÍségnek, lassan eszmei értéke lesz, mint az első java-s és gprs-es telo.... (asszem ezvolt az első ilyeneket tudó...)
-
Aaron14
őstag
válasz
Viktor0610 #1709 üzenetére
Köszönöm segítséged!!!!!
-
-
Aaron14
őstag
Aki T-Mobile Webshopban rendelt már telefont az kérem jelezze ,mert én is szeretnék és nem tudom ,hogy megbízhatók-e. Jah és a sürgős szállítás tényleg sürgős szállítás-e. Ha hibás a telefon kicserélik-e ,persze itt arra gondolok ,hogy itt megköttjük a szerződést kipróbáljuk a telefont és ha szar mi a teendő. Köszi a válaszokat előre is!!!!
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14 #1706 üzenetére
Egy rövid tapasztalat a W800i-mről: az enyim soha nem fagyott le, tökéletesen működik, A minősége nem öt csillagos, mivel azért recseg, de ez megbocsátható a tudása miatt. A joy szintén tökéletes, nem posrosodik (valószínűéleg azért, mert mindig tisztítom), a kiljező nagyon éles, viszont nem egy óriás.Kíváló sőt tökéletes sztereo fülghallgató, viszonylag nagy kapacítású memória (540MB körül).
-
Aaron14
őstag
Engem ez az egy ami vissza tart! És msot 2 évre vásárolnák telefont! Tehát koránt sem mindegy melyiket választom! De azt sem akarom ,hogy cserbehaggyon! Szóval a Symbian az egy amin gondolkodom! Egyébként tapasztalataidat leírnád a két telefon ról? Már ha fogtál N70-et ,de ha nem akkor elég lesz a W800i-é is
-
DTF
aktív tag
válasz
Aaron14 #1704 üzenetére
Már föntebb leírtam, hogy ha N70-t veszel, akkor számolnod kell eg ykis lassúsággal, esetleg vírusokkal és csekély készenléti idővel + az N70 lecsvédője elvileg nem a legjobb minőségű)
Ha okostelefont akarsz, akkor N70, ha pedig egy nagy tudású ''sima'' mobilt zenehallgatásra akkor W800. (az N70 nagyobb tudású mint a W800, de ez betudható okostelefon mivoltának) -
Aaron14
őstag
Van aki lecserélte a W800i-jét N70-re és fordítva is hallottam! Csak azért kell ennyire biztosnak lennem benne ,mert úgy rendelem t-mobile-nál ,hogy részletre és ha egyzser megrednetelm nincs visszaút! Nokiát istenítik ,de a sony ericssont is! Mostanában egész pofás kis telókat csinál!
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest