- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doky586
félisten
Bocs, de mintha reklámszlogeneket szajkóznál.. Inkább gondold végig mi alapján azonosít, néhol még az imei is átírható,
A usermanual-ban pár hátrányt is leírnak ujjlenyomatazonosításhoz, pl:
- ha megkarcolod az ujjad: soha többé nem enged be a telefon. (kis sérülés esetén csak pár hétig nem fogod tudni használni)
- bizonyos bőrbetegség elkapása, öregedés esetén: soha többé nem enged be a telefon.
- környezetváltozás (pl egy szaharai-túra) esetén: ezen időtartam alatt nem enged be a telefon.Tehát még a gyártó szerint se olyan jó mint a pin kód.. (talán az alzheimer kórban szenvedőket kivéve)
-
-
Doky586
félisten
"ha bármilyen korrekt védelem van rajta"
Én is ezt próbálom magyarázni neked. Szerinted az a gagyi ujjlenyomat-olvasó az?? (rengeteg független teszten elbukott már)A Samsung Galaxy Note 4 pedig nem iphone, nem értem miért kevered őket..
Meg egyáltalán nem mindegy hogy a készüléket eldobja vagy eladja ha már ellopta? az adatvédelem lehet csak kérdés.
-
Doky586
félisten
Aki ellopja azzal kezdi hogy kikapcsolja és eldobja a SIM kártyát belőle...
később se tesz bele simet, se wifihez nem párosítja, hanem USB-n lemásolja a személyes filelokat róla, utána új firmwaret tesz rá.. teljesen mindegy milyen lábujj-lenyomat olvasó volt beállítva.esélye nincs a tulajnak távolról letiltani..
-
zombinyul
addikt
Pedig az meg eleg friss / eros / tartos / igeretes motyo
Nekem egy iPhoneom volt eletembe, egy 16 gigas 3GS. A mai napig megvan, karcmentes allapot, gyari akksi, ami meg ugy birja szinte mint az uj. Egy kincs az a telefon, imadom. Ugy 5-6 eves lehet, de szornyen lassu szegenykem, mert a 6.1.3-mas IOS nagyon taccsravagta. -
zombinyul
addikt
Persze, azert mondom, van alacsonyabb felbontasu / csunyabb / recesebb kijelzo egy 4S-enel, azert a maga idejeben csak az egyik csucsot jelentette. Ettol fuggetlenul a mai viszonylatban mar elavultnak minosul (sok uj telefon kijelzojere is ra lehet aggatni ezt a jelzot) , ez is teny. De nem csak kijelzo tekintetbe. Es akarki akarmit mond, ma mar nem erdemes 4S-t venni. Kijon a 6S, es gombokert (vagy az alatt) hozza lehet majd jutni, de hasznaltan mar ma is olcso. Ha ma veszel egyet, hatalmas bukta lesz iPhone viszonylatban.
-
-
meroly
veterán
Mikor leírtam, gondoltam hogy valaki megcáfol, de jogos is, csak akkor a sim díját nem értem mire fizetjük.
Ebben az esetben viszont nincs szó róla, hogy hibásan működne az előfizető miatt, tehát nem lép életbe ez a része az ászf-nek. Ha mondjuk kettévágom unalomból a kártyát és úgy reklamálok akkor jogos, de itt a kora miatt vannak fennakadások.
Mindenesetre meg kell kérdezni hogy egyáltalán a régi sim-el foglalkozik-e a szolgáltató vagy sem. Ha valaki beállít, hogy 10 éves a kártyája, zok szó nélkül kell hogy cseréljék. -
-
Dengarka
újonc
Szia, hozzáférési pont aktív, tudok telefonálni vele és fogadni is ezekkel nincs probléma,de a névjegyzéket nem látja,az mms pedig működik rendesen másik telcsibe volt időm 10 év alatt kipróbálni azóta van a kártyára előfizetésem.Pontosan ezt írja a kártyára "nincs kontakt vagy nincs inicializálva"
-
rii
nagyúr
és hogyha ki van kapcsolva havercsaj telefonján a szolgáltató oldalon a mobilinternet?
flottás csak felhívta, és kérdezte kell-e ez neki, mert látja h nincs forgalom ... erre mondta havercsaj, hogy neki nem kell mobilinternet ...amúgy egy GPS elven működő térképprogramnak minek mobilinternet?
Voltképp a telefonon levő térképet haszálja, mega telefon GPS adatait, és az utóbbi segítségével rajzolka ki a tárolt térképen az útvonlat ... hogy jön ide a mobilinternet? )))))-,
-
meroly
veterán
Nézzétek, én nem szeretnék vitatkozni ezen, javaslom olvassátok el doki hozzászólásait itt. Rengeteget beszélgettünk erről a témáról (talán pont az adott készülék gyengesége miatt). Akkumlátor memória effektusról és ilyesmi okosságokról ír. Egy cikke is volt róla az oldalon, de most nem találom. Én neki hiszek, annak ellenére hogy már valószínű nincs köztünk.
-
quailstorm
félisten
Sose mertem volna így meghajlítani
Fogtam már sok telefont, de ez alapórajelen forró, míg a Nokiám 180%-ra overclockolva langyos. Persze nem éget, de érződik. Mit overclock? S2-re? Röhögve visz mindent, inkább 1 mag 800MHz-en megy napközben, és csak pl NOVA3 kedvéért kell visszakapcsolni. Ez az egyik legmelegebb teló amit ismerek. Jó az N95-2 is be tud melegedni, 70°C körül szokott kikapcsolni quake 3 közben, de az más kérdés
Slimbean van rajta, az nem hinném hogy szétgányolt ROM. CM10 és AOSP források, félhivatalos cucc, jó minőséggel. Szerintem jobb mint a gyári, de ez ízlés dolga. Meg persze a gyári 4.0.4 felülete akárki akármit mond, bizony laggol.
Általános használat közben már közel sem olyan meleg mint régen, de azért be tud forrósodni rendesen. -
quailstorm
félisten
Játék közben mindig melegszik... Azon nem tudsz változtatni. Melegedős fajta CPU, vékony műanyag ház= melegedés. Gyári firmware, az meg mi?
Utálom a touchwizt... Csak a note-note2-n élte túl, mert s-pen miatt muszáj(de mire hozzámkerült már volt rá JB leak). De azért a samus ICS elég ratyi, a jellybeanük jobban sikerült.
Azt észrevettem hogy nehéz eltörni, de attól még ijesztő minden alkalommal. -
gabesz666-
csendes tag
Köszi a választ! A 8 napos határidőről nem tudtam. Ez a bejelentés mit takar? Valami konkrét lépés történik az ügyben vagy csak születik egy feljegyzés arról, hogy ezt a telefont keresi a gazdája és ha valaki leadja, akkor értesítenek?
Azért reménykedem egy picit a visszaszerzésben, mert ez a buli egy szakmai fórum által szervezett esemény volt, ahol "tehetősebb" emberek voltak jelen, akik szerintem nem szorulnak rá, hogy talált telefonokkal bizniszeljenek. Persze ha takarítónő/ruhatáros/pultos találta meg, akkor elég valószínű, hogy bukta van. Mindenesetre egy Plan B-t telepítettem távolról, hátha bekapcsolják netközelben még telefon reset előtt. -
jayjay
tag
szerintem kipróbálom. hogyan lehet a legegyszerűbben felrakni rá a nem agyonfoldozott eredeti ics-t? milyen programmal érdemes elmenteni a fontosabb dolgokat?
A teljesen alap fényképezőprogrammal használom. van jobb? ics- hez milyen programokat ajánlatos feltenni?
köszönettel -
anonymus89
addikt
Köszönet érte közben már mobilarena-s tesztben olvastam, hogy rá lehet viszont után a hsz-k között láttam olyat valakit fekete-fehér képernyő fogadott a tv-n.
A beázás miatt szeretném rákötni lássak is valamit a kijelzőn.
Csak sim kártyával működik? (már ha jól tettem fel a kérdést)
-
Nokedli92
aktív tag
Engedélyeztem, a csomagkapcsolatot. A T-mobiltól próbáltam, beállitást kérni, de nem kaptam. Nincs előfizetett mobilinternetes csomagom. De tényleg nem értem, mert eddig a Samsung Wave-en, a K550-en a Corby-n mindenhol ment az ingyenes facebook. A saját kártyámmal. Csak ezen nem.
-
-
Fercsi1
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ! Tehát ha nem akarok fizetni akkor ne csatlakozzak egyikre se, viszont akkor lasszabb és nem is olyan pontos a gps? Mert navigálni navigál a csatlakozás nélkül, de valóban lassabb, és menet közben nehezen találja magát ha nem arra megyek amerre ő akar.
-
BlindSquirre
csendes tag
-
REDeath
őstag
felraktam és azt írja a maploader hogy no device seleceted, és villog hogy waiting for device de nem történik semmi. sejtem csak memóriakártyával hajlandó elindulni? bár attól még működhetne pc-n maga a program
mod: sőt, tuti a memkártya a baja, nokia fúrumon volt aki hasonlóba futott bele. na m1 kibírom még pár napot, digitaldepon pl. 1200 Ft egy 2GB-os microSD
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest